S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Temas - Communion - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Strieber ailesi, arkadaşları ile beraber ormandaki evlerine tatile giderler. Burada bir takım garip ve açıklanamayan olaylara tanık olurlar. Acaba bunlar UFO mudur? Bu sırada Whitley Strieber, uzaylılarca kaçırılır. Sonrasında gerçekten bu deneyimi yaşayıp yaşamadığından emin olmak için bir psikiyatrdan yardım almaya karar verir. Whitley'i hipnotize ederek gerçeğe ulaşmaya çalışacaklardır.



Kaldırım Kovboyları - Concrete Cowboys - 1979 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Two Montana saddletramps head to Nashville to open up a detective agency. At first, the agency begins on a lark, but soon they get involved in a case involving a kidnapped singer.

Google Çeviri - İki Montana saddletramp bir dedektiflik bürosu açmak için Nashville'e gidiyor. Ajans ilk başta bir larkla başlıyor, ancak yakında kaçırılan bir şarkıcı içeren bir olaya karışıyorlar.



Muppetlar Define Adasında - Muppet Treasure Island - 1996 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kaptan Billy Bones, ölmeden önce sakladığı hazine haritasını Amiral Benbow Hanı’nda yaşayan Jim, Gonzo ve Rizzo`ya emanet eder. O gece han basılınca, bu üçlü bir gemiye binip kaçarlar. Kurbağa Kermit ve arkadaşları hazineyi bulmaya çalışırlar. Bu uğurda acımasız korsanlarla savaşacaklardır.



Satıcı - Dealer - 2014 - WEBRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Uzun süredir kokain trafiğinin içinde bulunan Dan (Dan Bronchinson), kendini bu girdaptan sıyırmayı başarır. Ancak, hayallerini gerçekleştirebileceği bir fırsat yakalar. Son bir iş yapacak ve ardından kızı ile birlikte Avustralya’ya taşınarak yeni bir hayat kuracaktır. Bir süre sonra kendini çok daha karanlık bir oyunun içinde bulur. Üstelik sadece kendi hayatı değil, kızının hayatı da tehlike altındadır.



Kırık Mızrak - Broken Lance - 1954 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Çiftlik sahibi despot bir babanın giderek ailesini felakete sürüklenişini, hatta oğulları arasında kavgaya yol açmasını anlatan, ilgi çekici bir western. "House of Stangers" adlı filmin western olarak yeniden çevrimi olan "Kanlı Ok", Shakespeare'in Kral Lear'ını anımsatıyor. Katy Jurado'nun Oscar'a aday gösterildiği film, En İyi Öykü dalında bu ödülü kazanmıştı.