S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Uçan Fil - Dumbo - 1941 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bayan Jumbo'nun minik bebeği Dumbo dünyaya gözlerini açtığında, sirk sakinleri onun hakkında konuşmaya başlar. Kulakları çok ama çok büyük olan Dumbo, sirkin alay konusu haline gelir. Fakat cesareti ve sadık arkadaşı Fare Timothy'nin yardımıyla, Dumbo tüm zorlukların üstesinden gelmeyi başarır.

Helen Aberson v? Harold Pearl'in aynı adlı kitabından uyarlanan Disney’in 4. uzun metraj filmi olan 'Dumbo' The New York Times gazetesinde "Asla Unutamayacağınız Bir Film" olarak bahsedilmiştir.

Maliyeti 950 bin USD'yi bulan film, 1941'te gösterim sırasında, dünya çapında toplam 1,6 milyon USD hasılat elde etmiştir.



Üç Kafadar - The Three Caballeros - 1944 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Başrolde son derece popüler yıldızımız Donald Duck ile, sizi dünyanın dört bir yanından manzaralarla buluşturacak, animasyon ve gerçek sahnelerin birarada yer aldığı muhteşem bir Disney Klasiği. Donald, Latin Amerikalı arkadaşlarından bir kutu dolusu sihirli hediye alır. Bu hediye aslında Joe Carioca ve Panchito ile birlikte çıkacağı fantastik ve müzikal yolculuğun pasaportudur.



Taştaki Kılıç - The Sword In The Stone - 1963 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Efsaneye göre onurlu, ahlaklı ve güçlü ve cesur bir adam sihirli kılıcı saplı olduğu kayadan çekerek İngiltere'nin başına geçecektir. Pek çok cesur şövalye bunu dener ama hiçbiri başarılı olamaz. Hiç kimse Wart adındaki küçük bir çocuğun bunu başarabileceğine inanmaz. Büyücü Merlin'in rehberliğinde Wart bu zorlu görevi başarır ve İngiltere kralı olur.



Taj Mahal - 2015 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Mumbai, Taj Mahal’de bir otel odasında tek başına ailesinin dönüşünü bekleyen Louise önce garip bir ses duyar, hemen ardından ise bunun bir terör saldırısı olduğu ortaya çıkar. Şehrin diğer ucunda kargaşa ile boğuşan ailesiyle olan tek bağlantısı ise cep telefonudur. Genç kız, korku dolu geceyi tek başına geçirmek zorunda kalacak ve bir daha asla eskisi gibi olmayacaktır.



South Park Bigger Longer And Uncut - 1999 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

South Park 3.Sınıf Öğrencileri Stan, Kyle, Cartman ve Kenny, yetişkinlere yönelik bir film izledikleri sinemadan, büyümüş gözler ve genişlemiş bir kelime haznesi ile ayrılırlar. Anne ve babalarının bu gelişmeler üzerine başlayan filmi protesto girişimleri, A.B.D ve Kanada arasında gerçek bir şavaş çıkmasına kadar ilerler. Çocuklar, birdenbire kendilerini bu krizin ortasında bulurlar ve her birisi, olanları durdurmak için gerekli cesareti kendi içlerinde aramaya başlarlar.



Oliver Ve Arkadaşları - Oliver And Company - 1988 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Oliver, önce liderliğinde Dodger'un bulunduğu bir köpek çetesinde daha sonra da Jenny'nin ona baktığı sıcak bir yuvada bulur kendini.



Jumpin Jack Flash - 1986 - BRRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Çalıştığı yerde bilgisayar operatörü olarak çalışan Terry Dolittle'ın bilgisayarına kimliği belirsiz birinden ilginç bir şifreli mesaj gelir. Şifreyi çözdüğünde ise hayatının tehlikede olduğunu anlayacaktır.



Çöl Aslanı - The Searchers - 1956 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Eski bir Konferederasyon askeri olan Ethan Edwards Amerikan İç Savaşı ‘ndan döner ve erkek kardeşinin Texas sınır yerleşim bölgesindeki evine gelir.Ancak yıl 1868’dir. İç savaş biteli 3 yıl olmuştur.Üzerinde hala Güneyli üniforması ve silahlarını taşıyan Ethan’ın bu süre içinde ne yaptığı çok açık değildir.Kendisinden başka kimseye güvenmeyen ve yalnızlığı seven bir insan olan Ethan örflerini ve dillerini çok iyi bildiği kızılderililere karşı içinde büyük bir nefret beslemektedir. Uzun süre aynı yerde kalamayan Ethan bir ara Texas Muhafızları ‘nın oluşturduğu geçici bir birliğe katılarak Komançilerin peşine düşer. Döndüğünde ise kızılderililerin eve baskın yapıp kardeşini ve karısını öldürerek iki yeğenini kaçırmış olduklarını görür. Kaçırılan kızlardan Debbie’nin hala hayatta olduğunu öğrenen Ethan, kardeşinin evlat edinmiş olduğu yarı kızılderili Martin Pawley’le birlikte saplantılı bir kararlılıkla yeğeni ve onu kaçıran Komançi şefinin peşine düşerler. 5 yıl boyunca Bütün Batı Amerika’yı baştan başa bıkmadan yılmadan dolaşırlar. Martin’in amacı üvey kızkardeşini sağ salim eve getirmekken kalbi kızılderili nefreti ile dolu Ethan’ın amacı o kadar belirgin değildir. Uzun bir süre kızılderililerin arasında kalmış bir beyazın saflığını muhafaza edemiyeceğini onun da artık bir kızılderili sayılması gerektiğini düşünür. Bu bağlamda yeğenini bulduğunda onu kurtaracak mıdır yoksa öldürecek midir?



Çanlar Kimin İçin Çalıyor - For Whom The Bell Tolls - 1943 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1930 Yıllarının İspanyası ve Robert Jordan gibi iş meraklısı bir adam için tam da olunacak bir yerdir. Sivil savaş sürmektedir ve Jordan dağlarda çok riskli bir görev üstlenen - Ernest Hemingway ve arkadaşları gibi - o dönemin idealistlerinin olduğu taraftan gitmektedir. Bir mağaranın içindeki köprüyü zamanı geldiğinde havaya uçuracaktır. Burada yetki sahibi olan Pilar geleceği görme yeteneğine sahiptir ve o gece Maria adında düşman askerleri tarafından taciz edilmiş bir kızı, geceyi dışarıda yıldızların altında geçirmeyi planlayan Jorda'nın yanına gitmesi için cesaretlendirir.



Bailey'in Maceraları - Adventures Of Bailey A Night In Cowtown - 2013 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Fresh from selling their company, the Baker family has moved into a posh new home. Bailey seems to be living the life and even has a crush on a pretty female dog, Trixie. But things get turned upside down when Felix, the adorable Pomeranian Trixie's family has been fostering, is suddenly snatched by a shady character named TC, who mistakes him for the big boss' dog. Bailey and his brother, Duke, must now find Felix and keep him from being part of an "exchange" in historic Cowtown. Truman and Abbi, the Baker's kids, help in the search efforts, teaming up with Trixie's owner, Marc, who just happens to be the cute guy Abbi has a crush on! Chaos ensues as they face a multitude of obstacles in trying to rescue the sweet doggie. Will Bailey and the gang save Felix? And will Bailey win the love of his sweetheart?

Google Çeviri - Şirketlerini satmasından yeni çıkmış olan Baker ailesi lüks yeni bir eve taşındı. Bailey hayatı yaşıyor gibi gözüküyor ve hoş bir dişi köpek olan Trixie'yi çok seviyor. Ancak, sevimli Pomeranian Trixie'nin ailesi teşvik edilen Felix, aniden, büyük patronun köpeği için onu yanlış yapan TC adlı gölgeli bir karakter tarafından yakalandığında işler tersine döndü. Bailey ve erkek kardeşi Duke şimdi Felix'i bulmalı ve onu tarihi Cowtown'da bir "değişimin" parçası olmaktan alıkoymalıdır. Baker'ın çocukları olan Truman ve Abbi, araştırma çabalarına yardım ediyor, Abx'in çok sevdiği sevimli adam olan Trixie'nin sahibi Marc ile işbirliği yapıyor! Kaos, tatlı köpeği kurtarmaya çalışırken çok sayıda engelle karşı karşıya kaldıklarını söyler. Bailey ve çete Felix'i kurtaracak mı? Ve Bailey sevgilisinin aşkı kazanacak mı?



Acemi Doktor Denizde - Doctor At Sea - 1955 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A bachelor doctor goes to sea to escape the boredom of shore practice, but studies the nurses more than medicine, and Brigitte Bardot is around.

Google Çeviri - Bekar bir doktor, kıyı uygulamasının sıkıntısından kaçmak için denize gidiyor, ancak hemşireleri ilaçtan daha fazla inceliyor ve Brigitte Bardot buralarda.



Adem'in Kaburgası - Adam's Rib - 1949 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Asistan Bölge Savcısı Adam Bonner karısı Amanda'ya aşıktır ama sansasyonel bir cinayet davasında fazla umursamadığı karşı taraf, beklemediği şekilde karısı Amanda çıkar. Spencer Tracy ve Katharine Hepburn, yönetmenliğini George Cukor'un yaptığı Adam's Rib'e mükemmel bir uyum oluşturuyorlar.

Adsız Köşk - Le Grand Meaulnes - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1910 Senesinin bir gecesi, Solognote’da bir okulun yöneticiliğini yapan Mr. Seurel, kapıya gelen birine yatacak yer sağlar. Adı Augustin Meaulnes olan genci, oğlunun bulunduğu odaya yerleştiren Seurel, böylelikle oğlu ile bu genç yabancı arasında güzel bir dostluğun başlamasını sağlar.



Along The Great Divide - 1951 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Cinayetle suçlanan bir ihtiyar. Bu ihtiyarı öldürmek isteyen maktulun babası ve kardeşi. İhtiyarı adalete teslim etmek isteyen bir şerif. Şerif, ihtiyarı adalete teslim ederken bir taraftan maktulün babası ve adamları bir taraftan da çöl şartları ile mücadele eder. Bu serüven sırasında ihtiyarın kızı ile şerif arasında yakınlaşma olur. Ve cinayetle alakalı şok bir gerçek ortaya çıkar.



Aşağı Dünya'ya - Down To Earth - 1947 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Provaları devam eden Broadway oyununda, bir meleğin yanlış tanıtılacağını öğrenen melekler, içlerinden bir gönüllüyü işleri düzeltmek için Dünya’ya yollarlar. Ama işler düzeleceğine daha beter karışır.



Aşkın Sınırları - Breaking Up - 1997 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Monica öğretmendir. Steve ise fotoğrafçı. İki seneden fazla birliktedirler. Bir gün tartışırlar. Monica evi terkeder, artık görüşmelerinin doğru olmadığını söyler. Birkaç gün sonra ise yine biraraya gelirler. Aradan iki saat geçince Steve yine bir hata yapar ve bu sefer ayrılık ciddileşir. Her ikisi de başkaları ile görüşmeye başlar. Bir gün, Steve hiç beklenmedik bir şekilde Monica'ya evlilik teklif eder. Monica kabul eder. Artık, evliliğin yürümesi için neler yapabileceklerini araştırdıkları, bunun için yabancılara bile birçok soru sordukları ve son olarak birlikte yaşamaya başlayacakları yeni bir döneme gireceklerdir. Son aşama olan düğüne gelince, Monica'yı bir sürpriz beklemektedir. Steve cevap veremeyip donar. Yine, öfke ilişkilerinin önüne geçmiştir. Acaba bu sefer ilişkilerini kurtarabilecekler mi?



Avare - Awaara - 1951 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ünlü yargıç Raghunath suçsuz bir adamı, suçlu bir insanın çocuğunun da suçlu olacağı inancıyla yargılar. Ancak bu inancını ayrı ve uzak olduğu karısı ve büyüdüğü zaman usta bir hırsız olan Raj'la yeniden sorgulayacaktır. Raj'ın problemli çocukluğundan tek güzel hatırası okul arkadaşı Rita'dır. Yıllar sonra Rita ile yeniden karşılaşacaktır.

Rita artık genç bir avukattır ve Yargıç Raghunath'ın bölgesinde görevlidir. Bu arada Rita ve Raj'ın çocukluk arkadaşlıkları yerini yeni yeni yeşermeye başlayan bir aşka bırakır. Raghunath genç adamdan şüphelenmektedir. Raj'ın doğum gününde Rita'ya hediye etmek üzere ondan bir gerdanlık çalmasıyla şüpheleri doğrulanır.

Sonunda Raj kendini Yragıç Raghunath'ı öldürmeye teşebbüsten mahkemede bulur. Rita onu savunmaktadır. Raghunath yargılanan suçlunun gerçek oğlu olduğunu öğrenince inançlarını sorgulamak üzere kendisiyle başbaşa kalır.



Ayrı Masalar - Separate Tables - 1958 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Birçok farklı karakterin buluştuğu bir otel... Aynı odada fakat farklı masalarda yemek yiyen insanlar... Tutkunun birleştirdiği ve yine tutkunun ayırdığı büyük aşklar, yalanlar ve dedikodular... Rita Hayworth, Burt Lancaster, Deborah Kerr ve David Niven gibi usta oyuncuları birleştiren film, bir deniz kenarı oteli olan Bournemouth’a konuk olan müşterilerin hikayesini anlatır. Boş bir sezon geçiren otelin düzeni, güzeller güzeli yıldız Ann’in gelmesiyle çalkalanacak, dedikodu kazanları kaynamaya başlayacak ve küllenmiş aşklar küllerinden doğarken yeni aşklar da filizlenecektir.

Cehennem Alevi - White Heat - 1949 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jarrett pek çok soygundan ustalıkla çıkmış bir isim ve bu soygunlarda tek güvendiği kişi annesidir. Bir tren soygunu esnasında adamlarından birisi bir cinayet işleyince tüm ipuçları Jarrett'i işaret eder neticesinde Jarrett daha az ceza almak için başka bir suçu üstüne alır ve hapse girer. Polis teşkilatından bir polis Jarrett ve çetesinin suçlarını ortaya çıkarabilmek için en deneyimli polislerini mahkum kılığında hapse gönderir. Amaç bellidir. Polis memuru önce Jarrett'in hapishanede güvenini kazanacak ve böylece yakınlaştıktan sonra da onun sırlarını elde etmeye çalışacaktır. Ama Jarrett her şeyde olduğu gibi bunda da önsezgilerini kullanacaktır. Bu arada Jarrett hapiste iken çetesindeki adamlarından bir tanesi annesini öldürür ve sevgilisini de bu işe ortak eder. Jarrett artık kafaya koymuştur ve hapisten kaçacaktır. Bu işte polis memuru da onunla birliktedir. Nihayetinde kaçarlar ve annesinin intikamını alır ama son bir soygun daha vardır. Ekibini toparlar ve tüm planlar işler ancak onlardan habersiz yanlarındaki polis bir şekilde sürekli olarak arkalarında iz bırakmaktadır.



Kanca - Hook - 1991 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Peter Banning, işkolik bir avukattır. Karısı ve iki çocuğunu fazlasıyla ihmal etmektedir. Ailece İngiltere'deki büyükanne Wendy'i ziyarete gittiklerinde, çocukları Kaptan Hook tarafından kaçırılır. Peter, peri Tinkerbell'in yardımıyla Olmayan Ülke'ye döner. Peter Banning, artık Peter Pan olmuştur ve Kayıp Çocuklar'ın da yardımıyla çocukluk anılarını ve uçmayı hatırlayacak ve Kaptan Hook ile savaşacaktır.