S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Beklenmeyen Şahit - Witness For The Prosecution - 1957 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1957 Yapımı olan ve Agatha Christie'nin hikayesinden Beyazperde'ye aktarılan "Beklenmeyen Şahit", sinema tarihinin en iyi uyarlama senaryolarından birine sahip olmakla ve sürpriz bir finalle hatırlanır... Kalp krizi geçiren Sir Wilfrid Robarts'ın meslek hayatına bir üure ara vermesi ve dinlenmesi gerekmektedir. Ancak ünlü avukat Leonard Vole davasını duyunca mahkame salonuna geri döner. Vole, zengin bir dulu öldürmekle suçlanmaktadır ve işin en ilginç yanı karısı Christie'nin, savunma için değil, savcılık için tanıklık yapacak olmasıdır.



Batılı Adam - Man Of The West - 1958 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - 3 Türkçe Ses





Film Özeti

Film 1874’de bir tren soygunuyla başlar. Haydutlar treni soyarlar bu arada yolcuların çoğu Fort Worth!a gitmeyi başarırlar. Link Jones ve Sam Beasley yanlarında olan Billie adlı kadın karşılarına çıkan ilk çiftliğe sığınırlar. Bu çiftlik haydutların yatağıdır. Reisleri ise Link Jones’un amcası bundan sonra kasabasına öğretmen aramak için yola çıkmış Link Jones kendini ve arkadaşlarını amcasının elinden kurtarmaya çalışacaktır.



Dönüşü Olmayan Nehir - River Of No Return - 1954 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kasabadan uzaktaki çiflikte oğlu Mark (Tommy Rettig) ile birlikte yaşayan Matt Calder (Robert Mitchum), nehirden salla geçmeye çalışan iki kişiye yardımcı olur. Harry Weston (Rory Calhoun), kumarbazın tekidir. Yanındaki ise salon şarkıcısı eşi Kay Weston’dur (Marilyn Monroe). Harry Weston, eşi Kay Weston’u kullanır. Weston’lar çiftlikte Matt ve oğlu ile kalır. Ancak bir süre sonra aralarında anlaşmazlık çıkar. Matt Calder ile Kay Weston arasında yakınlaşma olur. Bu sorunları daha da artırır.



Dönüşü Olmayan Nehir - River Of No Return - 1954 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kasabadan uzaktaki çiflikte oğlu Mark (Tommy Rettig) ile birlikte yaşayan Matt Calder (Robert Mitchum), nehirden salla geçmeye çalışan iki kişiye yardımcı olur. Harry Weston (Rory Calhoun), kumarbazın tekidir. Yanındaki ise salon şarkıcısı eşi Kay Weston’dur (Marilyn Monroe). Harry Weston, eşi Kay Weston’u kullanır. Weston’lar çiftlikte Matt ve oğlu ile kalır. Ancak bir süre sonra aralarında anlaşmazlık çıkar. Matt Calder ile Kay Weston arasında yakınlaşma olur. Bu sorunları daha da artırır.



Nevadalı - The Nevadan - 1950 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Federal polis Andrew Barkeley, 250.000 dolar değerinde olan çalıntı altınların peşine düşer. Altınları çaldıktan sonra kimsenin bilmediği bir yere saklayan Tom Tanner’ın hapishaneden kaçmasını sağlayarak güvenini kazanır.



Son Hızlı Silah - The Last Of The Fast Guns - 1958 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir milyoner kayıp kardeşini acımasız ellerden uzak tutmadığı takdirde işinin yarısını kaybedeceğini keşfedince, "hızlı silahların sonuncusu" nu kardeşini araması için gönderir. Ancak onun bulunması avcımız için zor bir şey olmayacaktır. Asıl zor olan onu, aile şirketi paylaşımının iddia edildiği gibi zorunlu olduğuna ikna edinceye kadar canlı tutmaktır.



Sanık - The Accused - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jodie Foster'ın Sarah Tobias rolüyle ödül aldığı, gerçek bir hikaye üzerine kurulu "Sanık", etkileyici mahkeme sahnelerine sahip. Bir barda üç kişinin tecavüzüne uğrayan Sarah, tecavüzcülerin aldıkları hafif cezaya karşı mücadelesinde geçmişinin problem olacağını düşünmemiştir. Bu gerilime ne kadar dayanabileceği bir soru işaretidir.



Gizli Duygular - Undercover Heat - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir cinayet davasını çözmek için hayat kadını rolü yaparak randevu evinde çalışmaya başlıyan bir kadın polisin serüveni. Babası gibi polis olmaya karar veren ve bir erkek gibi sert yetiştirilmiş olan genç kadın, bu lüks genelevde, içinde bastırılmış olan cinsel fantezileri yaşamaya başlar. Gizli görev gereği müşteri kılığındaki polis memurları onu ziyaret ederek gerçek müşterilerle birlikte olmasını engelleyecek ve o da burada öldürülen bir kızın izini sürecektir. Başlangıçta plan işe yarar, ancak bir süre sonra genç kadın gerçek müşterileri de memnun etmek zorunda kalır, aksi halde kendisinde saplantı haline gelen cinayet davasını çözmeye zaman bulamayacaktır.



Aile Bağları - The Dandelions - 2012 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1980 Yıllarının Fransa'sı 9 yaşındaki Rachel (Juliette Gombert) anne-babasının çok sevgili kızıdır. Ailesinin sevgisinin aşırı kaçtığını düşünen Rachel okul çantasıyla uyur ve okula gitmeyi bir tür kurtuluş olarak görür. Okula yeni katılan Valérie (Anna Lemarchand) ile arkadaşlığı, Rachel’ın hayatına renk katacaktır.



Puppy Love - 2012 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

When single mom Megan Nolan moves to a new town, she feels guilty for uprooting her ten-year-old daughter Caitlin. Seeing that the little girl's only friend is a neighbor's dog, Megan decides to adopt a shelter pet for Caitlin. She immediately regrets her decision when Caitlin gravitates to the biggest, sloppiest dog in the pound, Jake. Megan's beautiful new home is now in shambles and, as Megan considers returning Jake to the shelter, handsome ballplayer Ben shows up claiming Jake is his dog, the regrettable outcome of his roommate leaving a gate open. Megan and Ben butt heads. Ben wants to take his dog and leave, until he sees that Caitlin loves Jake as much as he ever could. Now it is clear: the pound puppy everyone loves deserves no less than joint custody.

Google Çeviri - Bekar bir anne Megan Nolan yeni bir şehre taşındığında, on yaşındaki kızı Caitlin'i sökmekten suçlu hissediyor. Küçük kızın tek arkadaşının komşunun köpeği olduğunu gören Megan, Caitlin için bir barınak hayvanı olarak evlat edinmeye karar verir. Caitlin, İngiliz Sterlini'nin en büyük, en yoksul köpeğine çekildiğinde, kararından hemen pişmanlık duyuyor, Jake. Megan'ın güzel yeni evi şimdi karmakarışık durumda ve Megan, Jake'i sığınağa geri götürmeyi düşündüğü için, yakışıklı oyuncu oyuncusu Ben, Jake'in köpeği olduğunu iddia ederek, oda arkadaşının pişmanlık sonucu bir kapıyı açık bıraktığını gösteriyor. Megan ve Ben popo kafaları. Ben, köpeğini alıp, Caitlin'in Jake'i olabildiğince sevdiğini görünceye kadar gitmek istiyor. Şimdi açık: herkesin sevdiği kiloluk köpek yavrusu, ortak gözaltından daha azını haketmiyor.



Ziyaretçi - Misafir - The Visitor - 2007 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir üniversite profesörü New York’taki bir konferansa katılmak üzere yolculuğa çıkar. Giderken apartman dairesini bir çifte emanet eder. Bu çift gidecekleri hiçbir yerleri olmayan Suriyeli göçmen Tarek ve onun Senegalli kız arkadaşı Zainab’tır. Öğretme ve öğrenme isteğini yitirmiş Profesör Walter, bu çift sayesinde hem bir zamanlar uğraştığı müziğe geri dönecek, hem de yaşadığı şehri daha yakından tanımaya başlayacaktır.