S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Charlie Wilson’ın Savaşı - Charlie Wilson's War - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film, iniş çıkışları, vatani hisleri ve politik zeka vurguları ile gerçek bir hayat öyküsünden alınmıştır. Charlie Wilson, Teksaslı bir kongre üyesidir. Afganista’da Sovyet işgali esnasında komünizm karşıtı direnç gösteren mücahitlere el altından silah ve maddi destek temin eden kişidir. Onun en yakını, koruyup kollayanı, zaman zaman da sevgilisi olan Joanne Herring ise sayılı zenginlerdendir. Aynı zamanda da antikomünisttir. Birlikte yaptıkları bu silah temini işi ile Sovyet işgalini bitirmişlerdir.



Çılgın Madonna - Desperately Seeking Susan - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yaşadığı hayattan sıkılan Roberta, gazetede gördüğü ilan üzerine Susan isimli genç kadınla buluşur ve ondan ceketini satın alır. Artık yeni bir hayatı vardır.



Çılgın İkili 1 - Bad Boys - 1995 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Miami şehrinde polislik yapan iki ortak Marcus ve Mike narkotikte başarılı bir kariyerleri vardır. Bu olayda polisin kontrolünde yüz milyon dolar çalındığı için olaylardan bundan sonra başlar ve iki ortağın çalınan parayı bulmak için 72 saatleri vardır. Bir cinayete tanık olan genç ve güzel bir kadını dava gününe kadar da korumalığını yapmaktadırlar.



Çılgın İkili 2 - Bad Boys 2 - 2003 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Marcus Bennett ve Mike Lowrey, narkotikten sorumlu polislerdir. Bu 2 deneyimli polis, Mayami’deki uyuşturucu akış trafiğini araştırmak üzere görevlendirilirler. Fakat yaptıkları araştırma, onları tehlikeli bir ele başına götürecektir. Şehirdeki uyuşturucu akışı bu adama bağlıdır ve yeraltındaki büyük bir savaşı yeni başlatmıştır. Kısa bir süre sonra Mike ve Marcus’un kardeşi Syd arasında sexi ve ateşli bir ilişki başlar. Bu durum, 2 polis arasında sorunlara neden olacaktır. Çözümlemek zorunda oldukları mesele de bu durumdan nasibini alacaktır.



Çingene - Le Gitan - 1975 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hugo Sennart polis tarafından hırsızlık suçundan aranan bir Fransız Çingene'dir. Hugo'yu arayan dedektif aynı zamanda eşi büyük bir soygundan sonra şüphe çekici biçimde ölen mücevher hırsızı Yan Kuq'un da peşindedir. Çingene ceza almadan önce biraz para kazanmalı ve son bir soygun yapmalıdır ve tesadüf eseri yolu Yan'la kesişir, Yan eski sevgilisi ve arkadaşı Ninie'nin otelinde saklanmaktadır. Çingene belirli ahlak kuralları çerçevesinde yaşamakta ve bu onu zaman zaman riske atmaktadır, ayrıca kendi ırkına köpeklere davrandıklarından daha kötü davranan insanlardan nefret etmektedir. Polis giderek yaklaşmaktadır.



Damdaki Kemancı - Fiddler On The Roof - 1971 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Defalarca tiyatrolarda sahnelenen ve sinema uyarlaması olan 1971 tarihli bu versiyonuyla da büyük başarı kazanan bir yapım "Damdaki Kemancı". Müzikaller çağının şaşaalı destansı oyunu Broadway ve Londra'da uzun süre kapalı gişe sahnelenerek benzeri görülmemiş bir başarıya imza atmıştır. Orijinal adı "Fiddler on the Roof" olan "Damdaki Kemancı" kuşkusuz beyazperdenin en özgün ve etkili müzikallerden biri olarak değerlendirilmekte. Sütçü Tevye rolünü sinemada ustalıkla canlandıran Topol filmin başarısında en büyük pay sahibi olan isimlerin başında geliyor. Ukrayna'nın Anatevka beldesinde geçen yapım, geleneklerine sıkı sıkıya bağlı bir grup Musevi köylünün komik, hüzünlü yaşantılarını epik bir dil ile aktarıyor.



Kara Şövalye - Black Knight - 2001 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Oldukça hızlı konuşan sokaklarda büyümüş olan Jamal Walker'ın büyük planları vardır fakat şu an Orta Çağ'a ait eserlerin sunulduğu bir parkta geleceği olmayan bir iş yapmaktadır. İşyerindeki bir kaza sonucu Jamal geçmişe gider ve kendini 14. Yüzyıl'ın İngiltere'sinde bulur. Burası parlayan zırhlarla dolaşan şövalyeler ve kötü ruhlu bir kralın hüküm sürdüğü bir dünyadır. Orta Çağ hiçbir zaman eskisi gibi olamayacaktır özelikle de Jamal, bezgin bir şövalyeye yardım etmek ve güzel bir kadını şeytan kraldan kurtarmak için 21 Yüzyıl'a özgü sokak davranışlarını sergilerken!



Korkunç Ev - House Of Usher - 1960 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Usher'ların evine Roderick Usher'ı ziyaret etmek için giden Philip, beklemediği şeylerle karşılaşır. Roderick ve kız kardeşi amansız bir hastalığa tutulmuşlardır. Philip'in olan bitenin farkına varmasından sonra ise Usher'lar konuklarına dehşetengiz lanetten bahsetmeye başlarlar.

19. Yüzyılın ölümsüz yazarı Edgar Allen Poe'dan uyarlanan film, Amerikan Sineması için komik bir bütçeyle çekilmiş olup korku sinemasının en önemli yapımlarından biri olarak kabul edilmektedir.



Silah Kardeşliği - Gun Brothers - 1956 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

After 6 years in the cavalry, Chad Santee plans to raise cattle with his brother Jubal but Jubal is involved in a different line of work.

Google Çeviri - Süvarilerdeki 6 yıl sonra Chad Santee, kardeşi Jubal ile sığır yetiştirmeyi planlıyor, ancak Jubal farklı bir iş kolunda yer alıyor.



Dağ - The Mountain - 1956 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Henri Troyat'ın romanından uyarlanan film, Stallone'nin "Dağcı"’ filmine de set olan dağlarda çekilmiş (italyan alpleri)ama elbette o filmin temposundan ve hızından çok uzakta... Paris seferi sırasında dağlara çakılan bir uçağın yolcularını arayanların arasına katılan dağlara küsmüş bir adamın maceralarını anlatan ‘‘Fedakar Dağcı’’, 40 yıl öncesinin "Dağ" filmi nasıl oluyormuş diye merak edenlere.. Üstelik oyuncuları da yabana atılır gibi değil.