S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Korku Treni - Horror Express - 1972 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir İngiliz antropologist, Mançurya'nın donmuş diyarlarında, fosil kronolijisinde kayıp bir halka olabileceğine inandığı donmuş bir canavar fosili keşfeder. Bu fosili Trans-Sibirya tren hattıyla Avrupa'ya getirmeye karar verir. Fakat yolculuk boyunca bu canavarın buzları yavaş yavaş çözülür ve çözüldükten sonra yolcuları bir bir katletmeye başlar.



Büyük Bıçak - The Big Knife - 1955 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Evliliği ve kariyeri zora giren Charles Castle uzun süreli anlaşmalar imzalamak istemeyen ve başı Hollywood sistemiyle derde giren bir aktördür. Menajerinin ısrarlarına rağmen yola gelmeyen Castle’ı bir şantaj bekler. Jack Palance’ın Castle rolünü oynadığı filmde zengin bir oyuncu kadrosu var.



Kanunsuz Adalet - Outlaw Justice - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Geçmişte birlikte kirli işlere karıştıkları arkadaşlarının öldürüldüğünü öğrenen iki kanunsuz, onun oğlunu da yanlarına alarak intikam peşine düşer. Ama bu iş umdukları kadar kolay olmayacaktır.



Montana Trap - Potato Fritz - 1976 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Potato farmer, Fritz, moves to Wild West with his fellow German immigrants. Bandits pretending to be Native Americans on the war path besieged them in an attempt to steal some gold.

Google Çeviri - Patates çiftçisi Fritz, Alman göçmenleri ile birlikte Vahşi Batı'ya taşındı. Savaş yolunda Yerli Amerikalılar gibi davranan haydutlar, bazı altınları çalmak için onları kuşattılar.



Şeytanla Yolculuk - Ride With The Devil - 1999 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerikan İç Savaşı'nda geçen trajik bir öykü. 19. Yüzyıl Amerikasının karmaşık ortamında yaşanan insani dramları, Güney köleciliğini savunan muhafazakarların nefretini ve sıradan yaşamları konu olan Ang Lee'nin yeni filmi aynı zamanda Londra Film Festivali'nin açılış filmi oldu. 'Buz Fırtınası' ve 'Sense and Sensebility' gibi ünlü filmlerin yetenekli yönetmeni Ang Lee'nin imzasını taşıyor.



Tılsım 1 - Wishmaster 1 - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tanrı, cenneti yarattı. Evren bir ışık iken bu ışığın arasında şeytanın tüm sinsiliğiyle pusuda beklediği karanlık bir delik vardı. Yıl 1997, ABD’deki bir limanda telaşlı bir koşuşturma var. Liman işçileri, 12. yüzyıla ait paha biçilmez bir İran heykelinin bulunduğu sandığı itina ile gemiden indiriyor. O sırada olan bir kazadan dolayı heykel kırılır ve içinden kırmızı bir taş çıkar. Bunu bulan liman işçisi kimse görmeden bu taşı alır ve bir koleksiyoncuya satar. Taşın içinde zamanında bir kahin tarafından hapsedilmiş bir cin vardır. Cin’in serbest kalabilek için istediği tek şey ise birinin dilek dilemesidir.



Tılsım 2 - Wishmaster 2 - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir müze soygunu sırasında Cin’in içine hapsedildiği kutu yanlışlıkla kırılır ve Cin serbest kalır. Cin artık tekrar uyanmıştır ve kıyameti başlatabilmek için 1001 tane ruhu ele geçirmesi gerekmektedir.



Tılsım 3 - Wishmaster 3 - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kötülerin kötüsü ve görenlerin korkulu rüyası korkunç Cin, bu sefer daha da kötü ve daha korkunç güçlerle donanmış olarak karşımıza çıkıyor. Güzeller güzeli Diana her görenin hayran kaldığı güzelliği ve masum haliyle çok etkileyici genç bir kızdır. Farkında olmadan kötülüklerin kralı Cin'in yattığı mezarı açar ve onun serbest kalmasına neden olur. Serbest kalan Cin, Diana'nın fakültesindeki her önüne çıkanı acımasızca öldürmeye başlar. Serbest kalırken Diana tarafından bilmeden talep edilen üç dileğini yerine getirmek için onu bulmak zorunda olan ve bu dilekleri yerine getirdikten sonra, cehennemin dibinde yatan kötülükler ordusunu serbest bırakacak Cin'den kaçan Diana arasında amansız bir kovalamaca başlar. Diana, bu Cin'i durdurmanın yollarını aramaktadır.



Tılsım 4 - Wishmaster 4 - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Şeytan hiç bu kadar korkutucu olmamıştı. Serinin bu dört numaralı kısmında kötülüklerin efendisi Cin bu seferde Lisa adlı genç ve güzel bir kızı kurban olarak seçmiştir. Bu güzel kızın üçüncü dileğini yerine getirmesi için daha önceki seferlerden çok daha fazla kan dökmesi gerekmektedir. Bu üçüncü dilek yerine gelirse, Cehennemden kurtulacak olan diğer kötü cinlerden oluşan ordu, tüm insanlık için korkunç bir son olacaktır. Böyle bir sonun çok yakında olduğuna dair birde kehanet olduğunu öğrenen Lisa, bu kehanetin gerçekleşmemesi ve önüne çıkan herkesi acımasızca ve korkunç bir şekilde öldürmekte olan Cin'i yok etmenin bir yolunu aramaktadır ve onu yok etmek için fazla vakti de kalmamıştır.



Ateş Savaşı - Quest For Fire - La Guerre Du Feu - 1981 - BRRip 1080p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Tarih öncesi çağlara, günümüzden 80 bin yıl geriye gidiyoruz. Ulam kabilesine ait mağara adamları için, başında nöbetçi dikip üzerinde titredikleri ateş, en değerli hazineleridir. Doğa olayları sonucu nasıl olduğunu anlamadan buldukları ve nasıl yeniden yakacaklarını bilmedikleri ateş bir gün söner. Aralarından üçünü, Noah, Amoukar ve Gaw’ı, ateşi yeniden bulup getirmekle görevlendirirler. Uyumsuz üçlüyü, bu tehlikelerle dolu dünyada çetin bir yolculuk beklemektedir. Tüm yolculuklar gibi, sonunda aradığınız şeyden daha fazlasını bulacağınız bir yolculuk.



Cassandra Geçidi - The Cassandra Crossing - 1976 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

25 Ekim günü öğleden sonra, Transcontinental Express Cenova istasyonundan bin kadar yolcuyla hareket eder. Paris, Brüksel, Amsterdam, Kopenhag ve Stockholm güzergahını izleyecek olan trene ölümcül bir virüs taşıyan mahkum gizlice biner ve mikrobu trendeki yolculara bulaştırmaya başlar. Salgın yayılırken tek çare kalmıştır, ya tren yok edilecek, ya da tüm vagonlara geçmeden acil bir önlem alınacaktır.



Deniz Arılarının Savaşı - The Fighting Seabees - 1944 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

2. Dünya Savaşı'nda Pasifik'te askeri üslerin yapımı için inşaat işçileri gerekmektedir, ancak iş tehlikelidir ve donanmanın işçileri koruyabileceği şüphelidir. Japonların bir dizi saldırıları sonrasında yeni birşey denenir. İnşaat taburları. Bu yeni askerler hem inşaat yapmak hem de savaşmaya hazır olmak zorundadırlar.



Bishop'un Karısı - The Bishop's Wife - 1947 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir piskopos, yeni bir katedral inşasına yardım için dua eder ve bir melek (Cary Grant) gelir ama onun yardımı bağış toplamak için olmayacaktır.



Kanlı Para - Dollar For The Dead - 1998 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A very quick gunman is on the run from a rancher and his men out to kill him for killing his son. The gunman gets mixed up with a former Confederate soldier who has knowledge of hidden gold. The only trouble is he is also pursued by Union soldiers. When they free a man with part of the map to the gold, they then are also pursued by Spanish soldiers. It all leads to a small Mexican town terrorized by soldiers and led a by a good priest who also has knowledge of the gold.

Google Çeviri - Çok hızlı bir silahlı adam, bir çiftlik sahibinden kaçar ve adamları, oğlunu öldürdüğü için onu öldürmek için dışarı çıkar. Silahlı adam, gizli altın bilgisine sahip eski bir Konfederasyon askeri ile karışır. Tek sorun, aynı zamanda Birlik askerleri tarafından da takip edilmesidir. Haritanın bir kısmı altından bir adamı serbest bıraktıklarında, İspanyol askerleri tarafından da takip ediliyorlar. Hepsi, askerler tarafından korkulan küçük bir Meksika kasabasına yol açıyor ve bir de altın konusunda bilgisi olan iyi bir rahip tarafından yönetiliyordu.



Red Kit Batıya Hücum - Go West A Lucky Luke Adventure - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Her türlü kanun kaçağının ve tabi ki Dalton Kardeşlerin korkulu rüyası Red Kit, yeni macerasında da kötülerin peşini bırakmıyor. New York, 1855. Red Kit Daltonları bir kez daha yargılanmaları için batıya götürmektedir. Her zamanki gibi, bu dört azılı suçlu kaçarlar ve birçok bankayı soyarlar. Polisler Daltonların arkasındadır ama Joe Dalton parayı Kaliforniya’ya doğru yolculuk eden bir göçmen karavanına saklar. Yalnız kovboy onları izliyor olsa da Daltonlar bir şekilde karavana karışır ve kahkaha dolu yeni maceralar başlamış olur.



Kızımı Kurtarın - Gone Baby Gone - 2007 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Boston yeraltı dünyasının en çirkin, en tehlikeli ve en belalı kesimlerinde kaçırılan 4 yaşındaki bir kız çocuğunu bulmaya çalışan iki özel detektifin sürükleyici öyküsü anlatılıyor.



Ölümsüz Kılıç - Blade Of The Immortal - 2017 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çok yetenekli bir samuray olan Manji, efsanevi bir dövüşten sonra ölümsüzlükle lanetlenir. Kız kardeşinin vahşice öldürülmesinin etkisi altındaki Manji, kötülükle savaşarak ruhunu kurtaracağına inanmaktadır. Rin adında küçük bir kıza, acımasız savaşçı Anotsu'nun liderliğini yaptığı bir grup kılıç ustası tarafından öldürülen ailesinin intikamını alacağına söz verir. Bu görev Manji'yi beklemediği şekilde değiştirecektir.



Büyük Savaş - The Great Battle - 2018 - BRRip 1080p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

500.000 Tang Hanedanlığı askeri ve Ansi adında küçük bir kale. Tang hanedanı İmparator Taizong çok acımasız ve vahşi bir kumandandır. Hiç bir askeri ahlaka aldırış etmeden önündeki her kaleyi, köyü ve şehri yakıp yıkan, yağmalayan ve ne kadına ne de çocuğa acımayan İmparator Taizong bu defa gözünü Goguryeo bölgesindeki Ansi adındaki küçük ama kilit noktası olan bir kaleye dikmiştir. İmparator için sadece bir kaç gün içinde alacağını düşündüğü bu kalenin kumandanı Yang Man-chun'dur ve İmparatorun hesaba katmadığı şey, kumandan Man-chun'un ne pahasına olursa olsun bu kaleyi acımasız İmparatora teslim etmek istemediğidir. 88 Gün sürecek olan bu savaşta ya teslim olacaklardır yada ölümüne savaşacaklardır.