S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Cesaretin Bedeli - A Midnight Clear - 1992 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

2. Dünya Savaşı’nın sonlarında karşı karşıya gelen bir Amerikan birliği ile teslim olmak isteyen bir Alman birliği arasında dostluk bağları oluşur ve birlikte Noel’i kutlarlar. Ancak teslim planındaki değişiklik, iki tarafı birbirleriyle savaşmaya zorlayacaktır.



5 Kung Fu'cu Kız - Wu Jiao Wa - Bruce Kung Fu Girls - 1977 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Beş kişilik kızlar grubu bir jimnastik ve kung fu salonu işletmektedir. Polis müfettişi olan amcalarıyla çok sıkı fıkıdırlar. Görünmez varlık diye tanımlanan birinin bu görünmezliğinden faydalanarak yaptığı hırsızlıklar polis departmanını çok zorlamaktadır. Üstelik görünmemenin verdiği rahatlıkla, görünmez hırsız, bir sonra soyacağı yeri bile açıklamaktan çekinmez. Polis, hırsızı yakalayamamanın verdiği baskıyla, kung fu kız çetesinin yardım teklifini geri çevirmez. 



Sarsıntı - Cracking Up - 1977 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

What would happen if a 9.7 magnitude earthquake were to strike the L.A. area? This is what "Cracking Up" looks at from the lighter side. The movie is composed of individual skits of original material by the actors spun around this hypothetical disaster.

Google Çeviri - 9,7 büyüklüğündeki bir deprem, LA bölgesine çarpacak olsaydı ne olurdu? Bu, "Cracking Up" ın daha hafif taraftan baktığı şeydir. Film, bu varsayımsal felaketin etrafında dönen aktörler tarafından özgün orijinal materyallerden oluşuyor.



Asla Veda Etme - Continental Divide - 1981 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ernie Souchak (John Belushi), yerel gazetede bir köşe yazarıdır ve köşesini genelde Chicago belediyesine sert eleştirilerde bulunmak için kullanmaktadır. Belediye heyetinden kirli bir adam hakkında yolsuzluk yazısı yazınca işler karışır ve münzevi bir yaşam süren ornitolojist Nell Porter (Blair Brown) hakkında haber yapmak üzere Rocky Dağları’na gönderilir. Nell başlarda sert bir biçimde Ernie’yi kovar fakat rehberinin iki hafta sonra geleceğini duyunca kalmasına izin verir.



Bunun İçinde Ne Var - Consuming Passions - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir şekerleme fabrikasındaki küçük bir kaza, ürünlerin farklı bir tada kavuşmasına neden olur. Problem ise yiyenlerin bu tattan herzaman daha fazlasını istemeye başlamasıdır.



Neşeli Pazar - Confidentially Yours - Vivement Dimanche - 1983 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Claude Massoulier’in av yaptığı mekanda öldürülmüş olduğunun ortaya çıkmasıyla gizemli olaylar serisi başlayacaktır. Julien Vercel’in parmak izlerinin Claude’un arabasında bulunması ve Julien’in karısı Marie-Christine Vercel’in Claude’un metresi olduğunun ortaya çıkması, bütün şüphelerin Julien’in üzerinde toplanmasına neden olacaktır. Ama hiç hesaba katılmayan bir kişi vardır. Julien’in sekreteri Barbara Becker, suçsuzluğundan çok emin olmasa da, patronunu aklamak için büyük bir beceriyle elinden geleni yapmaya çalışacaktır.



Antartika Macerası - Scott Of The Antarctic - 1948 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Antarktika hayalini gerçekleştirmeye çalışan bir grup insanın hüzün dolu maceraları...



Bıdık İle Düdük Gönüllü Kahramanlar - Due Marines E Un Generale - 1965 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sessiz sinemanın en büyük yıldızlarından biri olan Buster Keaton'un General Rolünde, ülkemizde Yavru ile Katip olarak ünlenen Franco Franchi ve Ciccio İngrassia ikilisinin ise Amerikan denizcisi rolünde oynadığı 2.Dünya Savaşına alaycı bir gözle bakan güzel bir komedi filmi. Özellikle Buster Keaton'un filmde hiç konuşmaması ve sessiz sinema döneminde ki gibi eşsiz jest ve mimikleriyle rol yapması seyre değer.



Yıldız Savaşları - El Caballero Del Dragon - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Princess Alba is abducted by a dragon, and it's up to Klever to save her. But, it turns out that this dragon is an alien spacecraft, and Alba falls in love with the human-alien inside it.

Google Çeviri - Prenses Alba bir ejderha tarafından kaçırıldı ve onu kurtarmak Klever'a kaldı. Fakat, bu ejderhanın uzaylı bir uzay aracı olduğu ve Alba'nın içindeki insan-uzaylıya aşık olduğu ortaya çıktı.



Özel Tim - Ölüm Takımı - Escuadron - 1988 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A team of specialists is dispatched to protect the leader of a Middle Eastern country from a neighboring dictator who has designs on his country.

Google Çeviri - Bir Orta Doğu ülkesinin liderini, ülkesinde tasarımları olan komşu bir diktatörden korumak için bir uzman ekibi gönderilir.