S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ninja Kızlar - Ninja Cheerleaders - 2008 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Üç kolej ponpon kızı mafyanın elindeki Sensei'lerini korumak için dövüş sanatlarını kullanıyorlar ancak Ivy Leage Okulu içeridinde bütün bu ders dışı faaliyetlerinin de aynı zamanda gizli kalması gerekiyor.



Lou - 2010 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Üç genç kızını tek başına büyütmeye çalışan Rhia, babalarının kendilerini terketmesi konusunda annesini suçlayan en büyük kızı Lou ile zorlu bir sınavın içindedir.



Son Romantik - Last Of The Romantics - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Parker, a frustrated composer, has joined the establishment writing ad campaigns, has a beautiful and successful girlfriend, but finds himself in a world he doesn't belong.

Google Çeviri - Sinirli bir besteci olan Parker, reklam kampanyaları yazmaya kuruluşa katıldı, güzel ve başarılı bir kız arkadaşı var, ancak ait olmadığı bir dünyada kendisini buluyor.



Güzel Yeni Gün - Bran Nue Dae - 2009 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

In the Summer of 1969 a young man is filled with the life of the idyllic old pearling port Broome - fishing, hanging out with his mates and his girl. However his mother returns him to the religious mission for further schooling. After being punished for an act of youthful rebellion, he runs away from the mission on a journey that ultimately leads him back home.

Google Çeviri - 1969 Yazında genç bir adam pastoral eski inci limanı Broome'un yaşamı ile doludur - balık avı, arkadaşları ve kız arkadaşı ile birlikte. Ancak annesi daha ileri eğitim için onu dini göreve geri döndürür. Genç bir isyan eylemi için cezalandırıldıktan sonra, nihayetinde onu eve götüren bir yolculuğa çıkma görevinden kaçar.



Doktor - Le Toubib - 1979 - BDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jean Freustie'nin aynı adlı romanından 1979 yılında sinemaya uyarlanan film, bir doktorun yaşantısını macera dolu bir üslupla ele almış.



Özel Dedektif - Love At Large - 1990 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Özel dedektif Harry Dobbs'un son müşterisi çekici ve gizemli bir kadın olan Stella Wynkowski'dir. Stella'nın Harry'den istediği, erkek arkadaşını izleyip ona rapor vermesidir. Derhal işe koyulan Harry tüm vaktini Stella'nın sevgilisini izlerek geçirmeye başlar. Ne var ki takip ettiği kişi aslında takip etmesi gereken kişi değildir. Yanlış bir adamın peşine takılan detektif, bir süre sonra takip ettiği adamın çok daha ilginç bir hikayesi olduğunu keşfedecektir.



En İyi Atlet - Personal Best - 1982 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Personal Best filmi bir grup kadını temel alıyor. 1980 Olimpiyat Oyunları için çalışan 3 kadın da hayallerini gerçekleştirmeye çalışırken politik sebeplerle oyunlar boykot ediliyor. Hayalleri ellerinden alınan genç sporcuların ellerinde "kişisel en iyi" rekorları kalıyor. Başrollerini Mariel Hemingway, Scott Glenn, Patrice Donnelly ve Kenny Moore'un üstlendiği Personal Best filminin yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını Robert Towne yapıyor.