S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Gölge Savaşçıları - Shadow Builder - 1998 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yıllardır yeraltında kalan "kana susamış" bir yaratığın ve onun yarattığı paniğin öyküsü. Filmde, satanistlerden olağanüstü güçlere sahip bir çocuğa kadar ilginç gelişmeler var.



Göz Zevki - Röntgenci - L'uomo Che Guarda - The Voyeur - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Roma'da bir üniversitede Dodo lakaplı bir profesör, eşi onu başka bir adam için terk ettiğinden yoğun bir depresyon geçirmektedir. Eşini geri isteyen Dodo sürekli onunla ilgili erotik rüyalara dalmaktadır. Bir gün bir öğrencisi onu evine çağırarak tahrik eder. Ama profesörün aklı eşi ile sevgilisindedir.



Vahşi Amazonlar - Stormquest - 1987 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

In a female-ruled society where men are kept solely for breeding, two women come to believe that their society's treatment of men is wrong, and lead them in a revolt against the system.

Google Çeviri - Erkeklerin yalnızca üreme amacıyla tutulduğu kadın yönetimli bir toplumda, iki kadın, toplumlarının erkeklere yönelik muamelelerinin yanlış olduğuna inanıyor ve onları sisteme karşı bir isyana götürüyor.



Kadın Önden Yürür - Woman Walks Ahead - 2017 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Woman Walks Ahead filmi, 1890'ların Brooklyn'den portre ressamı Catherine Weldon'ı temel alıyor. Weldon yeni projesi olan Oturan Boğa portresi çizmek üzere Dakota'ya gitmektedir. Ancak oraya vardığında ummadığı bir şeyle karşılaşacaktır. Genç kadın burada Lakota halklarının topraklarının haklarına yönelik mücadele verecektir.



Ringonun Dönüşü - Il Ritorno Di Ringo - The Return Of Ringo - 1965 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A returning Union Officer discovers that his home has been overrun by Mexican bandits, and infiltrates the gang to restore order and determine if his wife has been faithful to him.

Google Çeviri - Geri dönen bir Birlik Görevlisi, evinin Meksikalı haydutlar tarafından istila edildiğini keşfetti ve düzeni geri getirmek ve karısının kendisine sadık olup olmadığına karar vermek için çeteye sızdı.