S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

The Ballad Of Buster Scruggs - 2018 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Altı bölümden oluşan bir Western antoloji filmi olan The Ballad of Buster Scruggs’ta Joel ve Ethan Coen, kendilerine özgü benzersiz anlatımlarıyla Vahşi Batı hakkında bir dizi hikâye aktarıyor. Filmin her bir bölümü Batı Amerika hakkında farklı bir öykü anlatıyor. Yönetmen koltuğunda Joel & Ethan Coen, nam-ı diğer Coen Kardeşlerin oturduğu filmin kadrosunda James Franco, Liam Neeson, David Krumholtz, Brendan Gleeson, Zoe Kazan, Stephen Root gibi isimler yer alıyor.



Shalako - 1968 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sean Connery'yi bu sefer bir kovboy olarak görüyoruz ve ona seksi aktris Brigitte Bardot eşlik ediyor. Kötülere karşı bu ikilinin müthiş mücadelesi nefes kesiyor. Louis Lamour'dan oldukça standart bir Western. Arayıcı ve iz sürücü Shalako, Kızılderili ayaklanmasından dolayı tehlikede olan bir grup Avrupalı arayıcıyı kurtarmak zorundadır. 



Öldür Ya Da Öl - Kill Or Be Killed - 2015 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1900 Yılının sonbaharında haydut Claude Barbee emeklilik planını gerçekleştirmeye karar verir. Kendi çetesini yönetip tren soygunundan sonra yamalanan demir yolunun altında gizlenmiş parayı ele geçirmeye çalışır.

Devlerin Ülkesi - Chato's Land - 1972 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir zamanlar Amerika'da çıkan iç savaşta yüzbaşı olarak görev yapan Quincey Withmor'un bu kez işi çok zordur. Bu kez de ırkçı kasaba şerifi Relay Solters'i öldüren yarı Kızılderili, Chato'yu yakalamak için zorlu bir kovalamacanın içine girer.



Aslanlar Diyarı - Rio Grande - 1950 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1879 Yazında geçen hikayede yarbaylık yapan Kirby Yorke Rio Grande`de bir askeri birliği yönetmektedir. Rio Grande Teksas sınırında kritik bir noktadır çünkü bölge Apaçilerin saldırısına sık sık uğramaktadır. Bölgeyi korumak için 18 yeni er transfer edilir. Bunların içinde aynı zamanda oğlu olan Jeff de bulunmaktadır. Jeff West Point Akademisi`nden atılmış ve orduya yazılmış bir erdir. Kirby ise oğlunu 15 yıl boyunca hiç görmemiştir. Jeff`in orduda komutası altına girmesi haricinde baba oğul ilişkisi açısından da ikiliyi gergin zamanlar bekler. Bu sırada da oldukça güçlü bir kadın karakter olan Jeff`in annesi Kathleen oğlunu alıp eve geri götürmek için çıkagelir.



Bowie Kalesi - Fort Bowie - 1958 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Fort Bowie komutanı Albay Garrett, karısı Alison'ın yakışıklı süvari Thompson ile bir ilişki yaşadığını düşünmektedir. Bunun üzerine Thompson'u tehlikeli bir göreve göndermeye karar verir. Thompson'un firari Kızılderili lideri Victorio'ya ulaşması ve onu beyaz sömürgecilerle askerlere saldırmaktan vazgeçmesi için ikna etmesi gerekmektedir.



İntikam Peşinde - Rooster Cogburn - 1975 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bay Goodnight ve kızı Eula tarafından yönetilen bir kasaba haydutların istilasına uğramıştır. İnsanları öldürüp kasabayı altüst eden çete Bay Goodnight’ı da öldürmüştür. Eula, Rooster Cogburn’le birlikte babasının katillerini bulmak üzere yola çıkar. Kanun kaçaklarının peşinde, ikili arasında sıcak bir dostluk gelişir.



İz Peşinde - Ride The High Country - 1962 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Jud (Steve McCrea), altın madeninin gelirini bankaya taşıma işi için eski dostu Westrum (Randolph Scott)'tan destek ister. Scott ise yanındaki yeni yetme bir genci de işe dahil ederek teklifi kabul eder. İş için yola çıkan üçlümüz, yolculuk sırasında mola verdikleri evdeki Elsa isimli genç kızın da yolculuklarına katılmasıyla tahmin edemeyecekleri bir maceraya girmiş olurlar.



Kanlı Nehir - Red River - 1948 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Film, Texas’ta büyük bir sürü sahibi Thomas Dunson’ın (John Wayne) hayvanlarını satmak üzere sürüyü kuzeye, Missouri’ye doğru yola çıkarmasıyla başlar. Yol boyunca Dunson’ın değişen tavırları ve gaddarlığı, evlatlık oğlu Matt’in (Montgomery Clift) müdahale etmesine sebep olur.Erzak çalan üç kovboy yakalanır. Thomas Dunson, üç adamı asmak ister oğlu ise devreye girer ve iktidarı ele geçirir. Matt, sürüyü Thomas Dunson’ın elinden alarak Kansas’a doğru yönlendirmesine neden olur. Thomas Dunson, oğluna karşı intikam yemini eder ve peşine düşer.



Şeytanın Gözleri - Puffball - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Genç Mimar Kelly Reilly ev yapmak için gizemli ve terkedilmiş bir yere taşındıktan sonra hamile kalır ve bunun üzerine güçlü doğaüstü güçler harekete geçer. Bu olay orada yaşayan komşuların hoşuna gitmez çünkü tüm bu olayların henüz doğmamış çocuk yüzünden olduğunu düşünürler ve çocuğun doğmaması için planlar yaparlar.