S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Tennessee'nin Dostu - Tennessee's Partner - 1955 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir kovboy kasabasındaki gönül ilişkileri ve para kazanmak için verilen mücadele ekrana yansıyor.



Silah Savaşı - Gun Fight - 1961 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

On the stagecoach to Laramie, Wayne Santley rescues singer Nora Brown from the advances of gambler Cole Fender. In Laramie, Wayne discovers his brother Brad is an outlaw, but he refuses to join the gang of rustlers and sets up a homestead. He and Nora are married. Later Brad repents and joins his brother, but Brad's former partner Pawnee organizes an attack on the brothers. Despite the source that seems to think so, this was not an M-G-M production.

Google Çeviri - Laramie'ye sahne sahnesinde Wayne Santley, şarkıcı Nora Brown'u kumarbaz Cole Fender'ın ilerlemesinden kurtardı. Laramie’de, Wayne’in erkek kardeşi Brad’in bir yasadışı olduğunu keşfeder, O ve Nora evliler. Daha sonra Brad kardeşine tövbe eder ve katılır, ancak Brad'in eski ortağı Pawnee kardeşlere bir saldırı düzenler. Öyle gözüken kaynağa rağmen, bu bir MGM yapımı değildi.



Şeytan Kanyonu - Devil's Canyon - 1953 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İki adamı öldürme suçundan devlet cezaevine gönderilen emekli şerif Billy Reynolds burada öldürülen adamların kardeşi Jessie Gorman’ın intikam yemini ettiğini öğrenir.



Oklahoma Toprakları - Oklahoma Territory - 1960 - HDTV 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir bölge savcısı, bir Kızılderili şefini cinayet suçuyla hapse attırır, ancak onun suçsuz olduğunu anlayınca da kaçmasına yardım eder.



Kırık Yıldız - The Broken Star - 1956 - HDTV 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Öldürülen bir Meksikalının katilini bulmaya çalışan şerif yardımcısı Bill Gentry (Bill Williams), bu konuda büyük zorluklarla karşılaşsa da pes etmez...



Güneybatı Geçidi - Southwest Passage - 1954 - DVDRip - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Edward, Vahşi Batı’da develerin kullanılacağı yeni bir yol keşfetmeye çalışmaktadır. Bu yol sayesinde Kaliforniya'ya kısa sürede ulaşabileceklerdir. Ancak susuzluk, yerlilerin saldırısı ve sahtekâr bir doktorla karısı yüzünden planları altüst olur.



Güneybatı Geçidi - Southwest Passage - 1954 - HDTV 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Edward, Vahşi Batı’da develerin kullanılacağı yeni bir yol keşfetmeye çalışmaktadır. Bu yol sayesinde Kaliforniya'ya kısa sürede ulaşabileceklerdir. Ancak susuzluk, yerlilerin saldırısı ve sahtekâr bir doktorla karısı yüzünden planları altüst olur.



Eski Dost - Pat Garrett And The Billy The Kid - 1973 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1881 Yılında New Mexico’da geçen öyküde, iki eski dost Pat Garrett ve Billy The Kid şartların değişmesi sebebiyle karşı karşıya gelir. Eskiden baba oğul gibi olan ikilinin arası, Pat’in kanun adamı olmasından sonra açılır. Artık şerif olan ve gözünü para hırsı bürüyen Pat ne olursa olsun kanun kaçağı Billy’i yakalamaya kararlıdır. İlk seferinde hapishaneden kaçmayı beceren Billy ise arkadaşları ile beraber özgürlüğün tadını çıkarmaktadır. Aslında Billy, Meksika’ya kaçsa sorun çözülecek Pat de eski arkadaşını takip etme zorunluluğundan kurtulacaktır. Ancak Pat’in mülklerini korumak için mücadele ettikleri zenginler, Billy’nin arkadaşlarına eziyet etmeye ve insanları sebepsiz yere öldürmeye başlayınca genç adam Meksika’ya kaçmaktansa kalıp kaderiyle yüzleşmeye karar verir. Bu karar, iki eski dosttan biri için ölümcül bir son demektir.



Düşman Silahlar - Hostile Guns - 1967 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Western involving a U.S. marshal who takes a prison wagon full of criminals and misfits to the state penitentiary, and finds that a female passenger is the woman he once loved.

Google Çeviri - Suçlularla dolu bir cezaevi vagonu çeken ve eyalet cezaevine yanlış giren ve bir kadın yolcu olduğunu bir zamanlar sevdiği kadın olarak tespit eden ABD'li bir mareşali içeren Batı.



Çılgınlar Kasabası - Hot Lead And Cold Feet - 1978 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

This saga of the old west involves twin brothers who compete for possession of a rickety cow town founded by their father while a crooked Mayor tries to put an end to the competitors so he can inherit the town himself.

Google Çeviri - Eski batının bu destanı, babaları tarafından kurulan cılız bir inek kasabasına sahip olmak için yarışan ikiz kardeşleri içerirken, çarpık bir Belediye Başkanı, rakipleri kasabanın kendi mirasını alabilmesi için yarışmacılara son vermeye çalışıyor.