S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kum Taneleri - Macera Gemisi - The Sand Pebbles - 1966 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

9 Dalda Oscar’a aday olan "Macera Gemisi"nde uyuyan bir dev olan Çin ve onun kanlı uyanışı esnasında orada bulunan Amerikalılar’ın psikolojik durumlarını anlatan filmde hayatla bağları kopan, depresif denizci Jake Holman ve onun Çinli karısını bir açık arttırmadan kaçıran Amerikalı donanma görevlisi Frenchy'nin olağanüstü hikayesini anlatan filmin yönetmenliğini Robert Wise üstlenirken başrollerde Steve McQueen, Richard Attenborough ve Candice Bergen rol almaktadır.

İkinci Şans - A Small Circle Of Friends - 1980 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1960 Yıllarını anımsatan filmde, üç öğrencinin düzene karşı verdigi dayanışmayı konu alan bir film.



Giriş Kodu - Access Code - 1984 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gizli bir örgüt Amerika'nın nükleer silahlarını ele geçirmeye çalışırken önemli bir gazetici de kendi kuralları içerisinde bu örgütü durdurmaya çalışır.



Dagon - H.P. Lovecraft's Dagon - 2001 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Paul (Ezra Godden) ile güzeller güzeli sevgilisi Barbara (Raquel Meroño), internet şirketlerinin müthiş başarısını kutlamak üzere, onlara mali destek veren milyoner Howard (Brendan Price) ve jet-sosyete güzeli sevgilisi Vicki (Birgit Bofarull) ile İspanya sahillerinde yatla geziye çıkarlar. Eğlenceli başlayan gezi yatın bir kayaya çarpıp ters dönmesiyle adeta kabus haline geliverir. Vicki ters dönen teknenin içinde sıkışıp kalmıştır ve Paul ile Barbara yardım edecek birilerini bulmak üzere yakındaki küçük bir balıkçı köyüne giderler. Köyde herkes evlerine kapanmış ve gelen yabancılardan kaçmaktadır. Çok uğraşan Paul sonunda iki köylüyü razı eder ve batmakta olan tekneye giderler ama Howard ile Vicki ortadan kaybolmuştur. Barbara da kaçırılınca tek başına kalan Paul köyde araştırmalara başlar.



Bir Yıldız Doğuyor - A Star Is Born - 1976 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Şarkıcı Esther Blodgett yükselişe geçişi inkar edilemez bir yetenektir. Bu arada kariyerinde düşüş yaşayan alkolik Norman Maine ile tanışır ve ondan çok etkilenir. Aralarındaki kuvvetli aşk, ikisinin de değişmesine sebep olacaktır. Çünkü Hollywood'un zor şartlarında sadece birisi devam edebilecektir.



Bir Hıyarla Evlendim - Me Casé Con Un Boludo - I Married A Dumbass - 2016 - BDRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir kadın oyuncu, çalıştığı filmdeki başrol oyuncusuna aşık olur. Bir süre sonra hayalleri gerçekleşir ve adamla evlenir. Ancak çok geçmeden kadın, aslında filmdeki karaktere aşık olduğunu anlar. Aktör ise tüm oyunculuk yeteneklerini kullanarak karısını elinde tutmak için mücadeleye başlar.



Bir Alışverişkoliğin İtirafları - Confessions Of A Shopaholic - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Rebecca Bloomwood, New York’lu neşeli bir kızdır. En iyi yaptığı şeyse; alışveriştir. Hayali ise sürekli takip ettiği moda dergisinde çalışmaktır, fakat derginin içine adımını dahi atamaz. Ama sonunda bu dileğine yaklaşır, aynı yayın grubundan olan bir finans dergisinde bir köşe kapmıştır. Bu köşenin konusuysa az parayla çok alışveriştir. Fakat bu konu onun için gerçekten zordur. Finans dergisinde okurlara hesaplı para harcama (az parayla çok alışveriş) öğütleri veren ama aslında uslanmaz bir alışverişkolik olan Rebecca Bloomwood rolünü “Wedding Crashers” ve “Definitely, Maybe” nin güzel yıldızı Isla Fisher’ın oynadığı filmde finans dergisi editörü Luke Brandon rolünde Hugh Dancy kamera karşısına geçti.



Ben X - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ben, kimseye benzemeyen birisidir. Kendine özgü hayatı olan Ben, dış dünyadan bağımsız bir şekilde yaşamını sürdürmektedir. Gününün büyük bir kısmını internet üzerinden “Archlord” isimli oyunu oynayarak geçirmektedir. Oyunda, çok güçlü, saygı duyulan bir karakteri vardır. Ben'in en büyük hayali, gerçek hayatta da oyundaki gibi bir karaktere sahip olmaktır. Fakat “Otizm” adı verilen hastalığı yüzünden bu hiç te kolay değildir. Sürekli arkadaşlarının şakalarına maruz kalan, dışlanan Ben'in yardımına “Archlord” oyunundan tanıştığı Scarlite adlı kız koşacaktır.



Asların Ası - Ace Of Aces - L'as Des As - 1982 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ünlü Fransız aktör Jean Paul Belmondo'dan müthiş bir kara komedi. Cavalier, iki ülke arasındaki düşmanlığa verilen yirmi yıllık aradan sonra, 1936 Berlin olimpiyatlarına Fransız boks milli takımının antrenörü olarak katılır. Ancak gelişmeler onu bir grup yahudi mültecinin kurtarıcısı haline getirecektir.



Abdullah - 1980 - DVDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Abdullah, İran’da bir çöl ortasında küçük bir kulübede yaşayan dindar bir müslümandır. İyi kalpli Abdullah, çölde yolculuk yapan kervanlara su sağlamaktadır. Bir gün kendisini ziyaret eden bir arkadaşı, yakınlardaki yerleşim merkezine kanunsuz adaların baskın yaptığını ve hamile bir kadın dışında köydeki herkesi öldürdüğünü söyler. Hemen köye giden Abdullah ağır yaralı olan Yashoda adındaki kadını bulur. Kadın hintlidir ve çocuğunu doğurur ama kadın ölür. Abdullah bu hintli çocuğun bakımını üstlenecektir…