S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Amerika 3000 - America 3000 - 1986 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Nükleer savaşlardan sonra dünya ilk çağlara dönmüş, kadınlar ve erkekler ayrı safhalara ayrılmış ve birbirleriyle savaşmaktadırlar.



Roma Katliamı - Massacre In Rome - 1973 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

23 Mart 1944, Roma Alman işgali altındadır. 32 Alman askeri, İtalyan direnişçileri tarafından öldürülmüştür. Alman general, öldürülen her Alman askeri için, 10 İtalyan'ın kurşuna dizilmesini emreder. Romalıların tek koruyucusu rahip Pietro Antonelli'dir. Rahip hayatını tehlikeye atarak bu katliamın gerçekleşmesini önlemeye çalışacaktır...



Restorasyon - Restoration - 1995 - WEBRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

17. Yüzyıl İngiltere’sinde lüks ve sosyete düşkünü doktor Robert Merivel, Kral II. Charles’ın güvenini kazanıp onun yanında kendine bir yer edinir. Kraliçenin şüphelerine önlem olarak ve bir ünvan ile arazi karşılığında Kral ondan metresi Celia ile evlenmesini ister. Ancak kralın yasaklamasına rağmen Celia’ya olan arzusunu yenemeyen Merivel saraydan kovulur. Böylece herşeyini kaybeden doktor, kara vebanın ele geçirdiği sokaklarda asıl mesleğine geri döner.



Köfte Yağmuru - Cloudy With A Chance Of Meatballs - 2009 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İnsanların size ne yiyip ne yiyemeyeceğinizi söylemelerinden bıktınız mı? Her gün aynı sıkıcı yiyecekleri midenize doldurmak zorunda olmak sizi hayal kırıklığına mı uğrattı? İstediğiniz yemeği istediğiniz zaman sipariş edebileceğiniz günü mü bekliyorsunuz? Bekleyişiniz sona erdi. 2009 Yılında, Köfte Yağmuru'yla doymaya hazır olun. Destansı boyutlardaki bu komik macera, yiyeceğin gökten yağmur gibi yağdığı bir kasabayı anlatıyor!



Köfte Yağmuru - Cloudy With A Chance Of Meatballs - 2013 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İlk filmdeki korkunç yiyecek fırtınasından sonra Flint ve arkadaşları kasabadan ayrılmak zorunda kalır. Flint adayı temizlemekle görevlendirilmiş olan ve insanlığın iyiliği için yeni teknolojiler yaratan en iyi mucitlerin yer aldığı The Live Corp Şirketi’ne katılması için idolü Chester V’den davet alır. Flint makinesinin hala çalıştığını ve artık canlı turşular, aç tacolar gibi mutant yiyecek yaratıkları yarattığını fark edince, arkadaşlarıyla dünyayı kurtarmak için geri dönmek zorunda kalır.