S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Bekarlığa Son - Bachelor Party - 1984 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çılgın parti insanı Rick (Tom Hanks), sonunda durulmaya karar verir ve sevgilisi Debbie ile (Tawny Kitaen) evlilik kararı alır. Arkadaşlarıyla buluşup haberi verir, tüm arkadaşları şoktadır, ona bir bekarlığa veda partisi düzenlemeye karar verirler. Gelinin ailesi bu evlilik kararından pek hoşnut değildir. Debbie'nin eski erkek arkadaşını devreye sokarak onları ayırmayı planlarlar. Debbie de bu arada, evleneceği adamın ona sadık kalıp kalmayacağı endişesini taşıyarak, kendi arkadaşlarının ona düzenledikleri bekarlığa vedaya gider. Fakat eski sevgili iki partiyi de bozmaya kararlıdır.



Bekarlığa Son - Bachelor Party - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yeni nesil bekarlar bu ateşli filmde, en sıradışı partiyi vermeye ve heryanı kahkahalara boğmaya hazırlanıyorlar. Ron ve Melinda mutlu bir nişanlılık dönemi geçiriyor olabilirler, ama Melinda’nın dalavereci kayın biraderi Todd aileye yeni birinin katılmasına henüz hazır değildir. Bu yüzden Ronn’a, Miami Beach’de son bir bekarlık darbesi vurmak istemektedir.



Berber Dükkanı - Barbershop - 2002 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Calvin (Ice Cube), babası ölünce onun dükkanını ve işlerini devralır. Berberlik yapmak onun için çok sıkıcıdır ve vakit kaybı olarak görmektedir. Dükkanı satmasının hemen ardından aslında babasının neden bu işe önem verdiğini anlamaya başlar ve pişman olur. Chicago’nun güneyindeki bir berberin olağan yaşamından kesitler sunan film, rap yıldızı Ice Cube ve şarkıcı Eve gibi ünlülerle dolu.



Berber Dükkanı - Barbershop 2 Back In Business - 2004 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Babadan kalma berber dükkânını ayakta tutmak için uğraşan Calvin, dükkânı oğluna devredeceği günün hayaliyle yaşamaktadır. Fakat dükkanın yanında açılan güzellik salonunun sahibiyle başı derttedir.



Beyaz Tehlike - White Rush - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir uyuşturucu pazarlığında anlaşmazlık çıkınca, 6 milyon dolar değerindeki kokain beş arkadaşa kalır. Hepsi bunun muhteşem bir fırsat olduğunu düşünür.Fakat hiçbirinin fark etmediği bir şey vardır. O da satıcılardan birinin sağ kaldığı ve sabırsız Meksikalı patronun, peşine seksi katil Solange’ı salmadan önce kokaine ulaşması gerektiğidir. Şimdi paranın peşinde profesyoneller vardır ve riskler daha da çoktur. Chic ve arkadaşları hayatta kalmayı başarırlarsa bir ders alıcaklardır. Şuç amatörlerin oynayacağı bir oyun değildir.



Bizim Ev - A Home Of Our Own - 1993 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hayallerini gerçekleştirmek için altı çocuğuyla birlikte yollara düşen dul bir kadının hikâyesi. 1960 Yıllarında Los Angeles'ta geçen filmde, dul bir kadın olan Frances Lacey, altı çocuğuyla birlikte kendi evlerine sahip olabilmek için yaşadıkları şehri geride bıraktıkları bir yolculuğa çıkarlar. Yeni evleri olacak kasabaya varana kadar birçok badire atlatırlar.



Bizim Ev - A Home Of Our Own - 1993 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hayallerini gerçekleştirmek için altı çocuğuyla birlikte yollara düşen dul bir kadının hikâyesi. 1960 Yıllarında Los Angeles'ta geçen filmde, dul bir kadın olan Frances Lacey, altı çocuğuyla birlikte kendi evlerine sahip olabilmek için yaşadıkları şehri geride bıraktıkları bir yolculuğa çıkarlar. Yeni evleri olacak kasabaya varana kadar birçok badire atlatırlar.



Geçmişten Ruhlar - Ghosts Of Mississippi - 1996 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

En iyi yardımcı oyuncu (James Woods) ve makyaj katagorilerinde Oscar Adaylığı bulunan "Geçmişten Ruhlar" ırkçılık üzerine etkileyici bir dram filmi. 1963 Yılının Haziran ayında tüm dünyanın bir çok yerinde çoğu insanın kanını donduran, bazılarının ise umursamadığı bir olay oldu. Amerika'nın yüzyıllar boyu ırkçılık propogandalarıyla yoğrulmuş Missisipi Eyaleti'nde, insan hakları liderlerinden Medgar Evers, bir beyaz ırkçı olan Byron De La Becwith tarafından karısı ve çocuklarının gözleri önünde katledildi. Film bu dramatik olay üstüne kurulu.



İrlandalı Ayyaşlar - White Irish Drinkers - 2010 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Brian 18 yaşında bir gençtir. Resim yapmaktadır. Broklyn’de arasıra küçük suçlar işleyen ve kendisini de ortak eden ağabeyi Danny, liman işçisi alkolik babası ve çilekeş annesi ile birlikte yaşar.