S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Virjinyalı - The Virginian - 1946 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

In Medicine Bow, a newly arrived eastern schoolteacher is courted by two cowpokes but their courtship is interrupted by violent incidents involving local cattle rustlers.

Google Çeviri - Yeni başlayan bir doğu öğretmeni Medicine Bow'da iki inek tarafından mahkemeye konuldu, ancak mahkemeleri yerel sığır hışırdayanlarıyla ilgili şiddet olaylarıyla yarıda kesildi.



Muhteşem Yedili'nin Silahları - Guns Of The Magnificent Seven - 1969 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Muhteşem Yedili serisinin devamı niteliğini taşıyan bu filmde yine Amerikan western sinemasının tadına varacaksınız. George Kennedy, James Whitmore gibi birçok yetenekli oyuncunun muhteşem performanslarıyla süslü bu filmde maceraya doyamayacaksınız.



İntikam Beldesi - For A Few Extra Dollars - Per Pochi Dollari Ancora - 1966 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Captured Confederate raider Gary Diamond agrees to work with the Yankees to prevent any further bloodshed by warning a Confederate regiment against attacking heavily defended Yankee Fort Yuma.

Google Çeviri - Yakalanan Konfederasyon saldırısı Gary Diamond, bir Konfederasyon alayını ağır bir şekilde savunan Yankee Fort Yuma'ya saldırmasına karşı uyarmak suretiyle daha fazla kan dökülmesini önlemek için Yankees ile çalışmayı kabul eder.



Cango'nun İntikamı - Django - 1966 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerikan kuvvetleri ve Meksikalı devrimci kuvvetleri yüzünden artık yaşanılmaz hale gelen bir kasabadaki kulübde çalışan Maria her iki grup tarafından kirlendiği gerekçesiyle öldürülmek istenmektedir. Ancak müthiş bir silahşör olan Django'nun Maria'yı korumasına alması ve kulübe gelişiyle herşey değişecektir. Altın, silah ve kadın üçgeninde hem Amerikan kuvvetleri hemde eski dostu General Rodriguez'in devrimci Meksika çetesi ile bir mücadeleye girmek zorunda kalacak olan Django'nun müthiş silah yeteneğinin yanında o dönemde henüz bilinmeyen otomatik taramalı bir silaha sahip olması da onun en büyük avantajı olacaktır.



Ben Sana Söylemiştim - Because I Said So - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Eileen iyi niyetli fakat her şeye fazlasıyla burnunu sokan bir annedir. Güzel ama bekar kızı Milly’nin ilişkilerdeki başarısızlıklarına daha fazla dayanamayarak gizlice ona koca aramaya başlar. Gazete ilanlarından Milly’e layık olabilecek iki erkek bulur. Biri çekici ve başarılı bir doktor, diğeri ise altın kalpli ve bekar bir babadır. İki adam da Milly’nin kalbini kazanmak için yarışa başlarlar. Acaba Milly hangisini seçecektir ve daha önemlisi bu romantik oyunun arkasında annesinin olduğunu anlayınca ne yapacaktır?