S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ölüm Köpekleri - Dogs - 1976 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Üniversite kampüsünde ilginç olaylar olmaya başlamıştır. Kampüs bölgesinde barınan, bir zamanlar evcil, sakin yapıya sahip köpekler, birden vahşileşmeye ve insanlara saldırmaya başlamışlardır. Bu garip dönüşüm akla tek soruyu getirmektedir; Bu olayların, okulun laboratuvarında, devlet tarafından yürütülen gizli deneyler ile bir ilgisi varmıdır? Ve daha önemlisi çok geç olmadan köpekler durdurulabilecek midir?



Vahşi Kediler - Wildcats - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Molly (Goldie Hawn) genelde erkek mesleği olarak bilinen bir işi yapmaktadır, bir kolejde çalışmaktadır ve burada amerikan futbolu antrenörlüğü yapmaktadır. Bütün takımın zorlukları, işin bazı insanlar tarafından erkek işi gibi görülmesi en sonda Mollynin işten atılmasını sağlar, fakat şimdi Molly daha büyük bir takımda koçluk yapmaktadır fakat şimdi işi dahada zordur, çünkü alıştığı öğrenciler artık yoktur artık karşısında oldukça yetişkin adamlar vardır.



Staten Adası - Staten Island - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sully Halverson (Ethan Hawke) daha doğmamış çocuğuna kendisinin hiç sahip olmadığı olanakları sağlama konusunda umutsuz bir temizlik işçisidir. Sağır ve dilsiz Jasper Sabiano (Seymour Cassel) hayatına ve işine müdahale eden gangsterlerden kurtulmanın bir yolunu aramaktadır. Küçük işlerle uğraşan çetebaşı Parmie Tarzo (Vincent D'Onofrio) ise kötü şöhreti yakalayıp bir an önce rakiplerinin arasından sıyrılmak amacındandır. Daha iyi bir hayat düşleyen bu üç erkek de New York'un unutulmuş semti Statent Island'da yaşamaktadır. Üçünün de hayatı kesiştiğinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.



İnfaz Sınır Devriyesi - The Shepherd Border Patrol - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Özel bir Amerikan Kuvveti, ülkeye 35 milyon $ değerinde eroin sokmak için bir plan hazırlar, yollarına çıkan tek kişi ise sınır polisi (Jean-Claude Van Damme) Robideaux’dur. Sınırın her iki tarafında hazır bekleyen intihar bombacıları, sadist işkenceciler ve vatan haini memurlara karşı Jack, bu karteli yok etmek için tek başına dahi olsa kimseye merhamet göstermeyecektir. Dur durak bilmeyen aksiyon sahneleri ile The Shepherd başlangıcından sonuna kadar size aksiyon dolu dakikalar vadediyor.



İmdat Ben Bir Balığım - Help I'm A Fish - 2000 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Filmde Fly, Stella ve Chuck isimli üç arkadaşın Balık tutmaya gitmesiyle başlayan olaylar zinciri ele alınıyor. Gezintiye çıktıkları gün bu üç arkadaşın yolu Profesör MacKrills ile kesişiyor ve kahramanlarımızın başına gelmeyen kalmıyor. Hayatını tuhaf deneyler yapmaya adamış olan Profesör MacKills dönüştürme deneyleri üstünde çalışıyor. Küçük Stella, profesörün laboratuvarında bulunan bir iksiri yanlışlıkla içiyor ve tatlı mı tatlı bir balığa dönüşüyor. Arkadaşlarını kurtarmak isteyen Chuck ve Fly’da aynı iksirden içerek kendileri geniş okyanusun derinliklerinde buluyorlar.



Her Gün Başka Bir Bela - Trouble Every Day - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Shane ve June Brown Paris’e balayı için gelmişlerdir. Shane içinse bu balayı aslında bir bahane görünümündedir. Shane’in asıl derdi, adı pek iyi anılmayan bir klinikteki hekimin izini sürebilmektir. Parisli bir kadın olan Core seks yaparken kontrol edemediği bir öldürme ve et yeme arzusunun giderek daha derin bir şekilde pençesindedir. Shane de benzeri bir obsesyonun ortasında kendini kontrol etmeye çalışmaktadır. Eşi için yaptığı açıklamalar inandırıcı olmamakla birlikte, Shane’in arayışı, kafasındaki hastalığın pençesinde olan Core’nin yaşadıklarıyla giderek daha benzeşen bir şekilde karşımıza çıkacaktır. Core’nin beraber olduğu tüm erkekleri benzer bir son beklemektedir.



Günah Şehrinde Aşk Ve Yalanlar - Sex And Lies In Sin City - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ünlü Ted Binion, kumarhaneler cenneti Las Vegas'taki en gözde mekanlardan biri olan Horseshoe'nun sahibidir. Kendisi son derece itici, kaba ve gösteriş düşkünü birisidir. Bir gece gittiği striptiz klubünde çalışan ve gördüğü anda aşık olduğu Sandy Muphy’e olan tutkusu onun hayatını derinden etkileyecek ve büyük bir kaosa sürükleyecektir. Uyuşturucuya iyice kendini alıştıracaktır ve yüksek dozda aldığı uyuşturucu sonucu hayatını kaybedecektir. Ancak ölümünde bir gariplik vardır ve kız kardeşi bunu araştırmaya karar verir. Bu araştırmalar sonucu vakanın bir cinayet olduğu şüphesi gittikçe kuvvetlenen bir ihtimal haline gelir. Film, "Çöldeki Rüya" olan Las Vegas şehrinin tüm şehvetini ve entrikalarını gözler önüne sererken gizem dolu bir macera da sunuyor.



Apollo 13 - 1995 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Apollo 13 ekibi aya gitmek için hazırlanmaktadır. Dönemin en ünlü astronotları olan Jim Lovell, Fred Haise ve Jack Swigert'tan oluşan ekip tüm hayatlarını bu heyecan verici görev için hazırlanarak geçirmişlerdir. Artık her şey yolunda gidiyor gibidir. Ta ki daha aya varmadan oksijen tanklarından biri patlayana ve ölümle imtihan başlayana kadar... Artık Apollo 13'ün aya gitmesi bir yana, dünyaya dönmesi bile mucizelere bağlıdır. Artık sadece üç astronot ve onları kurtarmak için elinden geleni yapacak olan NASA vardır. Amerikan tarihinin en büyük krizlerinden biri olarak anılan Apollo 13 projesi gerçekler baz alınarak peliküle dökülüyor.



İki Sarışın Şimdiden Alışın - Blonde And Blonder - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dee (Pamela Anderson) ve Dawn (Denise Richards) tesadüfen tanışırlar. Sıkıcı yaşamları striptiz kulübünde çalışmaya başlamalarıyla bir anda değişir. Cat ve Kit adında, kulübün sahibini öldürmeleri için tutulmuş iki sarışınla karıştırılmaları, işin içinde FBI'ın olması... Dee ve Dawn neler olduğunu anlamaya çalışırken bir yandan da bu karmaşık durumun içinden çıkabilmek için büyük bir uğraş içine gireceklerdir.



Geceyarısı Çılgınlığı - Midnight Madness - 1980 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Leon planned "the great all-nighter" by picking college students to participate in an all-night long scavenger hunt. The 5 teams are given clues to solve, leading them to the next clue, hidden throughout the city. Making his film debut; Michael J. Fox, as Scott, the younger brother.

Google Çeviri - Leon, bütün gece boyunca çöpçü avına katılmak için üniversite öğrencilerini seçerek "en iyi geceyi" planladı. 5 takıma, çözülecek ipuçları verildi ve bu sayede şehir genelinde gizlenmiş olan bir sonraki ipucuna yönlendirildi. Filmin çıkışını yapmak; Michael J. Fox , küçük kardeşi Scott olarak.