S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Dehşetin Gözleri 1 - Cabin Fever - 2002 - BDRip DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Jeff, Karen, Paul, Marey ve Bert isimli beş arkadaş tatile çıkarlar. Tatil için ormanın içinde ıssız bir klübeye giden arkadaş grubundan biri virüs kapması üzerine hastalanır. Virüs bulaştığı kişinin gerçek hislerini ve kişiliğini ortaya çıkarmaktadır. Virüs birer birer bütün gençlere bulaşır. Arkadaş grubunun arasında çatışmalar başlar. Ancak aynı zamanda virüsle savaşıp, hayatta kalmaları da gerekmektedir.



Dehşetin Gözleri 2 - Cabin Fever 2 Spring Fever - 2009 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film, ilk bölümün hemen bittiği yerden devam ediyor. Et yiyen virüsümüz bu sefer hemen yakınındaki kasabada kendine yeni yemler buluyor...



Dehşetin Gözleri 3 Hasta Sıfır - Cabin Fever 3 Patient Zero - 2014 - BDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Gençler scuba diye adlandırılan su altı dalışı yapmak için kendilerine yer ararlar ve Karayiplerde bir yere gelirler, su altında ne olduğu belirsiz birşeyler bulurlar, daha sonra araştırma yaparak buldukları şeyin Porter olduğunu anlarlar yani bilinen adıyla sıfır numaralı hasta. Bu hastalık hızla yayılmaya başlar, gençler bu hastalıktan kurtulmak için tedavi ilacını bulmak zorundalar.



Dehşetin Gözleri 4 - Cabin Fever - 2016 - BRRip 1080p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Zombi filmleri açısından 2002 yılından itibaren oldukça dikkat çekici bir duruş elde eden Caibin Fever filmi serinin aynı isimli son yapımı Cabin Fever 2016 ile bambaşka bir kokru ağını sizler için sunmaktadır. Özellikle de sahip olduğu görsel teknoloji açısından bir hayli dikkat edici bir duruşa sahip olan film sayesinde her sahnesinin daha da ürkütücü bir moda ulaştığını keşfetmiş olackasınız. Cabin Fever 2016 filminin genel konusu ise şu şekilde ilerlemektedir; ormanın içerisinde kalan beş arkadaşın virüs ile gerçekleşmeye başlayan sıralı değişimlerine tanık olacağız ve bu değişimlerin büyük korku figürleri ile harmanladığını görmüş olacağız.



800 Damla Yaş - 800 Bullets - 2002 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

2002 Almería, Tabernas Çölü. Bölgedeki Texas-Hollywood kasabasında film çekimleri yıllardır durdurulmuştur. Kasaba sakinlerinden eski set işçisi Julian’ın hayattan artık pek bir beklentisi kalmamıştır. O ve onun gibi marjinal arkadaşları, korkak haydut Cheyene ve Manuel, şanssız aylak Arrastrao, müzmin mutsuz Ahorcado, lanet İtalyan Enterrador ve kasabanın sahibi Don Mariano, hala geçmişin anılarıyla yaşarlar. Yerliler gibi giyinik dolaşan yarım düzine çingeneyse, kasabayı ziyaret eden tek tük turiste aksiyon sahneleri canlandırarak karınlarını doyuracak parayı kazanmaya çalışır. Günün birinde kasabaya Julian’ın torunu olduğunu söyleyen Carlos adında küçük bir çocuk gelir ve çocuğun gelişiyle kasaba sakinlerinin hayatı bir anda değişir.