S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Güz Yelleri - The Winds Of Autumn - 1976 - HDTVRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1884 yılında, 11 yaşındaki bir çocuk, ailesini katleden kanunsuzlar çetesinden intikam almak için harekete geçer.



Tarzan Maymun Adam - Tarzan The Ape Man - 1932 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir tüccar ve kızı, Afrika'daki fillerin efsanevi mezarlıklarını bulmak için ormanların derinliklerine doğru yola çıkarlar. Baba-kız bir süre sonra maymunlar tarafından yetiştirilen vahşi bir adamla karşılaşınca işler bambaşka bir hal alır. 1932 Yapımı bu film Tarzan olarak bildiğimiz kahramanın ortaya çıkış fikridir.



Asla Peşini Bırakma - Never Let Go - 1960 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Şiddetin kol gezdiği Londra sokaklarında yeni bir suç dalgası doğmuştur. Seri araba hırsızlığı. Ancak bu işi organize eden çetenin acımasız patronu (Peter Sellers) son işinde sert kayaya çarpar. Arabası çalınınca işini kaybetme tehlikesi yaşayan pazarlamacı John Cummings (Richard Todd) ne pahasına olursa olsun çetenin patronuyla hesaplaşacaktır.



Süper Cezalandırıcı - The Demolitionist - 1995 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film, bir memurunun bir çete tarafından öldürülmesini ve bir bilimadamı tarafından hayata döndürülüp intikamını almaya çalışması anlatıyor.



Aşçı Fare - Ratatouille - 2007 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Remy adındaki bir fare, ailesinin karşı çıkmasına rağmen, bir fare olarak büyük bir Fransız aşçı olma hayalleri kuruyor. Kader Remy’yi Paris’in kanalizasyonlarına attığında, Remy kendini, yemek pişirme üstadı Auguste Gusteau sayesinde ünlenmiş bir restoranın altında buluyor. Eşsiz bir Fransız restoranının mutfağındaki hoşlanılmayan ve hatta kesinlikle istenmeyen bir misafir olmanın getirdiği tehlikelere rağmen, Remy’nin aşçı olma arzusu, tüm olayları alevlendirerek Paris’in yemek dünyasını tepe taklak eden inanılmaz bir üstünlük mücadelesi başlatır.