S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Mavi Savaşçı - Soğuk Çelik - Blue Steel - 1990 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Megan Turner (Jamie Lee Curtis ), Manhattan’da çalışmaya yeni başlayan acemi bir polistir. New York sokaklarında daha ilk haftadan sinirleri bozulmaya başlar. Wall Street’te çalışan Eugene Hunt’ın (Ron Silver ) Megan’ı rahatsız etmeye başlamasıyla işler daha da karışır. Amacına ulaşmak isteyen Eugene’nin yoluna çıkanları öldürmesiyle, Megan Eugene’i tutuklar. Ancak Eugene’i tutuklamak hiçbir şeyi çözüme ulaştırmayacaktır. 



Hayaletler Mezarı - Tombs Of The Blind Dead - 1972 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gösterime girdiği yıllarda Avrupa yapımı bir filme göre çok büyük ilgi gören bir korku filmi. Bir Portekiz kasabasına tatile gelen gençlerin 500 yıl önce gözleri kör edilip işkenceyle öldürülmüş Tapınak Şövalyelerinin mezarlarının bulunduğu bir katedralde geceyi geçirmek isterken mezarlarından çıkan şövalyelerin iskeletleri tarafından avlanmaları ve kurtulma çabalarının anlatıldığı film, kendi zamanının efektlerinin çok iyi kullanıldığı ürkütücü atmosferiyle ilgi çeken bir yapımdır.



Fantom Cehennemi - Phantom Raiders - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Deep within the tropical jungles of Vietnam is a Vietcong terrorist training camp, run by an ex green beret, william marshal. A photographer is caught spying on them and executed, but his photos return to Washington. The CIA send a commando team to rescue him, but one of the terrorists is William Marshall's son!

Google Çeviri - Vietnam'ın tropikal ormanlarının derinliklerinde eski bir bereli William Mareşal tarafından yönetilen Vietcong terörist eğitim kampı bulunuyor. Bir fotoğrafçı onları gözetleyerek yakalanır ve idam edilir, fakat fotoğrafları Washington'a döner. CIA onu kurtarması için bir komando takımı gönderdi, ancak teröristlerden biri William Marshall'ın oğlu!



Dünyanın Son Savaşçıları - Warrior Of The Lost World - 1983 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Orwellian hükümetinin zalimce yönetimine karşı yüksek teknoloji motorsikletiyle zayıfları kurtarmaya çalışan bir savaşçının hikayesi.



Demir Üçgen - The Iron Triangle - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Based on the diary of an unknown Viet Cong soldier, this film provides a sympathetic look at a Viet Cong soldier who protected a captured American soldier whom he believed did not kill him ...

Google Çeviri - Bilinmeyen bir Viet Cong askerin günlüğü dayanarak, bu film onu öldürmediğini inanılan yakalanan Amerikalı asker korumalı bir Vietkong askeri bir sempatik bir görünüm sağlar ...