S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

İblis - The Evil - 1978 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Lanetli bir evi satın alan hekim yardımcıları evin lanetiyle uğraşmak zorundadırlar.



Kalıntı - The Relic - 1997 - HDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Birbirinden tamamen farklı iki insan... Devrim yaratabilecek buluşların peşinde koşturan idealist biyolog Margo Green ve önyargılardan arınmış, çevresinde çılgın olarak adlandırılan polis şefi Vincent d’Agosta... Ortak noktaları %30 homo-sapien olan ve kaynağı meçhul bir yaratıkla mücadele etmek zorunda kalmaları...



Kan Bağı - The Kindred - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Uzun süredir ailesinden ayrı olan Thomas bir gün güzel nişanlısı Marie'yi de alarak baba evine döner. Thomas ile babası Dr. Andreas Wells arasında müthiş bir rekabet vardır. Marie bu rekabetin nedeninin kendisi oldugunu farkeder. Sürekli onun Thomas'ın annesine ne kadar benzediğinden bahsedilmektedir. Marie bunları iltifat olarak kabul eder ve her iki erkegide kendi çıkarları için kullanmaya çalışır. Fakat Thomas'ın babasının beyin nakli denemeleri yaptıgını dikkate almamıştır.





Kanlı Ay - Bloodmoon - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dolunay kan kırmızı renge büründüğünde birden ortaya çıkan psikopat bir katil kızlar okuluna dehşet saçmaktadır.



Kötü Ruh 1 - Poltergeist 1 - 1982 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Evlerinin bir mezarlık üzerine kurulu olduğunu bilmeyen Freeling ailesi kısa zamanda kötü günler geçirmeye başlar. Kötü ruhlar yani hayaletler bazı özel güçlere sahip evin küçük kızı Carel Annie'yi evdeki televizyon aracılığıyla kendi boyutlarına çekerler. Artık onu kurtarmaya çalışacak anne ve babasıdır. Ama Carel Annie için zaman gittikçe daralmaktadır. Üstelik şeytan Carel'ı etkisi altına almaya çalışmaktadır. Öfkeli hayaletler tekrar yaşama dönmek için küçük kızın gücünü kullanmak isterler.



Kötü Ruh 2 - Poltergeist II The Other Side - 1986 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Freeling ailesi Cuesta Verde'deki evlerinin, yeraltındaki dünyadan gelen ziyaretçiler tarafından yok edilmesinden sonra yeni bir eve taşınırlar. Ama ölülerin ruhları, ailenin psişik güçlere sahip kızı Carol Anne'ni ele geçirmeye kararlıdır.



Kurşun Yağmuru - Ricochet - 1991 - WEB-DL 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hollwood’un kısa zamanda üne kavuşturduğu ünlü aktör Danzel Washington’un başrolünü üstlendiği müthiş bir macera filmi. Filmde, sokaklarda görevli polisken bir suçluyu alt etmesi sayesinde meslek hayatında hızlı yükselişler yaşayan ve o suçlunun hapisten kaçmasıyla gelişen olaylar anlatılıyor. Acemi bir polis olan Nick, Blake adındaki bir manyak katili yakalayınca hayatı bir anda değişir ve önemli davalarda görev almaya başlar. Ancak hapse giren Blake, devamlı içinde büyüttüğü kin duygularıyla hapisten kaçar. Bir plan yaparak sahte ölüm sahnesi hazırlar ve olaya Nick’in kendisini öldürdüğü süsü verir. Daha çok görselliğe sığınan, şok etkisi yaratacak sahnelerle yüklü filmde, sözünü ettiğimiz bu özelliklerin hepsi final sahnesinde bir arada veriliyor.



Elle Bir Kül Kedisi Masalı - Elle A Modern Cinderella Tale - 2010 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bağımsız bir plak şirketi işleten amcasının yanına taşınan talihsiz kız, genellikle pop müzikle ilgili işlerin yapıldığı ortamda 'country' kökeniyle kendini yalnız hisseder. Ty Parker adında bir pop şarkıcısıyla tanışan kızın gerçek müzik aşkı yeniden alevlenir.



Montpensier Prensesi - La Princesse De Montpensier - 2010 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Madame de la Fayette’in romanından uyarlanan film, Katoliklerle Protestanlar arasında süregiden dinler savaşı sırasında geçen karmaşık bir aşk öyküsünü anlatıyor. Yıl 1562. Genç ve zengin aristokrat Marie de Mézières, Katolik asilzade Dük Henri de Guise’e âşıktır, ama babası onu hiç tanımadığı Montpensier Prensiyle evlendirmek için söz vermiştir. Prens savaşa gidince Marie’yi eğitmesi için Protestan Chabannes’a emanet eder ama o da genç kadına âşık olur, tıpkı tahtın varisi Anjou Dükü gibi. İşte savaş budur: Aşk uğruna, vatan uğruna!



Deadwood - 2019 - WEB-DL 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Deadwood, 1870'li yıllarda Güney Dakota’da küçük bir madenci kampı olarak kurulan bir yerleşim yerinin giderek büyüyerek adeta bir kent haline gelmesini konu edinen aynı isimli seriden beyaz perdeye uyarlanıyor. Karakterler, Güney Dakota’nın eyalet olmasını kutlamak için on yılın ardından yeniden bir araya geliyor. Onların bir araya gelişi eski rekabetlerin canlanmasına, ittifakların test edilip, eski yaraların yeniden açılmasına neden oluyor.