S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Son Hızlı Silah - The Last Of The Fast Guns - 1958 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir milyoner kayıp kardeşini acımasız ellerden uzak tutmadığı takdirde işinin yarısını kaybedeceğini keşfedince, "hızlı silahların sonuncusu" nu kardeşini araması için gönderir. Ancak onun bulunması avcımız için zor bir şey olmayacaktır. Asıl zor olan onu, aile şirketi paylaşımının iddia edildiği gibi zorunlu olduğuna ikna edinceye kadar canlı tutmaktır.



Tombstone'a Beş Silah - Five Guns To Tombstone - 1960 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hapisten kaçan Matt Wade, usta bir silahşör olan kardeşi Billy'yi beraber soygun yapmak için ikna etmeye çalışır. Bu konuda kavga ettikleri sırada Billy yanlışlıkla kardeşini öldürür. Babasının şartlı tahliyeyle salıverildiğini zanneden Matt´in oğlu Ted de, olan biteni görür. Artık Billy adını temize çıkarmak zorundadır.



Batıda Beş Silah - Five Guns West - 1955 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İç savaş sırasında beş güneyli mahkûm müttefiklerin altınlarını elinde tutan bir casusu yakalamaları karşılığında affa uğrayacaktır.



Harvey - 1950 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Elwood P. Dowd (James Stewart), annesi öldükten sonra kızkardeşini ve yeğenini yanına almış onlarla beraber yaşamaktadır. Kardeşinin derdi, kızına bir koca bulmaktır, zengin hanımları evlerine çağırır, davetler verir, fakat Elwood ve hayali arkadaşı yüzünden utanç duymakta, sosyal hayatı yok olmaktadır. Elwood'u akıl hastanesine gitmeye ikna eder ve kendisinin deli olduğu teşhisiyle alıkonulmasıyla diğer karakterler de devreye girer. Tiyatro oyunu gibi işleyen sahnelerde hastane ekibini (doktor, asistanı, ona aşık hemşire ve hasta bakıcı Wilson) ve zengin yan karakterleri tanırız. Birçoğu Elwood'un hikayesine inanmakla birlikte menfaatleri gereği onu senatoryuma kapatmaya çalışırlar, Elwood'un tek derdiyse arada kaybettiği Harvey'i aramaktır.



Baron Munchausen'in Maceraları - The Adventures Of Baron Munchausen - 1988 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

17. Yüzyıl aristokratı olan Baron Munchausen (John Neville), yanındaki özel yetenekli adamları Berthold (Eric Idle), Adolphus (Charles McKeown), Albrecht (Winston Dennis) ve küçük bir kızla, Türklerin işgalinde olan şehri kurtarmak için maceradan maceraya atılıyorlar. Dev bir deniz canavarı tarafından yutulmak, aya yolculuk yapmak, Venüs'le (Uma Thurman) dans etmek bu maceralardan sadece birkaçı.



İlk Düğünüm - My First Wedding - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Genç bir marangoz olan Nick, evlenmek için gelen Vanessa’ya aşık olur ve onu tavlayabilmek için papaz kılığına girer ve komiklikler başlar.



James Dean - 1976 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A dramatization of the story of legendary movie actor James Dean. The film's writer, William Bast, had roomed with Dean in the early '50s, when both were trying to break into films as actors.

Google Çeviri - Efsanevi film oyuncusu James Dean'in hikayesinde bir dramatizasyon. Filmin yazarı William Bast, 50'lerin başlarında, her ikisi de aktör olarak filme girmeye çalışırken Dean'e oda verdi.



Büyülü Dalgalar - The Ocean Waves - 1993 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Taku Morisaki ve Yutaka Matsuno çok yakın iki arkadaştır. Okullarına 2.dönemde Tokyo’dan nakil olarak gelen Rikako Muto adlı kız, gerek derslerde ki başarısıyla gerekse güzelliği ile iki arkadaşın ve tüm okulun bir anda dikkatini çekmeye başlayacaktır. Fakat Rikako okulda sosyal aktivitelere katılmamakta ve kimse ile arkadaşlık kurmamaktadır. Bu yüzden diğer öğrenciler tarafından fazla sevilmemektedir. Buna rağmen Yutaka, Rikako’dan çok hoşlanmaktadır. Fakat Taku, Rikako’ya verdiği borç para yüzünden onunla birlikte Tokyo’ya gitmek zorunda kalınca ikili birbirini daha yakından tanıyacak ve yakınlaşmaya başlayacaktır.