S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Evrenin Kuklacıları - The Puppet Masters - 1994 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İnsanları kuklaya çeviren uzaylı yaratıkları durdurabilecek tek güç, NASA'ya bağlı bir birimdir.



Cyborg 3 The Recycler - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Prepare yourself for the all too deadly future. Cash, the heroine of Cyborg 2, is living safe in the free zone. But not for long. Biomechanical problems are taking down her systems and a visit to a doctor in Silica confirms her worst fears. She is more then a marvel of cyborg technology. She is the first of her kind to become a creator-she is pregnant.

Google Çeviri - Çok ölümcül bir gelecek için kendinizi hazırlayın. Cyborg 2 kahramanı, serbest bölgede güvenli yaşıyor. Ama uzun sürmez. Biyomekanik sorunlar onu sistemlerini aşağı alıyor ve Silika bir doktor ziyareti ona kötü korkuları doğrular. O cyborg teknolojisi harikası sonra daha fazladır. O bir yaratıcısı hamile olduğu olmayı onu türünün ilk örneğidir.



Cyber Avcıları - Cyber Tracker - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Eric is a secret agent currently working as a security guard for Senator Dilly. The senator is the main advocate for a new kind of police officer: the Tracker, a perfect and nearly invulnerable android. When Eric realizes that senator Dilly is playing dirty games, he not only has Dilly's security chief Ross after him, but a steady supply of those Trackers.

Google Çeviri - Eric şu anda Senator Dilly için güvenlik görevlisi olarak çalışan gizli bir ajandır. Senatör, yeni bir tür polis memurunun baş savunucusu: İzleyici, mükemmel ve neredeyse yenilmez bir android. Eric, senatör Dilly'nin kirli oyunlar oynadığını fark ettiğinde, yalnızca Dilly'nin güvenlik şefi Ross'u değil, aynı zamanda bu İzleyici'leri düzenli olarak tedarik etmesini de sağlar.