S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Adolf Hitler Ve Ben - Adolf Hitler My Part In His Downfall - 1973 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

London, 1940. Aspiring jazz musician and future comedy legend Terence "Spike" Milligan reluctantly obeys his call-up and joins the Royal Artillery regiment at Bexhill, where he begins training to take part in the War. But along the way Spike and his friends get involved in many amusing - and some not-so amusing - scrapes. Based on the first volume of Milligan's war memoirs.

Google Çeviri - Londra, 1940. Caz müzisyeni ve gelecekteki komedi efsanesi Terence "Spike" adayı Milligan, çağrısına gönülsüzce uyuyor ve Bexhill'deki Kraliyet Topçu alayına katılıyor, burada Savaşa katılmaya başladı. Ancak, Spike ve arkadaşları, birçok eğlenceli - ve bazı eğlenceli olmayan - kazımalara dahil oldu. Milligan'ın savaş anılarının ilk cildine dayanarak.



Çalınmış Hayatlar - The Whole Wide World - 1996 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çekici Batı Teksas'lı öğretmen olan Novalyne Price'ın otobiografisinden uyarlanmış olan bu film, genç bir kadının 1930'larda meşhur ucuz romanlar yazarı Robert E.Howard'la yaşadığı tatlı, acı, romantik ve inişli çıkışlı ilişkisinin konusudur. Yazar olmak isteyen Novalyne Robert'le bir aşk ilişkisine girer. Hayatlarını değiştiren bu ilişki her ikisine de çok büyük dersler vermektesir.



Damızlık Kızın Öyküsü - The Handmaid's Tale - 1990 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Margaret Atwood'un aynı adlı romanından uyarlanan film, bir nükleer felaket sonrasında kadınların doğurma yeteneklerini kaybettiği distopik bir dünyada geçiyor. Bu dünyada hava kirliliği, kimyasal atıklar, nükleer sızıntılar kısırlığa yol açmaktadır. Doğurabilen kadınlar ise, devlet tarafından özel eğitime tabi tutulmakta ve soylarının devam etmesi gerektiğine inanılan zengin ailelerin yanına verilmektedir. Bu damızlık kadınlardan biri de Kate'dir.



Delice Yarışanlar - The Gumball Rally - 1976 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hiçbir kural ve yasanın önemsenmediği sadece süratli gitmenin hedef alındığı yarışa birbirinden lüks arabalar katılıyor. Film baştan sonra kazalar rastlantılardan oluşan komik durumlar ve yarışçıların bir yandan birbiriyle öbür yandan da polislerle köşe kapmaca oynamasıyla gelişiyor.



Gazino Royal - Casino Royale - 1954 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

American spy James Bond must outsmart card wiz and crime boss LeChiffre while monitoring his actions.

Google Çeviri - Amerikalı casus James Bond, eylemlerini izlerken, kart bilgisini ve suç patronu LeChiffre'yi yenmek zorunda.



Gurur Dünyası - Vanity Fair - 2004 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film, bir ressam ile bir şarkıcının yetim kızı olan Becky Sharp’ın, bitmeyen tutku ve azmi ile Amerika’nın ünlü yıldızlarından biri haline gelişini ve iniş çıkışlarla dolu hayatını gözler önüne seriyor. Yetim kalmasının ardından yaşadığı olaylar ve İngiliz sosyetesine dahil olabilmek için verdiği emek ve azim onu yeterince yüksek bir noktaya taşısa da bu yolda ciddi bedeller ödemiştir. Üstelik bu bedeller, böylesine hırslı bir kadın için bile üzerinde durulacak denli ağır olmuştur. İşte tam da bu konuya odaklanan film, William Makepeace Thackery’nin romanından uyarlanmıştır.



Kerkenez - Kes - 1969 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Başı bir türlü beladan kurtulmayan Billy'nin, ailesi, arkadaşları ve okulu ile sorunları vardır. Bir gün bir kerkenez yuvası bulur ve yuvadan aldığı kerkenezi eğitmeye başlar.



Kış Erken Gelir - Face Off - Winter Comes Early - 1971 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir hokey oyuncusu ile kitap yazarı kadının dramatik ilişkisini anlatan güzel bir film.



Odessa Dosyası - Gizli Dosya - The Odessa File - 1974 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İntihar eden yaşlı bir Yahudi'nin günlüğünü okuyan serbest gazeteci Peter Miller (Jon Voight) 2. Dünya Savaşı'nda bir toplama kampını yöneten SS Kaptanı'nı araştırmaya başlar. Miller derin araştırmaları sonucunda ODESSA denilen eski SS üyelerinin örgütünü ve gizli İsrail örgütünü bulur ve bu örgüt ile kendi ailesi arasında bir bağlantı olduğunu öğrenir.



Öldüren Taş - The Runestone - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A Norse runestone is discovered in Western Pennsylvania. The prophecy upon it tells of the Norse great wolf Fenrir (Fenris), and that its release from the stone will bring about Ragnarok --- the end of the world. Archaeologist Sam Stewart and wife Marla find it has some connection to their friend Martin. A young boy named Jacob is haunted by terrifying nightmares of what is to come, and his family explains these dreams through stories from Norse legend, which says that the only one who can destroy Fenrir is Tyr, the Norse god of war, who is prophesied to return to fight the creature.

Google Çeviri - Batı Pennsylvania'da bir İskandinav runestone keşfedildi. Üzerindeki kehanet, İskandinav büyük kurt Fenrir'e (Fenris) ve taştan salınmasının Ragnarok'a - dünyanın sonunu getireceğini söyler. Arkeolog Sam Stewart ve karısı Marla, arkadaşlarıyla Martin arasında bir bağlantı olduğunu görüyorlar. Jacob adında genç bir çocuk, geleceğin korkusu olan kabuslardan kaçınır ve ailesi, bu hayalleri, İskandinav efsanesinin hikayeleriyle açıklar ve bu, Fenrir'i yok edebilecek tek kişinin, peygamberlik eden Norveç savaş tanrısı Tyr olduğunu söyler. yaratıkla savaşmaya geri dönmek için.



Ölüm Darbesi - Sadma - 1983 - DVDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Filmde, dünyada ölümden öte bir şey olmadığı diğer her şeyin yalan olduğu anlatılıyor. Kafa travması geçiren gencecik bir kadın o darbe ile çocukluğuna dönüyor. Kendini kaybolmuş hisseden bu kadına ise bir öğretmen yardım elini uzatıyor.



Our Winning Season - 1978 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

The story follows three teenagers through their senior year of high school in the 1960s, focusing on the star athlete of the group.

Google Çeviri - Hikaye 1960'larda lise son sınıflarında üç gencin ardından grubun yıldız atletine odaklanıyor.