S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Gizli Gerçek - Just Cause - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Paul Armstrong, Harvard Üniversitesi'nde saygın bir hukuk profesörüdür. Özgürlükçü düşünceleri olan ve idam cezasına şiddetle karşı çıkan profesör bir panel sonrasında yaşlı bir kadınla tanışır. Kadın, masum olduğu halde yargılanan ve elektrikli sandalyede idamı bekleyen Bobby Earl'ün büyük annesidir. Bobby, sekiz yıl önce küçük bir kız çocuğuna tecavüz edip onu öldürmekten hüküm giymiştir. Suçunu itiraf ettiği söylense de Bobby, ifadesini baskı altında verdiğini ısrarla ifade eder. Konuyla ilgili şüpheleri artan Paul de davayı ele almaya karar verir. Soluğu şerif Tanny Brown'ın yanında alır ve Bobby ile ilgili suçlamaların usulünü ve perde arkasını incelemek üzere işe koyulur.



Kaçaklar - Fled - 1996 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dodge hapis cezasını çekmekte olan bir bilgisayar korsanıdır. Piper ise bir kabadayıdır. İkili zincirlenirler ve prangalı diğer mahkumlarla birlikte bir firar denemesi gerçekleştirirler. Bu deneme, her ne kadar kötü sonuçlara neden olsa da ikili kaçmayı başarır.



Unutulan Kadın - The Forgotten One - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A recently widowed writer moves into a Victorian house that is supposedly haunted. Although he is attracted to his pretty next-door neighbor, he finds himself being seduced by the spirit of a woman who had been murdered in his house 100 years previously.

Google Çeviri - Kısa süre önce dul kalan bir yazar, sözde perili olan bir Victoria evine taşınır. Güzel komşu komşusuna çekilmesine rağmen, kendisini 100 yıl önce evinde öldürülen bir kadının ruhuyla baştan çıkardığını görüyor.



Serseriler - The Sandpit Generals - 1971 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Inspired by the classic novel by Brazilian cultural icon Jorge Amado, this is the story of a gang of homeless children lead by Pedro Bala. Set in Bahia, the film follows the adventures of Bala's gang of under aged outlaws as they steal, rape, find love, "capoeira" (a Brazilian form of martial arts) and African-Brazilian religion.

Google Çeviri - Brezilyalı kültürel simge Jorge Amado'nun klasik romanından esinlenilen bu, Pedro Bala'nın liderlik ettiği bir evsiz çocuk çetesinin hikayesi. Bahia’da geçen film, Bala’nın yaşlı haydut haydutlar çetesinin, çaldıkları, tecavüz ettikleri, aşkı buldukları, "capoeira" nın (Brezilyalı dövüş sanatları biçimi) ve Afrika-Brezilya dininin maceralarını takip ediyor.



Sefalet Ve Asalet - Miseria E Nobilta - 1954 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

"Miseria e Nobiltà" tells the story of the humble families of Felice Pasquale and his colleague who are hired by a Marquis who wants to marry the daughter of a rich but simple cook, So they pose as aristocrats.

Google Çeviri - "Miseria e Nobiltà", Felice Pasquale'nin mütevazi ailelerinin ve zengin ama basit bir aşçı kızıyla evlenmek isteyen bir Markiz tarafından tutulan meslektaşının hikayesini anlatıyor.



Katil Aile - A Killer In The Family - 1983 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Masum olduğu konusunda oğullarını ikna eden bir baba, onlardan tutuklu bulunduğu hapishaneden kendisini kaçırmalarını ister. Sonrasında babalarının gerçek yüzü ile karşılaşan 3 kardeşin hikayesi.



Karartma - The Blackout - 1997 - BDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Matty uzun yıllar boyunca bir uyuşturucu bağımlısı olarak yaşamış genç bir adamdır. Geçirdiği buhranlı dönemlerin akabinde tedavi olmak üzere doktorlara teslim olmuştur. Gördüğü tedavi sonrasında yeniden hayata atılmaya karar verir. Kendi hayatına geri dönmesiyle beraber yüzleşmeye başladığı iç hesaplaşması Matty’nin geçmişinden kalan kırıntıları su yüzüne çıkarmasını sağlayacaktır. Matty, kim olduğunu ve nereden geldiğini adım adım anımsayacaktır. Ünlü yönetmen Abel Ferrara’nın 1997 yapımı filminin başrollerini Matthew Modine, Dennis Hooper ve Claudia Schiffer gibi isimler paylaşıyorlar.



Kara Jak Dehşet Günleri - Black Jack - 1968 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Vahşi Batı'?da banka soyan bir çete, liderleri Jack Murphy'?nin etrafında toplanır. Skinner, Reb, Mathias ve kardeşler, Bill ile Gordon, Jack'?in parayı kendi çıkarına göre paylaştıracağını öğrenince işler değişir. Liderlerine öfkelenen bu adamlar ona ihanet etmeye karar verirler. Ona işkence edip ölüme terk ederler. Ama Jack hayatta kalır ve intikam almaya yemin eder.



Kara Jak Dehşet Günleri - Black Jack - 1968 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Vahşi Batı'da banka soyan bir çete, liderleri Jack Murphy'nin etrafında toplanır. Skinner, Reb, Mathias ve kardeşler, Bill ile Gordon, Jack'in parayı kendi çıkarına göre paylaştıracağını öğrenince işler değişir. Liderlerine öfkelenen bu adamlar ona ihanet etmeye karar verirler. Ona işkence edip ölüme terk ederler. Ama Jack hayatta kalır ve intikam almaya yemin eder.



Define Adası - Treasure Island - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Raoul Ruiz's surrealistic modern-day riff on Robert Louis Stevenson's classic novel.

Google Çeviri - Raoul Ruiz'in Robert Louis Stevenson'ın klasik romanındaki gerçeküstü modern günü anlatıyor.