S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Başka Bir Adam Başka Bir Şans - Un Autre Homme Une Autre Chance - 1977 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Fransız bir kadın vahşi batı fotoğrafları çekmek için Amerika'ya giden bir fotoğrafçıyla birlikte yola çıkar. Amerikalı adam karısıyla birlikte veterinerlik yaparak hayatını kazanmaktadır. Çok geçmeden her iki çift de Vahşi Batı'nın vahşi tarafından nasiplerini alır ve bir süre sonra kadınla adamın yolu kesişir.



Annie Hall - 1977 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

New York'lu komedyen yazar Alvy Singer (Woody Allen) aşkın peşinden gitmek istese de, yaşadığı entellektüel ortamda aradığını bulabileceği konusunda oldukça umutsuzdur. En az kendisi kadar nörotik olan şarkıcı Annie Hall (Diane Keaton) ile tanışması ise önyargılarını sona erdirir. Yoğun olduğu kadar farklı olan bir ilişki yaşamaya başlarlar.



Ve Herkes İçin Adalet - And Justice For All - 1979 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Oscar'a aday olduğu bu rolünde Al Pacino, genç bir kıza şiddet uygulama ve tecavüzle suçlanan, tanınmış bir hakimi savunmak durumundadır. Hakimin gerçekte suçlu olduğunu bilen Arthur, büyük baskı altındadır. Tuhaf, intihar eğilimleri olan hakim (Jack Warden) ise, Arthur'un oyunu kurallarına göre oynaması gerektiğini düşünmektedir. Mahkeme günü geldiğinde, Arthur kariyeri ve vicdanı arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.



Ve Tanrı Kadını Yarattı - Et Dieu Crea La Femme - And God Created Woman - 1956 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Juliete Hardy, kasabanın erkeklerini peşinden koşturan güzel ve alımlı bir kızdır. Henüz 18 yaşında olmasına rağmen bir kadının düşünebileceği şekilde düşünüp davranan Juliete, yetimhanede büyümenin verdiği serbestlikle erkeklerle yakın ilişki kurmaktan çekinmez.



Büyük Yarış - American Flyers - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Marcus, babasının ölümünden beri küçük erkek kardeşi David'i görmemektedir. Marcus, David ile aralarındaki bağı güçlendirmek için Amerika'ya geri döner. Her iki kardeş de bisiklet yarışına meraklıdır. Amerika'da düzenlenen bir bisiklet yarışına katılırlar ve böylece aralarında büyük bir yarış başlar.



Amerikan Komando - American Commandos - 1985 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A group of Vietnam vets are sent to Southeast Asia to destroy drug-smuggling operations in the Golden Triangle. When they get there, they find that many of the drug gangs are run by other Vietnam vets.

Google Çeviri - Altın Üçgen'deki uyuşturucu kaçakçılığı operasyonlarını imha etmek için bir grup Vietnam veterineri Güneydoğu Asya'ya gönderildi. Oraya vardıklarında, birçok uyuşturucu çetesinin diğer Vietnam veterinerleri tarafından yönetildiğini görüyorlar.



Ölümcül Tutku - Swimfan - 2002 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ben Cronin, hayatındaki her şeyi rayına oturtmuş, kendi alanında rakipsiz bir yüzücüdür. Hem arkadaş çevresinde sevilen bir isimdir hem de çok güzel kızların ilgisini çekmektedir. Ben, üstüne binen tüm bu sorumluluğunun altından layıkıyla kalkmayı başarabilmektedir. Her şey tıkırındayken şehre gelen Madison Bell isimli bir kız her şeyi değiştirmek üzeredir. Madison, Ben'i elde etmeyi hayal etmektedir ve bu yolda her şeyini vermeye hazırdır. Bu durum, iki insanı birden bir suç bataklığına sürükleyecektir.



Rommel'e Baskın - Raid On Rommel - 1971 - HDTVRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sirenayka Muharebesi, Rommel'in 21 Ocak 1942 tarihinde başlattığı ve Birleşik Krallık 1. Zırhlı Tümenini, ardından Bingazi'yi hedef alan taarruzu ile başlayan, Bingazi ve Derne'in Rommel tarafıdan işgali ile sonuçlanan savaşlar olacaktır.



Rommel'e Baskın - Raid On Rommel - 1971 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sirenayka Muharebesi, Rommel'in 21 Ocak 1942 tarihinde başlattığı ve Birleşik Krallık 1. Zırhlı Tümenini, ardından Bingazi'yi hedef alan taarruzu ile başlayan, Bingazi ve Derne'in Rommel tarafıdan işgali ile sonuçlanan savaşlar olacaktır.



Akrep - Scorpio - 1973 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Emektar CIA ajanı Cross, üst düzey bir tetikçidir. Sık sık ‘Akrep’ lakaplı bir Fransız’la, Jean Laurie ile iş birliği yapar. Lakin CIA bir gün Akrep’ten Cross’u temizlemesini talep eder.