S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Çiçero - 2019 - WEBRip 1080p

FREE PAYLAŞIM





Film Özeti

İlyas Bazna, 2. Dünya Savaşı sırasında Ankara’daki İngiliz Büyükelçiliği’nde uşak olarak çalışmaktadır. İçeriden birçok bilgiye ulaşabilen Bazna, Almanlar için casusluk yapmaya başlar ve kendisine “Çiçero” kod adı verilir. İlyas Bazna savaşın seyrini değiştirmesine rağmen T4 uygulamasıyla engellilerin gaz odalarına gitmelerine, iğneyle uyutulmalarına engel olamaz. İlyas Bazna’nın savaştaki etkisini ve savaş sonrası yaşadıklarını beyaz perdeye yansıtacak olan filmin yönetmen koltuğunda Serdar Akar oturuyor.

Üç Silahşörler - The Three Musketeers - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gardınızı alın! Eğlenceli macera Üç Silahşörler'de Aramis'i Charlie Sheen, Athos'u Kiefer Sutherland ve Porthos'u ise Oliver Platt canlandırıyor. Bu cesaretli üçlü Fransa Kralı'nı devirmeye çalışan Kardinal Richelieu'u durdurmaya kalkıştıklarında artık "Hepsi biri için ve biri hepsi için" idi. Hayali bir silahşör olmak olan genç D'Artagnan'ın üyeliği, Richelieu'nun güzel ama hain ajanı Milady de Winter'a (Rebecca De Mornay) aşık olduğunda tehlikeye girer. Eğer D'Artagnan Milady'nin pençelerinden kurtulabilir ve Silahşör olacaksa, kılıç kullanmadaki ustalığını ve güvenilir dostluğunu kanıtlamak zorundaydı. Üç Silahşörleri hiç böyle görmediniz!



Bu Nasıl Sarışın - Legally Blonde - 2001 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Elle Woods güzeller güzeli bir kadındır ve okuldaki popülerliği dillere destandır. Bunun neticesinde okulun en yakışıklı erkeklerinden biri olan Warner Huthington ile beraberdir. Ancak Warner'ın annesi fazlaca tutucudur. Elle, onların beklentilerine göre 'çok sarışın' olmasından ötürü ailenin tepkisini çeker. Warner ile arası açılır ve Warner tarafından terk edilir. Warner öğrenim hayatına Harvard'ın hukuk fakültesinde devam eder. Hırslanan Elle de, sırf ondan intikam alabilmek adına aynı bölüme girmek için çabalar.