S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Avukat - The Attorney - Byeon-Ho-In - 2013 - BRRip 720p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

İşinde başarısız olarak gözüken ve sadece para için savaş veren bir avukatın hayat hikâyesini konu almaktadır. İş hayatında para için bulunduğu düşünülen avukatın aslında çok başarılı ve kimseye bir şey hissettirmeden işleri çözdüğü gerçeğini zamanla anlarlar. Devletin içinde dönen yolsuzluklara dur demesinin zamanının geldiğini düşünen avukat artık kendisini göstermenin zamanının geldiğini düşünür. İyi niyetli olarak katıldığı davada ezerek kazanmayı başarır.



Akbabanın Üç Günü - Three Days Of The Condor - 1975 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

"Akbaba" CIA'de çalışan Turner isimli bir memurun kod adıdır. Turner'ın bürosunun görevi, tüm dünyada yayımlanan kitap, gazete ve dergileri okumak ve bunlardan, gerek her dilde olup biteni izlemek, gerekse CIA için yeni düşünceler bulmaktır. Fakat Turner bir öğle yemeği dönüşü tüm büro personelini öldürülmüş şekilde bulur. Üst düzeyle ilk emasında kendisinide kurban olarak görür ve saklanmaya başlar...



Büyük Beyaz Yumruk - The Great White Hype - 1996 - WEBRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Maç organizatörlüğü yapan Fred Sultan (Samuel L. Jackson), renkli bir kişiliğe sahiptir ve para için her şeyi yapabilecek kapasitededir. Boksa olan ilginin azaldığını görünce, mevcut ağır sıklet şampiyonunu yenebilecek tek kişi olan Terry Conklin’le (Peter Berg) anlaşır...



Büyük Çıkartma - Lo Sbarco Di Anzio - The Battle For Anzio - 1968 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Düşmanın tuzakları, bir cesaret savaşı ve görkemli bir zafer. 2. Dünya Savaşı'nın en kanlı zaferlerinden biri olan Anzio, otuz bin askerin ölümüyle sonuçlanan tam bir insanlık dramıdır. 1944'te yaşanan bu kahramanlık hikayesini izlerken tüyleriniz diken diken olacak.



Havaalanı - Airport - 1970 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

ABD’nin göbeğindeki devasa bir havaalanında, kar ve tipinin hükmettiği bir gecede herşey birbirine girer. Hava muhalefeti yetmezmiş gibi alan personelinin kendi hayatlarındaki trajediler ve nihayetinde uçaklardan birindeki bombalı bir eylemci işleri daha da karmaşıklaştırır. Arthur Hailey’in çok satan romanından uyarlanan Airport, felaket filmleri janrının atalarından biri olduğu kadar; çevrildiği dönemde sinema seyircini koltuğuna bağlayacak her türlü dramatik unsura ve gerilime sahip olduğu için de çok övgü almış bir film. Romanı okumuş olanlar içeriğinin yarısının bile filme aktarılmamış olduğunu görecek olsalar da, 2 saat 15 dakikalık filmin herkese fazlasıyla yetecek kadar heyecan içerdiğine şüphe yok.



Iroquois Yolu - Devler Kalesi - The Iroquois Trail - 1950 - TVRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

St. Lawrence ile Hudson Nehri vadileri arasındaki Iroquois Geçidi’nin kontrolünü ele geçirmeye çalışan Fransız, İngiliz ve yerlilerin amansız mücadelesi...



Kıyamet - Apocalypse Now - 1979 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yüzbaşı Willard (Martin Sheen), Vietnam’da Amerikan Ordusu'na başkaldıran ve vahşi yöntemlerle bir orman kabilesini yöneten Albay Walter Kurtz’u (Marlon Brando) bulup öldürmekle görevlendirilir. Kurtz’un izinde, insan yüreğinin karanlığıyla savaşın gerçekliği arasında kalan Yüzbaşı Willard, çok geçmeden sonsuz bir kabusun içine sürüklenecektir.



Kıyamet - Apocalypse Now - 1979 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yüzbaşı Willard (Martin Sheen), Vietnam’da Amerikan Ordusu'na başkaldıran ve vahşi yöntemlerle bir orman kabilesini yöneten Albay Walter Kurtz’u (Marlon Brando) bulup öldürmekle görevlendirilir. Kurtz’un izinde, insan yüreğinin karanlığıyla savaşın gerçekliği arasında kalan Yüzbaşı Willard, çok geçmeden sonsuz bir kabusun içine sürüklenecektir.



Rebecca - 1940 - BRRip 1080p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Esrarengiz bir şekilde hayata veda eden Rebecca’nın ölümünün altındaki giz de kendisiyle birlikte toprağa gömülmüştür. Kocası Maxim de Winter birkaç ay sonra yeniden evlendiğinde yeni eşi Rebecca’dan bihaberdir. Genç kadın Maxim’e deliler gibi aşıktır ve kocasından da aynı şekilde karşılık bulduğuna inanmaktadır. Ta ki Rebecca’yı ve başına gelenleri öğrenene kadar... Rebecca’nın varlığının, evden ve kocasının zihninden silinmediğini gören kadın evin hizmetçisi tarafından bile kabul edilmeyecek, yabancı muamelesine maruz kalacaktır. 
Rebecca; The Birds, Don’t Look Now ve Jamaica Inn gibi eserleri de sinemaya uyarlanan ünlü İngiliz yazar Daphne du Maurier'in aynı isimli romanından beyaz perdeye aktarılmıştır. En İyi Film ve En İyi Sinematografi dallarında Oscar kazanan minimal film, yönetmen Alfred Hitchcock’un incelikli dehasını en iyi yansıtan yapıtlarından biridir.



Robin Hood - Vatan Kurtaran Aslan - The Adventures Of Robin Hood - 1938 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Locksley'le Sir Robin, Norman'lılar tarafından baskı altına alınan Sakson'luların sevilen kahramanı, Norman otoritesine karşı gelerek kanunsuz bir asi konumuna geliyor. Zenginlerden çalıp yoksullara veren Robin Hood kendi düşündüğü adalet sistemini bu şekilde koruyor. Bu arada Sherwood'un valisi Sir Guy Gisbourne ile zorla evlendirilecek olan Bakire Marian'a da aşık olan Robin böylece Gisbourne'un kendisine daha da düşman olmasını sağlıyor. Zamanın en popüler aksiyon starlarından Errol Flynn'dan taytlı ve bol kılıç şıkırtılı bir Robin Hood filmi.



Three Faces West - 1940 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Viennese surgeon Dr. Braun and his daughter Leni come to a small town in North Dakota as refugees from Hitler. When the winds of the Dust Bowl threaten the town, John Phillips leads the townsfolk in moving to greener pastures in Oregon. He falls for Leni, but she is betrothed to the man who helped her and her father escape from the Third Reich. She must make a decision between the two men.

Google Çeviri - Viyana cerrahı Dr. Braun ve kızı Leni, Kuzey Dakota'daki Hitler'den mülteci olarak küçük bir kasabaya geldi. Dust Bowl'un rüzgarları şehri tehdit ettiğinde, John Phillips kasaba halkını Oregon'daki daha yeşil meralara yönelmeye yönlendirir. Leni'ye düşüyor ama kendisine ve babasına Üçüncü Reich'ten kaçmasına yardım eden adama nişanlandı. İki adam arasında bir karar vermesi gerekiyor.



Zorlu Firar - The McKenzie Break - 1970 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

2. Dünya Savaşı sonlarına dogru, İngiltere'de bulunan esir kampından kaçmaya çalışan Alman askerlerinin hikayesi anlatılıyor. 2. Dünya Savaşı'nın sona erdiği günlerde İskoçya'daki bir esir kampında tutulan Alman askerleri isyan çıkarırlar. Toplu bir kaçışın olmasından endişelenen İngiliz ordusu, içeride neler döndüğünü anlamak için İrlandalı bir askerin kampa sızmasını sağlar.



Zorlu Firar - The McKenzie Break - 1970 - HDTV 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

2. Dünya Savaşı sonlarına dogru, İngiltere'de bulunan esir kampından kaçmaya çalışan Alman askerlerinin hikayesi anlatılıyor. 2. Dünya Savaşı'nın sona erdiği günlerde İskoçya'daki bir esir kampında tutulan Alman askerleri isyan çıkarırlar. Toplu bir kaçışın olmasından endişelenen İngiliz ordusu, içeride neler döndüğünü anlamak için İrlandalı bir askerin kampa sızmasını sağlar.



Robin Hood - 1991 - BDRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Haçlı Seferleri sırasında Anadolu'da esir düşürülen Locksley'li Robin ve Azeem; Robin'in cesareti sayesinde kaçmayı başarır ve İngiltere'ye geri dönerler. Azeem, hayatını kurtardığı için Robin'e bir hayat borçludur. Bu esnada Robin'in babası Nottingham şerifi tarafından öldürülmüştür. Robin için intikam vaktidir. Robin, Sherwood Ormanı'na kaçar ve burada sürülmüş köylülerin oluşturduğu gruba katılır; onların yardımıyla Şerif'in yaydığı dehşeti sonlandırmaya çalışır.
John Irvin’in meşhur yapıtı Robin Hood’u, bir kez daha beyaz perdede ölümsüzleştiren film, kimi yönleriyle orijinal hikayeden farklı ilerlemekte.



Mahzen - The Hole - 2009 - BDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Anneleri ile birlikte yeni bir eve taşınan iki gencimiz, evlerinin bodrumunda sıkı sıkıya kilitlenmiş bir kapak bulurlar. Kilitleri açarak, merak ettikleri bu kapağı kaldırdıklarında karşılaştıkları dipsiz ve karanlık delik, kahramanlarımızı korkularıyla yüzleşmek zorunda bırakacaktır. Komşu kızının da kendilerine katılmasıyla, kahramanlarımız hep birlikte deliğin esrarını çözmeye çalışacaklardır.



Delik - The Hole - 2001 - BDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İngiliz özel okulunda okuyan dört genç, ormanda mühürlenmiş bir yeraltı deliğini keşfeder ve derinliklerine inerler. Delik muhtemelen yıllar önce bir bomba sığınağı olarak inşa edilmiştir...



Büyük İntikam - Mr. Natwarlal - 1979 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Natwar is just a young boy when his beloved older brother and caretaker, police officer Gridharilal (Ajit), is framed for bribery by sinister criminal mastermind Vikram (Amjad Khan). When he grows up, Natwar (Amitabh Bachchan) creates a secret identity for himself, posing as a powerful and mysterious underworld figure named Mr. Natwarlal, determined to slowly but surely exact vengeance on Vikram.

Google Çeviri - Natwar, sevgili ağabeyi ve bekçisi, polis memuru Gridharilal (Ajit), uğursuz suçlu beyni Vikram (Amjad Khan) tarafından rüşvetle suçlandığında sadece genç bir çocuk. Büyüdüğü zaman, Natwar (Amitabh Bachchan), kendisi için gizli bir kimlik yaratıyor ve Sn. Natwarlal adında güçlü ve gizemli bir yeraltı figürü olarak poz veriyor, Vikram'da yavaş ama kesin bir şekilde intikam almaya kararlı.



Aşk Çıkmazı - A Cool Dry Place - 1998 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A single father balances his work as an attorney with the care of his five-year-old son and his work as a high school basketball coach in rural Kansas, where he moved after his wife abandoned him in Chicago. Just as he starts to develop a new relationship with a veterinarian's assistant, his ex-wife suddenly reappears and wants to re-assert herself in her husband and son's life. On top of the romantic conflict, he is also suddenly presented with the opportunity of a lifetime to join a major firm in Dallas.

Google Çeviri - Bekar bir baba, beş yaşındaki oğlunun bakımıyla avukat olarak çalışmasını ve karısı onu Chicago'da terk ettikten sonra taşındığı kırsal Kansas eyaletinde bir lise basketbol koçu olarak çalışmasını dengeler. Tıpkı bir veteriner asistanıyla yeni bir ilişki kurmaya başladığında, eski karısı aniden yeniden ortaya çıkar ve kocasının ve oğlunun hayatında kendini tekrar iddia etmek ister. Romantik çatışmanın zirvesinde, aniden Dallas'taki büyük bir firmaya katılmak için bir ömür boyu fırsat sundu.