S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kızlar Polis Akademisinde - Vice Academy - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Akademi öğrencileri olan Didi (Linnea Quigley), Shawnee ve Dwayne'in mezun olabilmeleri için gerçek suçluları yakalayarak hapse atması gerekmektedir. Öğretmenleri bayan Devonshire ve Müdürün kızı Holly (Ginger Lynn)'e rağmen komedi ve macera dolu göreve atılırlar.



Kızlar Polis Akademisinde - Vice Academy Part 6 - 1998 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Vice cops Candy and Traci accidentally meet the bikini robbers who are armed with assault weapons in a bank. The thieves escape with loot after a wild shoot-out. The commissioner and the instructor enlist Internal Affairs detective to solve the case. He suspects the Vice cops and sends them to prison. However, a robber plants a bomb in the police station. Vice cops are quickly reinstated with a new mission.

Google Çeviri - Polis yardımcısı Candy ve Traci yanlışlıkla bir bankada saldırı silahlarıyla donanmış bikini soyguncularıyla karşılaşırlar. Hırsızlar vahşi bir silahlı saldırının ardından ganimetle kaçarlar. Komiser ve eğitmen davayı çözmek için İçişleri dedektifini alır. Başkan Yardımcısı'nın polislerden şüphelenip onları hapse yolluyor. Ancak, bir hırsız karakola bomba yerleştirir. Yardımcı polisler hızla yeni bir görevle eski durumuna getirildi.



Gizli Kuvvet - The Fury - 1978 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Özel bir yeteneğe sahip oğlunun kaçırıldığını öğrenen bir ajanın mücadelesi... Her şey oğlum için! Hükümet ajanı Peter Sandza'nın oğlu, psikokinetik güçleri yüzünden kaçırılır. Oğluyla benzer güçlere sahip Gillian Bellaver'ın yardımıyla evladını bulmaya çalışan baba, özel yetenekleri olan çocukları katile dönüştüren Ben Childress'ın peşine düşer.



13. Bölgeye Saldırı - Assault On Precinct 13 - 1976 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Los Angeles'ta kapanmakta olan bir polis karakolu boşaltılmak üzeredir. Bu sebeple elektrik ve telefonları kesilmiş, son tutuklular tahliye edilmeyi beklerken bir kaç sekreter ile bir polis memuru da onları gözetmektedir. Bu arada Los Angeles polisi ölümcül bir hata yapmış ve pis bir sokak çetesini kendisine düşman etmiştir. İşte şimdi bu korumasız karakol büyük bir intikam hareketinin kurbanı durumundadır. Hiç bitmeyecekmiş gibi gelen bir saldırı başlar. Polis memuru Bishop, bir kaç sivil ve tutuklular canlarını kurtarmak için müthiş bir mücadelede işbirliği yapacaklardır.



Kanlı Gece - Prom Night - 1980 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1974 Yılında Jude, Wendy, Nick ve Kelly isimli dört çocuk terkedilmiş bir binada saklambaç oynarlar. Aralarına daha sonra katılan Robin’i korkutmaya çalışırken ölümüne neden olurlar. Başlarına gelebileceklerden korkup kaçtıkları için olay civarda tecavüz suçu işleyen bir şüphelinin üzerine kalır. Altı yıl sonra, Robin’in kardeşleri Kim (Jamie Lee Curtis), Alex (Michael Tough), ve ebeveynleri Raymond (Leslie Nielsen) ve Vi (Antoinette Bower) her yıl olduğu gibi mezarını ziyaret ederler. Mezuniyet töreni hazırlıkları yapılan gün içerisinde Wendy (Anne-Marie Martin), Kelly (Mary Beth Rubens) ve Jude (Joy Thompson) kimliği belirsiz birinden rahatsız edici telefonlar alırlar. Kim ile çıkan Nick (Casey Stevens) geçmişteki kazayı sevgilisine açmayı düşünmektedir. Nick’in eski kız arkadaşı Wendy ise Nick tarafından reddedilmenin kızgınlığı ile balo kraliçesi gösterisini bozmak için plan yapar. Bu arada Robin’in ölümünün üzerine kaldığı şüphelinin hapishaneden kaçtığı haberi gelir. Balo gecesi her mezun için iyi geçmeyecektir.



Kanun Harici - My Darling Clementine - 1946 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

My Darling Clementine, daha önce defalarca sinemaya aktarılmış Earp ve Clanton Aileleri arasında geçen O.K. Corral çarpışmasını konu alan John Ford imzalı bir western. Henry Fonda, bu filminde, maceraperest, kendi bildiği gibi davranan, eski bir Şerif iken, sorumlu bir kanun adamı olan Wyatt Earp'i canlandırıyor. Kişisel hayatındaki bu maceraperest çoban, sorumlu, saygı değer bir kanun adamı haline gelirken, Tombstone isimli bati sınırındaki bir sınır kasabasından, nasıl medeni, kanun hakimiyetinin hüküm sürdüğü insanların yaşadığı bir yer haline geldiğinide gösteriyor.



It's Alive 1 - 1974 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Davis çifti sıradan hayatlarını yaşarlarken ikinci çocuklarını beklerler. Fakat doğum sorunlu geçer ve Davis çiftinin çocukları bir mutant olarak dünyaya gelir. Doğduktan sonra oradaki herkesi öldüren mutant bebek kaçar. Ailesi ve polis de dahil olmak üzere herkes peşine düşer.



It's Alive 2 - It Lives Again - 1978 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Larry Cohen'in It's Alive filminin devamı niteliğindeki bu filmde baba Frank Davis bu sefer ebeveynleri mutant bebeklere karşı uyarma görevini üstleniyor. Hükümet bu bebekleri katletmekle meşgulken yaşam haklarını savunan dernekler de ortaya çıkıyor.



Yaşıyor - It's Alive - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Üniversite öğrencisi Lenore Harker (Bijou Phillips) erkek arkadaşı Frank’den (James Murray) hamile kaldığını öğrenince okuldan ayrılıp onun yanına, yaşadığı çiftlik evine yerleşmeye karar verir. Henüz hamilelik süresi tamamlanmadan bebeğin karnında çok büyüdüğünü farkeden doktorlar bebeği sezaryen ile almaya karar verirler. Doğumun gerçekleştiği ameliyathaneden uzun süre ses seda çıkmayınca içeri girdiklerinde karşılaştıkları manzara korkunçtur.



Rockçı - The Rocker - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The Rocker, gözden düşmüş bir bateristin şöhret için yeniden şans verilmesiyle başından geçenleri mizahi bir dille anlatacak. Robert ‘Fish’ Fishman, grubundan atılmadan önce gayet hırslı ve rockn’ roll hayali için yaşamaktadır. Yirmi yıl sonra bütün hayallerinden vazgeçmiş ve rock yıldızlığı fantezileri de mahvolmuşken bir okulun rock grubunun yeni bir baterist aradığı haberini alır.