S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Dehşet Diyarı - Metalstorm The Destruction Of Jared Syn - 1983 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

On a desert planet, warlord Jared-Syn is trying to convince a tribe of mutants that he's their messiah and gain unlimited power hidden in a crystal. Ranger Dogen and explorer Dhyana, who's father was murdered by Syn, must stop him

Google Çeviri - Bir çöl gezegen üzerinde savaş lordu Jared-Syn o kristal gizli kendi mesihin ve kazanç sınırsız güç var mutant bir kabile ikna etmeye çalışıyor. Babası Syn tarafından öldürüldü Ranger Dogen ve kaşif Dhyana, onu durdurmak zorundadır.



Ölüm Vadisi Korucuları - Death Valley Rangers - 1943 - DVBRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

After losing several gold shipments to stagecoach robbers, a local businessman calls in the Trail Blazers (Ken, Hoot and Bob) to halt the robberies and find out how the perpetrators have gotten the stolen gold out of town without a trace.

Google Çeviri - Aşırı koç hırsızlarına birkaç altın sevkiyatını kaybettikten sonra, yerel bir işadamı Trail Blazers'ı (Ken, Hoot ve Bob) soygunları durdurmak ve faillerin çalınan altını iz bırakmadan nasıl kazandıklarını öğrenmek için çağırır.



Serko - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Genç bir Kazak olan Dimtri Pechkov, atı Serko ile birlikte Rusya topraklarını baştanbaşa geçerek Çar'la görüşmek üzere Saint Petersburg'a gitmek ister. Amacı Amur Irmağı kıyısında yaşayan Evenkler, Buryatlar ve Kazaklar gibi küçük toplulukların hakları konusunda Çar'dan bazı dileklerde bulunmaktır. Eşsiz doğa güzellikleri arasında devam eden yolculuk esnasında yukarıda adı geçen topluluklara ait yaşantılardan da örnekler sergilenmektedir.