S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Smilla Ve Karlar - Smilla's Sense Of Snow - 1997 - DVDRip Türkçe Dublaj





Film Özeti

1993 Yılında yayınlandığında satış rekorları kıran aynı adlı kitaptan sinemaya uyarlanan filmde, bir çocuğun ölümünü araştıran genç kadının hükümet sırlarını ortaya çıkarması konu ediliyor. Küçük, masum bir çocuk esrarengiz bir biçimde ölmüştür. Ondan geriye sadece kardaki küçük ayak izleri kalmıştır. Ama Smilla'nın bu olayı böylece bırakmaya hiç niyeti yoktur.



Yanımdaki Yabancı - The Stranger Beside Me - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerikan suç tarihinin en ünlü seri katili ve tecavüzcüsü Ted Bundy’nin hayatını anlatan ‘Yanımdaki Yabancı’, 1974 ve 1978 yılları arasında çok sayıda kadını tecavüz ederek öldürmüş olan Bundy’yi, 1971’de şahsen tanımış olan cinayet romanları yazarı Ann Rule tarafından kaleme alınmış aynı adlı romandan beyaz perdeye uyarlanmış bir çalışma.



Panda Macerası - The Amazing Panda Adventure - 1995 - WEB-DL - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A young American boy visiting in China helps his zoologist father rescue a panda cub from unscrupulous poachers while his panda reserve is threatened with closure from officious bureaucrats.

Google Çeviri - Çin'de ziyaret eden genç bir Amerikalı çocuk, zoolog babasının kabadayı kaçak avcılardan bir panda yavrusu kurtarmasına yardımcı olurken, panda rezervi, bürokratların bürokratlarının kapanmasıyla tehdit altında.



Cadının Çığlığı - Cry Of The Banshee - 1970 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

17. Yüzyılda cadı avcısı olan Lord Whitman, cadı örgütünün lideri Oona'nın düşmanlığını kazanır. Oona, Lord Whitman ve tüm ailesini yok edip öcünü almak için hizmetkarı Banshee'yi kendisine yollar.



Parmak Kız - Thumbelina - 1994 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Annesinin baş parmağından daha büyük olmayan bir kız olan Tiny Thumbelina (Jodi Benson), dünyada kendisinin boyutlarında olan başka birinin yaşamadığını düşünmekte ve kendini yalnız hissetmektedir. Bir gün hep hayalini kurduğu prens, penceresine gelir ancak Tiny bir kara kurbağası tarafından kaçırılır. Tiny, kurbağanın elinden kurtulup evine gitmenin yollarını ararken bir böcek tarafından tuzağa düşürülür, ondan kurtulunca da bir köstebekle zorla nişanlandırılır. Bu maceralar sırasında zamanla olgunlaşan ve tanıştığı arkadaşlarının da yardımıyla umudunu hiç kaybetmemeyi öğrenen Parmak Kız, acaba rüyalarının prensi Cornelius ile tekrar birleşebilecek midir?