S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Hayalet - Believe - 2000 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sürekli hayalet şakaları yapan, okulla ve ailesiyle birtakım sorunları olan bir gencin büyükbabasının yanına gönderilmesi ve orada şahit oldugu ilginç ve gerilimli olaylar anlatılıyor. Kısacası yaptıgı şakalar gerçeğe dönüyor.



Bebek Bakıcım Bir Vampir - My Babysitter's A Vampire - 2011 - WEBRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ailesi Jane için Erica'yı bakıcı tutmuştur. Erica gelemeyince yerine Sarah gelir. Ethan Sarah'ın yansımasını aynada göremeyince Sarah'nın vampir olduğundan şüphelenir. Arkadaşı Benny ile şehre kadar Sarah'ı takip ederler. Sarah'ı avlanırken görürler ve vampir olduğunu öğrenirler. Sarah yarı vampirdir. Yani henüz insan kanı içmemiştir. Bu yüzden hayvanların kanını içmektedir. Ethan ve Benny'den bunu kimseye söylememelerini ister. Vampirler kan içmek için insanları partilerine davet ederler. Partide Ethan ve Benny'nin arkadaşı Rory ve Sarah'ın arkadaşı Erica tam bir vampire dönüşürler. Ethan bir vizör olduğunu öğrenir. Yani dokunduğu kişilerle ilgili geleceğe ait olayları görebilmektedir. Benny ise büyükannesinin bir büyücü olduğunu öğrenir. Büyükannesi ona onun da büyücü olduğunu söyler. Olaylar bundan sonra başlar.



Köpek Balığı Saldırısı - Sharkansas Women's Prison Massacre - 2015 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yer kabuğunda oluşan çatlak sonucu derinlerde yaşayan ve tarih öncesine ait gelişmiş bir tür köpek balığı delikten geçerek insanların yaşadığı yere kadar gelecek ve kana susamış köpek balığı insanları hedef olarak seçecektir.



Dişi Şahin - Ladyhawke - 1985 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Navarre ile Isabau, Isabau'ya uymutsuzca bir aşk ile bağlanan başrahibin 'karanlık güçlerle' anlaşarak okuduğu bir lanet ile bağlanmış durumda: Navarre geceleri kurda dönüşürken, Isabau gündüzleri bir şahine dönüşüyor. Navarre lanetin kalkması için başrahibi öldürmek gerektiğini düşünür. Ve bu amacında yardımcı olabilecek olan 'Fare' Gaston'u hapisten kaçtığı için kovalayan askerlerden kurtarır.



Şeytanın Senfonisi - Paganini Horror - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kate, Elena ve Rita tarafından kurulan bayan rock and roll grubu yeni bir albüm çıkarmak istiyordur, ancak yapımcı Lavinia, şarkılarını çok kötü bulduğu için ret eder. Arkadaşları Daniel, müziğin Paganini tarafından yazıldığını ve hiç yayınlanmadığını açıklayan Bay Pickett adlı bir yabancıdan müzik notası satın alır. Lavinia müziğin hit olacağına inanır. Film yönetmeni Mark Singer ile ve Sylvia Hackett'in malikanesinde video klip çekmek için anlaşır. Çekimler sırasında Rita ve Daniel ortadan kaybolur ve taban çökünce, Kate boşluğa düşer. Hayatta kalanlar buradan kaçmaya çalışırlar, ama cehenneme hapsolduklarını sonradan keşfederler. 



Yağmurda Cinayet - The Rain Killer - 1990 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Together, a weary cop and an all business FBI agent, team up to catch the latest homicidal manic: The Rain Killer. Just when they think that all the clues have been washed away, they find the one last clue; the one that's been in plain sight.

Google Çeviri - Birlikte, yorgun bir polis ve bir iş FBI ajanı, en son cinayet manikini yakalamak için bir araya geldi: The Rain Killer. Tam olarak tüm ipuçlarının yıkandığını düşündüklerinde, son ipucunu bulurlar; Açık görüşlü olan.



20. Yüzyılın Ötesinde - THX 1138 - 1971 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İnsanlık 25. yüzyılda mekanikleşmenin son safhasına ulaşmıştır. Yeraltında ultra hijyenik ortamlarda yaşayan insanların artık bir ismi ya da kimliği yoktur. Yalnızca kodlarla tanımlanan bu dünyada insanlar özel bir ilaçla duygulardan arındırılmıştır. Amaç cinselliği yok ederek nüfusu belli bir sayıda tutabilmektir. THX 1138 bu kapalı toplumda yaşayan sıradan bir işçidir. Evini LUH 3417 isimli bir kadın arkadaşıyla birlikte paylaşmaktadır. Ancak aralarında herhangi bir duygusal bağ yoktur, hergün aldıkları ilaçlar bunu engellemektedir. LUH ilacı almayı reddeder ve THX ona katılır. Değişim başlamıştır.