S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

İlk Öfke - Primal Rage - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Florida üniversitesinde çalışan bir bilim adamı bilmeden öfke virüsü yaratır. Virüsü babunlar üzerinde dener ama okul gazetesi için çalışan genç virüs bulaşmış babun tarafından ısırılır ve dehşet dolu saatler başlar.



Parçalar - Pieces - 1982 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tipik bir 80'ler slasher filmi olan Pieces (1982), özellikle bu türün hayranları için çok ama çok keyifli bir film. Slasher olmaktan öteye pek geçemese de, filmin özellikle başlangıcı ve finali harika olduğu için, film ister istemez bir iki gömlek yükseliyor. Oldukça klişe ve ucuz taktiklerle seyirciyi zıplatmaya çalışan ve yine oldukça klişe bir şekilde seyirciye ‘katil kim’ oynatan bir film Pieces.



Kabir - Mausoleum - 1983 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Annesi öldüğünde, Susan Nomed on yaşındadır. Şimdi 30 yaşında, sarışın, güzel ve aile servetinin mirasçısı. Ama Nomed ailesinin kadınları için kötü bir lanet hatırlanmak istemeyen başka bir mirastır. Çocukken büyülü bir şekilde mozoleye çağrılır. Nomed kanını taşıyan birinin yapmaması gerekeni yapmıştır. İblisin pençesine düşen Susan karanlık bir hayatla yüzleşmek zorunda kalacaktır.



Dönüşümler - Transformations - 1988 - HDTVRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Mutasyona ugrayan bir insan ve uzay gemisindeki personelin hayatta kalma mücadelesi...



İblisin Esiri - The Sleeping Car - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jason (David Naughton) moves into an abandoned train car where he resurrects the vicious ghost of his landlady's dead husband... The Mister. After some near-fatal encounters with the violent specter he seeks local exorcist Vincent Tuttle (Kevin McCarthy).

Google Çeviri - Jason (David Naughton) terk edilmiş bir tren vagonuna taşınır ve ev sahibinin ölü kocasının kısır hayaletini diriltir ... Mister. Bazı ölümcül ölümcül şiddetli hayaletlerle karşı karşıya kaldıktan sonra, yerel şeytan çıkarma Vincent Tuttle (Kevin McCarthy) arıyor.