S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kurda Tuzak - Entrapment - 1999 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çok yüksek değeri olan bir Rembrant tablosu New York’tan çalınır. Tabloyu sigortalayan sigortacı Virgina Baker 24 milyon dolar sigorta bedelini ödemek yerine bu hırsızlığın ardındaki sır perdesini aralamaya karar verir. Hırsızlık konusundaki ustalığıyla ve mevzuyla ilgili bütün şüpheleri kendi üzerine çeken hırsız Robert ‘Mac’ MacDougal ise davadaki tek şüphelidir. Virginia ‘Gin’ Baker ise suçun onun tarafından işlendiğini kanıtlamak konusunda kararlıdır.



Las Vegas'ın Aziz John'u - Saint John Of Las Vegas - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Eski bir kumarbaz yeni ortağı ile beraber yolculuğa çıkar. Ortağı, araba sigortaları konusundaki sahtekarlıkları araştırmaktadır ve yolculukları da bir sahtekarlığı araştırmak amacını taşımaktadır. Yolculukları esnasında oldukça enteresan karakterlerle karşılaşırlar. Oyuncu kadrosunda Amerikan sinemasının en sıkı oyuncularından Steve Buscemi de bulunuyor.



Mao'nun Son Dansçısı - Mao's Last Dancer - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Mao’nun Kültür Devrimi’nin yarattığı karmaşada, bir köylü çocuğu seçilmiş ve benzersiz bir yolculuğa gönderilmiştir. Dünyanın en iyi klasik baletlerinden olan Li Cunxin’in hikâyesi, Çin kırsalındaki yoksul mu yoksul Qingdao’da başladı. Li Cunxin, Başkan Mao’nun devrimine hizmet etmek üzere Pekin Dans Akademisi’ne seçildiğinde daha on bir yaşındaydı. Bu film, 'Mao’nun Son Dansçısı' olarak dünya çapında tanınan Li Cunxi’nin müthiş hikâyesini anlatıyor.



Uyanık - Alfie - 1966 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Alfie aslında o kadar da kötü değildir. Sadece karşı cinse karşı inanılmaz bir tutku beslemektedir. Hatta dişi olan her canlıya karşı bir ilgi beslediğini düşünebilirsiniz. Başrolünde Michael Caine'in oynadığı Alfie tam bir komedi. Gerçek eğlenceyi arayanlar için Alfie keyifli ve kıpır kıpır bir film. Daha fazlasını görmek isteyenler içinse tüm bu eğlencenin altında yatan basit ama gerçek bir trajedi var, kazanan ve kazanılana dair.



Dadının Böylesi - Der Nanny - 2015 - BDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Genç sanayici Clemens Klina, çocuklarına yeteri kadar zaman ayırmadığı için bir dadı bulmaya karar verir. Winnie ve Theo başta bu duruma karşı çıksada zamanla dadılarına çok alışacaklardır. Clemens, dadıdan oldukça memnundur fakat dadının intikam peşinde biri olduğundan habersizdir.



Sonsuz Matem - Ironweed - 1987 - BRRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Helen, NewYork'ta yaşayan, evsiz, eski bir şarkıcıdır. İçkiye düşkünlüğü, girdiği kötü ilişkiler ve başına gelen talihsiz olaylar sonucu sokaklarda yaşamaya başlamıştır. Kendisi gibi bir evsiz olan Francis de bir karısı, ailesi, hatta torunu olmasına rağmen evinde yaşamak yerine sokakları tercih etmiştir. Geçici bir iş ve karnını doyurmak için yaşam mücadelesine giren birçok umutsuz insan da, tıpkı Francis ve Helen gibi fırtınalı bir hayatın içinde, büyük bir sefaletle başbaşadırlar.



Zoraki Haydut - Alias Jesse James - 1959 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Vahşi batıda bir sigortacı karşısına çıkan bir adamı 100 bin dolara sigortalar. Fakat ortada bir sorun vardır ve bu sorun sigortacının patronu tarafından keşfedilmiştir. Sigortalanan kişi gözüpek Jesse James'den başkası değildir. Zavallı Milford, Jesse James'in peşinden giderek hatasını düzeltmeye çalışır.



Zoraki Haydut - Alias Jesse James - 1959 - WEB-DL 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Vahşi batıda bir sigortacı karşısına çıkan bir adamı 100 bin dolara sigortalar. Fakat ortada bir sorun vardır ve bu sorun sigortacının patronu tarafından keşfedilmiştir. Sigortalanan kişi gözüpek Jesse James'den başkası değildir. Zavallı Milford, Jesse James'in peşinden giderek hatasını düzeltmeye çalışır.



Kasabanın Namusu - Tombstone - 1993 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film, 1881 ve 1882 yıllarında ABD'nin batısında yaşanmış tarihi olaylara dayanmaktadır. Kanun koruyucu olarak yıllarca görev yaptıktan sonra kendilerini emekliye ayıran silahşör Wyatt Earp (Kurt Russell) ve iki kardeşi (Sam Elliott ve Bill Paxton) aileleri ile birlikte kendilerine yeni bir hayat kurmak için geldikleri Arizona'nın "Tombstone" kasabasında kendileri gibi silahşör olan eski dostları Doc Holliday (Val Kilmer) ile karşılaşırlar. Sakin bir hayat umarlarken burada da karşılarına çıkan kanunsuzlarla çarpışmak zorunda kalırlar. Kasabanın ismi olan "Tombstone " aynı zamanda mezar taşı anlamına da gelmektedir.



Bir Amerikan Efsanesi - Geronimo An American Legend - 1993 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Efsanevi General George Crook tarafından ihanete uğradıktan sonra Geronimo küçük bir savaşçı grubuna kaçmaları için başkanlık eder. İlkel ve prensipli bir yüzbaşı ile akademili züppe bir subay tarafından takip edilen Geronimo, küçük ordusuyla birçok tuzaktan kurtulduğu gibi dahinaye stratejileri sayesinde hayatta kalmayı başararak bir efsane olarak dilden dile dolaşmaya başlar. Son Apaçi lideri Geronimo'nun hikayesi insan oğlunun özgürlük sevdasının da hikayesi.