S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Serseri Aşıklar - A Bout De Souffle - Breathless - 1960 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Michel Poiccard (Jean-Paul Belmando), Marsilya’da bir otomobil çalar ve yolda bir polis öldürür. Paris’te Champs Elysées’de New York Herald Tribune gazetesi için stajyerlik yapan genç Amerikalı Patricia’yı (Jean Seberg) bulur. Daha önce bir kaç gece birlikte olmuşlardır. Bir yandan Michel polis tarafından aranırken eski arkadaşlarıyla buluşup Roma’ya gidecek parayı elde etmeye çabalar. Bu arada Patricia’yı da yanında götürmek ister. Patricia Michel’in cazibesine karşı koymakta güçlük çeker, duygularından emin olamaz. Sonunda Patricia ile birlikte kaçak hayata başladıklarında kız onu polise gammazlar. Michel Montparnasse’da bir sokakta vurulur.



Ucuz Roman - Pulp Fiction - 1994 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ödül avcısı Butch Coolidge, Şeytanla yaptığı bir anlaşmada ödemeyi durdurmaya karar verir. Honey Bunny ve Pumpkin, hayatlarına biraz hareket katmak isteyen genç ve birbirlerine aşık bir çift soyguncudur. Bu arada iki işi iyi bilen gangsterler Vincent Vega ve Jules, günlük işlerinden biri olarak patronlarına ödemeyi geciktiren bir kaç sahtekar genci vurmaya giderler. Vincent patronun genç ve güzel karısına bebek bakıcılığı yapmakla da görevlendirilirken ortağı suç yaşamına son vermeye karar verir. Cesur bir boksör ise para karşılığı hile yapmayı redderek şehirden kaçar. Kader bu aykırı tipleri mutheşem bir raslantı sonucu bir araya getirecektir.



Misyon - The Mission - 1986 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Peder Gabriel, Brezilya'nın dağlarına, hıristiyanlığı yaymak için gider. Hıristiyanlığın gelmesiyle birlikte bu dağlarda yaşayanların altın çağı da başlamış olur. Bir köle tüccarı olan Mendoza kardeşini öldürmüş ve Peder Gabriel sayesinde intihar etmekten vazgeçmiştir. Peder Gabriel, misyonunda yardım etmesi için Mendoza'yı yanına getirir. Burada huzura kavuşan Mendoza, rahip olmak için başvurur. Baskı altında olan kilise, Portekizlilere karşı çıkamadığından, topraklarda yeniden köle tüccarlarının olmasına karşı koyamaz. Mendoza yerlilerin kendilerini nasıl savunması gerektiğini onlara gösterir, ancak Peder Gabriel, Mendoza'nın yerlilere bir rahip olarak yardım etmesini ister.



Kurt Pınarı - Tumbleweed - 1953 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Jim Harvey (Audie Murphy), bir konvoyu korumak için kiralık olarak tutulur. Kızılderililer 3 arabadan oluşan bu konvoya saldırır. Saldırıda konvoyun kılavuzu dışında herkes öldürülür.



Işığın Bittiği Yer - The Abyss - 1989 - HDTV 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Soğuk Savaş dönemi sırasında bir Amerikan nükleer denizaltısı bilinmeyen bir düşmanın saldırısına uğrar ve deniz tabanına oturur. Amerikan donanması yakınlardaki bir petrol istasyonunun çalışanlarından olayın sebebini araştırmalarını ister ve onlara destek olarak bir özel tim ve yüksek teknolojiyle donatılmış bir araştırma denizaltısı gönderir. Elde ettikleri veriler ve tesbitleri sonucunda takım kazanın sebebinin dünya dışı varlıkların saldırısı olabileceği yargısına varır, fakat araştırmalarında ilerleyebilmek için Abyss adı verilen derin sualtı kanyonuna girmek zorundalardır.



Işığın Bittiği Yer - The Abyss - 1989 - HDTV 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Soğuk Savaş dönemi sırasında bir Amerikan nükleer denizaltısı bilinmeyen bir düşmanın saldırısına uğrar ve deniz tabanına oturur. Amerikan donanması yakınlardaki bir petrol istasyonunun çalışanlarından olayın sebebini araştırmalarını ister ve onlara destek olarak bir özel tim ve yüksek teknolojiyle donatılmış bir araştırma denizaltısı gönderir. Elde ettikleri veriler ve tesbitleri sonucunda takım 'kaza'nın sebebinin dünya dışı varlıkların saldırısı olabileceği yargısına varır, fakat araştırmalarında ilerleyebilmek için 'Abyss' adı verilen derin sualtı kanyonuna girmek zorundalardır.



Barbar Kardeşler - The Barbarians - 1987 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sirkte büyüyen iki yetim olan Kutchek ve Gore kardeşler, kraliçe Canary'i, kötü Kadar'ın elinden kurtarmaya çalışırlar.



Çin Korsanı - The Pirate - 1973 - DVDRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Çin Denizinde korsanlık yapan bir gurup, bir İngiliz gemisiyle savaştıktan sonra gemileri su almaya başlar ve yolculuk yapamaz hale gelirler. Bir kıyıya demir atıp gemiyi tamir etmek isterlerken gittikleri yerleşim yerinde beklenmedik olaylara şahit olurlar ve kendilerini bu olayların içinde bulurlar.