S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Baharda Hücum - Cheyenne Autumn - 1964 - WEBRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Baharda hücüm veya orijinal adı ile Cheyenne Autumn, zamanının büyük yönetmeni John Ford tarafından yönetilen ilk ve tek Amerikan yerlilerinden yana filmidir. Mari Sandoz'un romanından beyaz ekrana aktarılan hikayede, Cheyenne Şefi Little Wolf, toprakları ellerinden alınıp çöle salınan Yerliler'in isyanını anlatır. Neticede bir bahar vakti reservation bölgesinden 300 kişi ile hareket edip vatanları Wyoming'e gelen yerlilere ırkçı yüzbaşı rolünü başarı ile oynayan Karl Malden'in komutasındaki "Beyaz Ordu" saldırır. Sonuç tam bir katliamdır.



Hayvan Fabrikası - Animal Factory - 2000 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir uyuşturucu meselesi yüzünden içeri düşen 21 yaşındaki Ron'un en büyük korkusu tecavüze uğramaktır. Korunmak için hapishaneyi kendi krallığı gibi idare eden bir başka mahkuma, Earl'e sığınır. Zaman içinde Earl'ün gerçek yüzünü görmeye başlayan Ron, belki de asıl korkması gerektiği kişinin o olduğunu anlar.



Masum Hamleler - Searching For Bobby Fischer - 1993 - WEB-DL 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Büyük Satranç Şampiyonu Bobby Fischer'in yolundan giden satranç ustası minik bir dahinin azim ve kararlılık dolu hayat hikayesi.



Siyam Balığı - Rumble Fish - 1983 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Zamanını kasabanın bilardo salonunda geçiren işsiz güçsüz Rusty James, yıllardır Kaliforniya'da bir nevi sürgün hayatı yaşayan ağabeyi Motorcycle Boy'un dönmesini beklemektedir. Çete savaşlarının karizmatik Motorcycle, Rusty için hep bir rol modeli olagelmiştir. Motorcycle gerçekten de döner ama işler Rusty için daha iyiye gitmez. Çünkü hem gençler arasında çete savaşlarının dönemi kapanmaktadır yavaş yavaş hem de dünya iki kardeşin birlikte büyüdüğü dünya değildir. Hem dışarıda, hem de kendi içlerinde ! Motorcycle bunu biliyordur ama ya Rusty ?



Takip - The Chase - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jack Hammond, ömür boyu hapse mahkum edilmiş bir suçludur. Tek amacı hapishaneden kaçmak olan jack bu girişiminde de başarılı olur. Polisten kaçarken, ülkenin en zengin işadamının kızını da rehin alır. Televizyon ekipleri, polisler ve helikopterlerin de dahil olduğu müthiş bir kovalamaca başlamak üzeredir.



Uzayda Terör - Galaxy Of Terror - 1981 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir uzay kurtarma gemisindeki mürettebatın yaşadığı korku dolu macera...



Yeniden Ölmek - Dead Again - 1991 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dedektif Mike Church, geçmişini hatırlamayan gizemli bir kadının işin içinde olduğu bir kayıp olayını alınca, kendini gerilimli bir serüvenin içinde bulur. Hafızasını kaybeden kadına yardım etmeye çalışan Church, bir süre sonra aralarında geçmiş yaşamlarına ait bir bağ olduğunu keşfeder. Garip bir şekilde ikisi birden kırk yaşlarında, elinde makasla cinayetler işlemeye başlayan gizemli bir katille ilgilenmeye başlar. Ona niçin bu kadar ilgi duyduklarını öğrenmek, her ikisini de son derece çarpıcı bir sona götürür. 



Zaman Haydutları - Time Bandits - 1981 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Çok çok eskilerde, küçücük hırsızlardan oluşan bir topluluk vardı. Dünyayı yalnızca altı günde yaratmak zorunda kalan Ulu Varlık'ın evrenin dokusunda aceleden bıraktığı zaman-mekân deliklerinden geçerek dolaşırlardı. Zaman Haydutları bu umarsız, açgözlü ama sevimli gezgin cücelerle, aralarına katılan küçük dostları Kevin'in tarih içindeki koşuşturmalarını, hem soyup hem soyuldukları serüvenleri ünlü sinema yıldızları eşliğinde anlatıyor. Öykü şöyle sürüyor: Zaman hırsızlarının elinde, zamandaki delikleri gösteren bir kroki vardır. Ulu Varlık onlara bu delikleri yamama görevi verir. Ne var ki açgözlülüklerine yenilen cüceler, asıl haritayı çalarak geçmişte kayıplara karışırlar. En büyük hatalarından biri de 1980'lerin İngiltere'sinde Kevin adlı sıradan bir İngiliz öğrencisinin katalogla alışveriş karabasanına girmeleri olur. Kevin, mutfak gereçleri çılgınlığından kaçarak sözcüklerin ve resimlerin içinde geçmişin şaşırtıcı olaylarına sığınır.



Zor Para - Hard Cash - 2002 - WEBRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Taylor ekibiyle birlikte her türlü kanunsuz işe karışmış usta bir çete lideridir. Son işlerinde bir polis baskınına uğrayınca arkadaşlarının kaçmasını sağlayan genç adam teslim olur. Aradan geçen bir seneden sonra hapisten çıkan Taylor evine döner ve ailesine artık dürüst bir kişi olacağını söyler. Ambulans şoförü olarak çalışmaya başlayan Taylor bir çağrı üzerine at yarışı bahislerinin oynandığı binaya gelir ve o sırada aniden içeriye giren kişiler tarafından büyük bir soygun gerçekleştirilir. Aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir, kusursuz bir planla yapılan soygunun altında Taylor vardır ancak sevinçleri yarıda kalacaktır.