S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Anne Frank'in Günlüğü - The Diary Of Anne Frank - 1959 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1944'de Nazi işgalindeki Amsterdam'da Yahudiler toplanıp, kamplara gönderilmekte, kamplarda yok edilmektedir. Bir grup Yahudi bir evin çatı katında saklanır, hiç dışarı çıkmazlar. 2 yıllık bu zorunlu oda hapsinde açlıkla boğuşurken zaman zaman aralarında tartışmalar da çıkar. Anna Frank adlı genç kız, bu odada olanları bir günlüğe kaydeder. Savaşın sonlarına doğru müttefikler Normandiya'ya çıkarma yaparken, bu odadaki insanların sonu ne olacaktır? Naziler onları da mı götürecektir?



Diablo'da Temizlik - Ride Clear Of Diablo - 1954 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Demiryolu gözlemcisi Murphy, babası ve kardeşini öldüren hırsızların peşine düşüyor. İlk başta tek başınayken daha sonra kanun kaçağı Duryea'da Murphy'ye katılır.



Piranha - 1978 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Her yıl Bahar Tatili’nde Victoria Gölü kasabası güneşlenmek, eğlenmek ve bol bol içki içmek isteyen insanların akınına uğrar. Ama bu yıl, bu küçük kasabada, sarhoşlarla ilgili şikâyetlerin yanına bir yenisi daha eklenecek. Gölde insan yiyen balıkların ortaya çıkmasından sonra bir grup yabancı, balık yemi olmamak için bir araya gelecek ve dehşet saçan canavarlara karşı işbirliği yapacaklardır.



Travma - Trauma - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Genç bir kadın akıl hastanesinden kaçar ve genç bir delikanlıdan yardım almaya başlar. Kadın zamanla çevresindeki herkesin kafasının kesilerek öldürüldüğünü fark eder. Olayları çözmek üzere ölüm kalım mücadelesine başlar.



Zehir - Venom - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Scream’in yaratıcısı ve I Know What You Did Last Summer’ın yönetmeninden. Venom, ekranların en gözde genç yıldızlarının rol aldığı, korkuyu iliklerinize kadar hissedeceğiniz bir voodoo gerilimi! Agnes Bruckner, Jonathan Jackson ve Meagan Goog, arkadaşlarının gizemli ölümünün arkasındaki gerçeği araştıran Güney Lousiana’lı bir grup gençtir. Yaptıkları araştırma onları kimsenin hayal bile edemeyeceği şeytani bir güçle karşılaştırır! Şimdi hayatları için savaşmak zorundadırlar.