S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Damadı Öpebilirsin - I Now Pronounce You Chuck And Larry - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Chuck Levine ve Larry Valentine iki arkadaş olup Brooklyn’de itfaiyeci olarak görev yapmaktadırlar. Karısının vefatının acısını henüz atlatamamış olan Larry yas tutmaktadır. Bu arada teşkilat evli çiftlere para yardımı yapar. Bu işe göz diken ikili, gay taklidi yapmaya karar verirler ancak onları her an izleyen diğer itfaiyeci koşullarını ziyadesi ile zorlamaktadır. Alexander Payne, filmin yönetmeni olarak "Schmidth Hakkında" ve "Sideways" filmlerinden tanıdığımız biri. Adam Sandler da oyuncu kadrosunda.



Doğru Hamle - All The Right Moves - 1983 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tom Cruise ve Craig T. Nelson, kazanmanın tek çıkış yolu olduğunu keşfediyorlar. Liseli atlet Stefen Stef Djordjevic (Tom Cruise) yaşadığı sıkıcı kasabadan ayrılmak için her şeyi yapabilecek durumdadır. Antrenerü Nickerson (Craig T. Nelson) ise Stef’i iyi bir üniversiteden futbol bursu alması için ikna etmeye çalışmaktadır.



Mulan Savaşçı Prenses - Hua Mulan - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film, Çinli savaşçı bir genç kız olan Mulan’ın, babasını kurtarmak adına verdiği savaşı anlatan destansı bir hikayedir. Mulan, savaşta erkek kılığına girer. Filmin başında Mulan, eski bir asker olan yaşlı babası Hua Hu ile birlikte yaşamaktadır. Bir gün imparatorluk elçileri gelirler ve ordunun, göçebe Rouranlar’ın istilasına karşı koymak üzere toplandığını haber verirler. Mulan’ın babası yeniden savaşa gitmek için hazırlanırken gece yarısı Mulan, onun zırhını ve kılıcını alarak yerine geçmeye karar verir.



Virüs - Virus - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Okyanusun ortasında seyreden bir kurtarma gemisi mürettebatı, ansızın şiddetli bir kasırganın patlak vermesi ile mahsur kalırlar ve bölgede rastladıkları terkedilmiş bir rus bilim gemisine çıkarlar. Ancak, bomboş görülen bu esrarengiz gemide, ters giden birşeyler var gibidir. Yüksek teknolijiye dayalı radarlarla, her biri teknoloji harikası elektronik aygıtlarla donatılmış bu rus gemisinin mürettebatı, bir takım uzaylı yaratıklar tarafından öldürülmüştür. Gemideki herkesi öldüren bu uzaylı varlıklar, İnsan neslini mutlaka yok edilmesi gereken bir 'virüs' olarak değerlendirmektedir.



Cüceler Devlere Karşı Gizli Oda - Gnomes And Trolls The Secret Chamber - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Genç bir cüce olan Junior’ın tek isteği ağaç evine kurduğu laboratuvarında birşeyler icat etmektir. Junior’ın babası ve aynı zamanda orman cücelerinin lideri olan Jalle, oğlunun da kendisi gibi yetişmesini ve bir gün cücelerin başına geçmesini dilemektedir. Aralarındaki bu farka rağmen, Junior bir gün babasına yardım eder ve beraber hayvanlara yem dağıtırlar. O sırada olan olur ve kavgacı kardeşler Face ve Slim, yiyecekleri çalmak için plânlara girişirler. O sırada Jallie’nin de kazara yaralanması sonucu, Junior ve paranoyak bir horoz olan arkadaşı Sneaky ile orman yiyeceklerini korumak üzere maceraya atılırlar.



Başkanın Bütün Adamları - All The President's Men - 1976 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Başkan Nixon, Amerikan tarihinde istifaya zorlanmış ilk ve -şimdilik- tek başkandır. Her şey, Washington Post gazetesi muhabiri iki gözüpek gazetecinin, Carl Bernstein ve Bob Woodward'ın, bir dedektif kalitesinde yaptıkları takip sonucu tarihe Watergate Skandalı olarak geçecek vaka ortaya çıkar. 17 Haziran 1972 günü, Nixon'ın mensubu olduğu Cumhuriyetçi Parti'den bir kaç kişi, seçimi kazanması muhtemel olan Demokratların merkezine sızıp dinleme cihazı yerleştirmiştir. İki gazetecinin yakın takibi, olayın sorumlusunun, Cumhuriyetçi Parti'nin en tepesinde bulunduğunu gözler önüne serer. 4 Oscar'lı filmin merkezindeki gazetecileri Dustin Hoffman ve Robert Redford canlandırıyor. Alan J. Pakula'nın filmi aradan geçen yıllara rağmen gücünü fazlasıyla koruyor. Medyanın gücü olumlu yönde kullanıldığında nelere kadir olduğunu gösteren çarpıcı bir yapım.



Alice'in Lokantası - Alice's Restaurant - 1969 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Arlo, Alice'e günlük bir işinde yardım etmeye çalışırken yerel şerif Arlo'nun Alice'in çöplerini attığı yerde bazı suç unsurları bulur ve Arlo zor duruma düşer. Arlo Guthrie'nin kendi şarkısının sinema uyarlaması olan filmde yine Arlo Guthrie rol alıyor.

Not: Filmde Türkçe Ses Kısmen Eksiktir

Alis Harikalar Diyarında - Alice's Adventures In Wonderland - 1972 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lewis Corrall'un aynı isimli romanından uyarlanan 1972 yapımı bu İngiliz müzikal filmi bünyesinde çok sayıda yıldızı barındıran bir film olmuştur.



40 Haramilerin Hazinesi - Alibaba Aur 40 Chor - 1980 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Guleba kasabası Ebu Hasan adında bir kanunsuz tarafından terörize edilmektedir. Alibaba adındaki bir genç, bu kasabada yaşayan Marjina adındaki bir kıza aşıktır. Alibaba bir gün tesadüfen Ebu Hasan’ın hazinelerini sakladığı mağaraya girebilmesini sağlayan sihirli cümleleri öğrenir.