S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Borsa - Limit Up - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Casey Falls is the assistant of commodity trader Peter Oak, but wants to get a license herself. When the diabolic Nike appears and promises to make her successful by use of her supernatural abilities, Casey hesitantly accepts. By correctly predicting the price of soybeans, she manages to make a career, but the price that Nike demands is high: she wants Casey's soul!

Google Çeviri - Casey Falls, emtia tüccarı Peter Oak'ın asistanıdır, ancak kendi başına bir lisans almak istemektedir. Şeytani Nike göründüğünde ve doğaüstü yeteneklerini kullanarak başarılı olmasını vaat ettiğinde Casey tereddütle kabul eder. Soya fasulyesinin fiyatını doğru bir şekilde tahmin ederek, bir kariyer yapmayı başarıyor, ancak Nike'ın talep ettiği fiyat yüksek: Casey'nin ruhunu istiyor!

Havuz - Swimming Pool - 2003 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dünyaca ünlü İngiliz yazar Sarah Morton, tatil yapmak ve biraz da çalışmak amacıyla, editörünün Fransa'daki evine misafir gelir. Bir gece, Fransız editörün genç kızı Julie, Sarah'ın hayatına altüst edici bir giriş yapar ve kadın yazarın yaşamındaki tüm sükunet, bir daha geri dönmemek üzere bozulur.



Omuz Omuza - Django Sfida Sartana - 1970 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ödül avcısı Django'nun kardeşi Steve linç edilir. Django Sartana, Steve'in suç ortağını arar. Fakat durum hiçte beklediği gibi değildir. Daha sonra iki adam gerçek suçluları bulmak için yola çıkarlar.