S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

4 Ay 3 Hafta 2 Gün - 4 Months 3 Weeks And 2 Days - 2007- BRRip 1080p - DUAL - TR ENG





Film Özeti

2007 Cannes Altın Palmiye ödülü sahibi, festivalde büyük beğeni toplayan '4 Ay, 3 Hafta, 2 Gün'de Romanyalı yönetmen Cristian Mingui, süssüz, neredeyse çiğ bir gerçekçilikle, istenmeyen bir eylemin bireysel sonuçları üzerinden totaliter bir toplumdaki soğukkanlı adalet anlayışını ifşa ediyor. 'Altın Çağ'dan Öyküler' başlıklı toplayıcı bir projenin parçası olarak tasarlanan ve şehir efsaneleri ve bireysel zorluklar etrafında gelişen anlatılardan yararlanarak komünizm dönemi Romanya'sının sivil tarihine öznel bir bakış geliştiren film, rejimin son yıllarında Romanya'da küçük bir kasabada yaşayan iki oda ve okul arkadaşı Otilla ve Gabita'nın öyküsünü beyazperdeye taşıyor. İstemediği bir gebelikten muzdarip olan Gabita Otilia'dan yardım ister. Otilia Gabita için ucuz bir otelde bir oda kiralar ve Gabita, hatasını temizleyecek olan kürtajcı Mr. Bebe'yi beklemeye başlar. Gabita cezadan ve horgörüden kaçmak için herşeyi yapmaya hazırdır fakat hiçbirşey göründüğü kadar kolay olmayacaktır.



Baskın - Cehennem Filosu - Hell Boats - DVDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

An American commander, serving under the British Royal Navy in 1942, is assigned to blockade the island of Malta and told to formulate a plan to destroy the Nazi arsenal in Sicily.

Google Çeviri - 1942'de İngiliz Kraliyet Donanması altında görev yapan bir Amerikan komutanı, Malta adasını abluka altına almakla görevlendirildi ve Sicilya'daki Nazi cephaneliğini yok etme planını formüle etmesi söylendi.



Sığınak - Outpost - 2008 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Zaten ölü olan bir şeyi öldüremezsin. Savaş Doğu Avrupa’yı yakıp yıkarken, paralı askerlerden oluşan son derece güçlü bir grup, ölümcül bir görev üstlenmiştir. Fakat karşılaştıkları düşman, onları korkudan titretmek için yeteri kadar sert ve korkunç olacaktır. Kendi yöntemleriyle savaşan yarım asırlık Nazi savaşçıları tarafından etrafları sarılan askerler neye uğradıklarını şaşırır. Çünkü bu ordu, üzerlerinde kimyasal deneyler yapılmış ve insan üstü güce sahip askerlerden oluşan bir ordudur. Bu deneyin ardından hayatta kalan korkunç Nazi askerleri, şimdi diğer askerler ve tüm dünya için bir kabusun başrolünü oynamak için hazırdır.



Boşu Boşuna - Running On Empty - 1988 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Annie ve Arthur Pope (Lahti & Hirsch) 1970'lerde savaş karşıtı bir protesto için bir napalm laboratuvarına bombalı saldırıda bulunmuş ve bir görevliyi kör etmişlerdir. Bu olaydan sonra aile kaçmış ve kimlik değiştirmiştir ancak bir yeraltı organizasyonundan ekonomik yardım almaya devam etmiştir. Danny okulunda piyanodaki yeteneğiyle dikkat çekmektedir. Okulun müzik öğretmeni Danny'ye Juilliard Sanat Okulu'na girmesi için yardım ederken, Danny'nin geçmişiyle ilgili bilgilere erişemediğini farkeder. Bu arada Danny de öğretmeninin kızı Lorna'ya (Plimpton) aşık olur.



Vatel - 2000 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

François Vatel, maddi açıdan zor duruma düşmüş/ mağrur ve artık yaşlanmakta olan Condé Prensi'nin sadık ve emektar bir hizmetkarıdır. Prens, Kral XIV. Louis'nin teveccühünü kazanıp, Hollanda'lılara karşı düzenlenen askeri kampanyaya katılmak üzere gerekli emri vermesini ve böylece kazanç sağlamayı ümit etmektedir. Kraldan başka kimseye boyun eğmeyen Condé prensi, bu kez, kendini ve şatosunun geleceğini Vatel'e emanet etmek zorundadır. Vatel'e düşen zorlu görev, Chantilly Şatosu'nda Saray eşrafını ağırlamaktır. Üç gün ve üç gece sürecek olan şenliklerin en basit anlatımla baş döndürücü olması gerekmektedir. Vatel, bu zorlu görevinin altından başarıyla kalkmak için, her yaştan bir hizmetçiler ordusu ile gece gündüz demeden kralı şşaşırtacak, etkileyecek ve memnun edecek şeyler tasarlamaya çalışır. Olağanüstü seçkin bir menünün yanı sıra, kralın çok düşkün olduğu sanatsal gösteriler içeren bir şenlik düzenler. Bu kargaşanın ortasında Vatel, Lauzun ile bizzat kral ve kraliçe tarafından himaye edilen Anne de Montausier'nin cazibesine kapılır. Anne, basit bir aileden gelmesine karşın düzenlediği törenlerle büyük bir üne sahip ve kocaman bir yüreği ve inancı olan Vatel'le birlikte olur. Şenliklerin sonuna doğru yaratılmış olan neşeli ortama bakıldığında arzu edilen başarı yakın gibidir. Ama üçüncü günün akşamı yemekte sunulacak olan balığın gelmemesi üzerine ortalık karışır.