S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Çelik Cazibe - V.I. Warshawski - 1991 - HDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Özel bir dedektif olan Vic, ilginç bir dava karşısında kıyasıya bir mücadele verecektir. Yazar Sara Paretsky'nin romanından uyarlama olan bu filmde başrolde Kathleen Turner yer alırken ona Jay O.Sanders ve Charles Durning eşlik ediyor.

Oz'a Dönüş - Return To Oz - 1985 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dorothy, büyülü Oz diyarından Kansas’taki evine döneli altı ay olmuştur ve halen uyuyamamaktadır. Halası onu doktora götürür tedavi cevap vermez ve küçük kız kliniğe yatırılır. Dorothy bir sabah uyandığında kendini yeniden Oz ülkesinde bulur. Korkuluk başta olmak üzere eski dostlarıyla yeniden bir araya gelirken konuşan tavuk, balkabağı adam gibi yeni arkadaşlar edinir. Korkuluk ondan, Oz’u şeytani kraldan kurtarmasını ister.



Boule Ve Bill - Boule And Bill - 2013 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bill, terkedilmiş genç bir köpektir ve küçük bir kafeste birinin onu sahiplenmesini beklemektedir. Birden karşısına aynı kendi tüyleri gibi kızıl saçlı bir çocuk olan Boule (Charles Crombez) çıkar. Onlarinki ilk görüşte aşk ve muhteşem bir arkadaşlığın da başlangıcıdır. Ancak Boule’nin ailesi ayni fikirde olmayacaktır.



Gece Bitmeden - Before We Go - 2014 - BDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Chris Evans'ın hem yönetmenliğini üstlendiği hem de başrolünde oynadığı Before We Go, genç bir kadının New York Manhattan'da 1.30 trenini kaçırdıktan sonra genç bir adamla tanışmasını ve aralarında oluşan bağı anlatıyor. Birbirlerini tanıdıkça aşık olan bu ikiliyi birlikte geçirdikleri gece nerelere götürecek? Başrollerde Chris Evans'a Alice Eve, Emma Fitzpatrick, Mark Kassen, Maria Breyman, Scott Evans eşlik ediyor. Filmin senaristliğini Ronald Bass, Jen Smolka, Chris Shafer üstleniyor.



Yarının Sınırında - Edge Of Tomorrow - 2014 - BDRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Gelişmiş uzaylı bir ırkın dünyaya saldırması sonucunda tüm milletler uzaylı saldırılarına karşı bir araya gelmiştir. Kumandan Bill Cage (Tom Cruise) girdiği ilk sıcak savaşta ölür fakat uzaylılarla girdiği yakın temas onu bir zaman döngüsüne sokmuştur. Sürekli olarak zamanın farklı varyasyonlarında ve yerlerinde kendini bulan Cage’in bu mücadelesi onu farklı boyutlarda savaşan bir kahraman haline getirecektir.