S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Şu Lanet Kedi - That Darn Cat - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İş adamının zengin karısı sanılan bir hizmetçi kaçırılır ve kedicik bunu gören tanıktır.



Veda Öpücüğü - Kiss Me Goodbye - 1982 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kay, eşi Jolly'nin ölümünden 3 yıl sonra, yeni nişanlısı Rupert tarafından eski evine tekrar taşınmaya ikna edilir. Fakat çok geçmeden en büyük korkusu gerçek olur ve sadece anılar peşini bırakmamakla kalmaz aynı zamanda yeni hayat arkadaşını onaylamayan Jolly'nin hayaleti de Kay'a musallat olur. Kay dışında kimse düğünü engellemeye çalışan hayaleti görememektedir.



Hayalet Tetikçi - Sniper Ghost Shooter - 2016 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dünyanın en önemli doğalgaz hatlarından birine suikast olacağını öğrenen ekip, hem bu suikastın önüne geçebilmek hem de içlerindeki haini ortaya çıkabilmek için yola çıkar.



Kalbimi Oraya Gömün - Bury My Heart At Wounded Knee - 2007 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dee Brown'un en çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanan, başyapıt niteliği taşıyan bir film. General Custer'a karşı kazanılan Sioux zaferini konu alan film, 3 karakterin mücadelesi üzerine kurulmuştur; Darthmouth mezunu genç bir doktor olan Charles Eastman; topraklarını benliklerini ve şereflerini kaybetmek istemeyen ve Amerika birleşik Devletleri'nin hükmü altına girmek istemeyen Lakota kabilesinin gururlu şefi Oturan Boğa ve hükümet'te Kızılderili'lerden sorumlu Senatör Henry Daves, Eastman ve okul öğretmeni Elaine Goodale Sioux'daki yerlilerin yaşam koşullarını iyileştirmeye çalışırken, Senatör Dawes, Başbakan Grant'a kulis yapar. Kalbimi Oraya Gömün, duyguları derinden etkileyen, bilgi yüklü, görsel olarak dikkatleri çeken bir western klasiği.



Yanan Silahlar - Blazing Guns - 1943 - DVBRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir kasabada terör estiren Duke Wade’i durdurmakla görevlendirilen Ken ve Hoot, hapisteki mahkûmlardan destek almak ister.