S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Maskeli Süvari - The Lone Ranger - 1956 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Wealthy rancher Reese Kilgore aims to grab silver-rich Indian land by skilfully pitting Indians against settlers but the suspicious territorial governor sends The Lone Ranger to investigate.

Google Çeviri - Zengin çiftlik sahibi Reese Kilgore, yerlilere yerleşim yerlerine karşı kibarca Hintliler'i vurarak gümüş zengini Hint topraklarını ele geçirmeyi hedefliyor, ancak şüpheli bölge valisi, araştırmak için Lone Ranger'ı gönderdi.



Gece Yaratıkları - Neon Maniacs - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1986 yapımı Gece Yaratıkları (Neon Maniacs), dönemin video manyakları tarafından kutsanmış bir kült film. Öykü San Fransisco’da Golden Gate köprüsünün yakınlarında kanlı bir cinayetle başlıyor. Daha sonra geceleri köprünün altındaki dehlizlerden çıkan bir gurup acaip yaratık çevredeki parklarda eğlenen, alem yapan gençlere saldırıp katliam yapıyorlar. Cinayetler artıyor. Akan kan durmak bilmiyor. Sonra bir gurup zeki insan bu yaratıkların zayıf noktalarını bulup onlara karşı savaşmaya başlıyorlar.



Bülbülü Öldürmek - To Kill A Mockingbird - 1962 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Büyük ekonomik buhran yılları olan 1930 yıllarında ırkçılığın en doruk noktasında olduğu bir zamanda ABD'nin güney eyaletlerinden Alabama'da, ırza geçme suçundan tutuklu siyah bir adamın savunmasını üstlenen, onu savunurken de önyargılı ve hoşgörüsüz kasaba halkına karşı duran ilkeli ve cesur bir avukatın öyküsünün anlatıldığı bu siyah beyaz film uyarlandığı roman kadar ses getirmişti.

Ben İstersem Yaşarsın - Chisum - 1970 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Chisum geniş arazisinde hayvan yetiştiriciliği yapmaktadır. Murphy ise onun hem arazisine, hem de hayvanlarına el koymak istemektedir.



Büyük Düello - Il Grande Duello - 1972 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerika'nın vahşi batısına kanunun girmediği yıllar... Arizona'da bir kasaba... Kiralik katiller, yıllar önce babasını hunharca öldürmelerinden öc almak isteyen bir gencin peşinde. Genç adama bu cinayetin suçu atılmıştır. Onun suçsuzluğuna inanan tek kişi eski şeriflerden Clayton. Film, bu iki kişinin kiralık katillerle mücadelesini anlatıyor.



Güzel Ülke - Sweet Country - 2017 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Avustralya’nın Kuzey Bölgesi’nde vaiz için çalışan orta yaşlı Sam, huysuz mu huysuz olan komşusu Harry’e yardım etmek için yanına gider. Fakat büyük bir nedenden dolayı Sam ve Harry anlaşamazlar. Sam’in başına öyle bir olay gelir ki adam öldürmekten polis tarafından aranır. Sam, eşi ile birlikte kaçar. Davayla ilgilenen Fletcher’in önderliğinde olayların nasıl çözümlendiğini izlemeye hazır olun.



Kenny Rogers As The Gambler - 1980 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Brady Hawkes, The Gambler, receives a letter from his son indicating he needs help. This sends Brady to the rescue. Along the way Brady meets up with Billy Montana, a young man who thinks he knows everything about playing cards. Brady teaches Billy a few lessons along the way and they end up forming a strong friendship and team up together.

Google Çeviri - Brady Hawkes, Kumarbaz oğlundan yardıma ihtiyacı olduğunu belirten bir mektup alır. Bu Brady'i kurtarmaya gönderir. Brady, Billy Montana ile tanıştığı için, iskambil kartları hakkında her şeyi bildiğini düşünen genç bir adam. Brady, Billy'ye yol boyunca birkaç ders veriyor ve sonunda güçlü bir arkadaşlık kurarak birlikte çalışıyorlar.



Maskeli Süvari - The Lone Ranger - 2013 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Asıl adı John Reid olan Lone Ranger lakaplı bir kovboyun, Kızılderili ruhani yardımcısı Tonto ile haksızlıklara karşı verdiği mücadeleyi anlatan ünlü TV dizisinin sinema versiyonuyla beyaz perdeye aktarılıyor. Yapımcılığını Jerry Bruckheimer ve yönetmenliğini Gore Verbinski'nin yaptığı filmin baş rollerini ise Johnny Depp, Armie Hammer ve Tom Wilkinson paylaşıyor.



Son Kanunsuz - The Last Outlaw - 1994 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Graff (Mickey Rourke) eski askerlerden oluşan 7 kanunsuzun lideridir. Çok kıvrak bir zekaya sahiptir ve çok zekice soygunlar düzenlemektedir. Birgün yakayi ele verirler ve amansiz bir takip başlar. Graff kurtulmak için adamlarını bile gözden çıkarmaya hazırdır.



Yolcu - The Homesman - 2014 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1885, Nebraska. Mary Bee (Hilary Swank), Iowa'ya sürülmekte olan 3 kadına göz kulak olması için görevlendirilmiştir. Daha öncesinde hayatını kurtardığı George da (Tommy Lee Jones) yol boyunca ona eşlik edecektir.