S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Çöl Savaşçısı - Tuareg The Desert Warrior - 1984 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir zamanlar Fransa egemenliğindeki ıssız Sahara Çölü'nde susuzluktan ve yorgunluktan bitkin düşen iki adam, bir Tuareg savaşçısına sığınırlar. Savaşçı onlara su ve barınacak yer verir ancak peşlerinden jiple gelen yeni Arap hükümetinin askerleri bu iki adamı isterler. Savaşçı bunun misafirperverliğe sığmayacağını öne sürerek kabul etmez. Çıkan çatışmada adamlardan biri ölür ve yeni hükümete muhalif olan diğer adam da yakalanır. Bunun ardından savaşçı devesini bağlar ve kaçırılan konuğunu kurtarmak için askerlerin peşinden yola düşer.



Underworld - Transmutations - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

When high class hooker Nicole is kidnapped from her brothel, Rich businessman Hugo Motherskille hires her ex love Roy Bain to find her. Investigating the disappearance, he eventually finds traces that lead to Dr. Savary, who has produced a strange white powder that's coveted by a race of deformed human beings who live in the underworld in the sewers below the city.

Google Çeviri - Yüksek sınıf fahişe Nicole, genelevinden kaçırıldığında, Rich iş adamı Hugo Motherskille, onu bulmak için eski aşkı Roy Bain'i tuttu. Kaybını araştırırken nihayet yeraltında kentin altındaki kanallarda yaşayan deforme bir insan ırkı tarafından imrenilen garip bir beyaz toz üreten Dr. Savary'e yol açan izler bulur.



İzini Aramak - Girdap - Trackdown - 1976 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

When his sister Betsy packs up and leaves the family's Montana cattle ranch to find fame and fortune in Hollywood, her brother Jim decides to follow after her to make sure she doesn't get into trouble. He's a little too late, however, since almost as soon as she gets off the bus, Betsy has her belongings stolen, then gets kidnapped, gang-raped, and is sold to a pimp to work for him as a prostitute. It is now up to Jim, with help from social worker Lynn, to rescue his sister and set things right.

Google Çeviri - Kız kardeşi Betsy toplanıp Hollywood'daki şöhret ve servet bulmak için ailenin Montana sığır çiftliğini terk ettiğinde kardeşi Jim, başının belaya girmediğinden emin olmak için peşinden gitmeye karar verir. Ancak biraz geç kaldı, çünkü otobüsten iner inmez, Betsy eşyalarını çaldırdı, sonra kaçırıldı, tecavüze uğradı ve bir fahişe olarak çalışmak için bir pezeveze satıldı. Artık sosyal hizmet uzmanı Lynn'in yardımıyla kız kardeşini kurtarmak ve işleri düzeltmek Jim'e kalmış durumda.



Two Sergeants Of General Custer - 1965 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerikan İç Savaşı sırasında, Kuzey Kuvvetleri içinde görevli Ciccio ve Franco, Güneyli komutan Custer'i yakalayabilmek amacıyla kılık değiştirerek Güney Kuvvetleri karargahına girerler ancak sakarlıkları sonucu bir dizi komik olaya sebebiyet verirler.



Sonsuz Macera - Twice-Told Tales - 1963 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Three horror stories based on the writings of Nathaniel Hawthorne. In the first story titled "Dr. Heidegger's Experiment", Heidegger attempts to restore the youth of himself, his fiancee and his best friend. In "Rappaccini's Daughter", Vincent Price plays a demented father inoculating his daughter with poison so she may never leave her garden of poisonous plants. In the final story "The House of the Seven Gables", the Pyncheon family suffers from a hundred year old curse and the Pyncheon brother returns to his home to search for a hidden vault.

Google Çeviri - Nathaniel Hawthorne'un yazılarına dayanan üç korku hikayesi . "Dr. Heidegger'in Deneyi" adlı ilk öyküde Heidegger, kendisinin gençliğini, nişanlısını ve en iyi dostunu restore etmeye çalışıyor. "Rappaccini'nin Kızı" nda Vincent Price , kızını zehirle aşılayan hileli bir baba oynuyor, bu yüzden zehirli bitki bahçesini asla terk etmeyecek. "Yedi Gables Evi" nin son hikayesinde, Pyncheon ailesi yüz yıllık bir lanetten acı çekiyor ve Pyncheon kardeşi gizli bir tonoz aramak için evine dönüyor.



Çin'e Giden Yol - High Road To China - 1983 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Babasının Asya'da bir yerde kaybolmasından sonra pilot olan Tom Selleck’in uçağını kiralayıp babasını arayan gözüpek bir kadının macerası.



Cengiz Han - Genghis Khan - 1965 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Cengiz Han Chinggis Khaan ya da doğum adıyla Temuçin, doğum tarihi 1162, ölüm tarihi 18 Ağustos 1227.
Moğol Börçigin ailesinden siyasetçi, asker ve han. Moğol kabilelerini buyruğu altında birleştirerek Moğol İmparatorluğu'nu (1206-1368) kurmuştur. Bu imparatorluk Dünya tarihinin bitişik sınırlara sahip en büyük imparatorluğudur. Timuçin ismiyle Moğol Devleti hükümdarı akrabası olarak doğmuş, meritokratik (liyâkata bağlı) oldukça güçlü bir ordu kurmuş ve tarihin en başarılı ordu liderlerinden biri olmuştur. Tüm dünya tarafından genelde acımasız ve kana susamış bir fatih olarak gözükse de, Moğolistan'da oldukça sevilen bir sembol hâline gelmiştir. Moğolistan'ın babası olarak görülür. Kağan olmadan önce, Doğu Asya ve Orta Asya'daki bir çok göçebe topluluğu yenmiş ya da birleştirmiş ve onları "Moğol" sosyal kimliğine taşımıştır. Orta Asya'daki Kara Hıtay, Kuzey Çin'deki Batı Xia ve Jin Hanedanı'nı ele geçirmiş, İran'da Harezmşahlar Devleti de dahil olmak üzere bir çok yeri fethetmiştir. Avrupa ve Asya'daki hâkimiyeti, radikal olarak bu bölgelerin demografisini ve jeopolitikasını değiştirmiştir. Moğolistan İmparatorluğu, günümüz ülkelerinden Çin, Moğolistan, Rusya, Ukrayna, İran, Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan, Irak, Türkiye, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Pakistan, Tacikistan, Afganistan, Türkmenistan, Moldova ve Kuveyt'in büyük bir bölümünü ele geçirmiştir. Cengiz Han, ana dili Moğolca'nın yanında Bertold Spuler'in iddiasına göre Türkçe de bilmekteydi. Filmde onun hayatı ve savaşları anlatılmaktadır.