S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Genç Kız Ve Kurtlar - The Maiden And The Wolves - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Angele 20 yaşında ve ilk bayan veteriner olmak isteyen biridir. Ancak bulunduğu toplum onun bu isteğini gereksiz bulmaktadır. Birinci Dünya Savaşı dönemini anlatan filmde, genç maceracı Angele kurtlara olan ilgisinden dolayı, kısa bir seyahata çıkmak isterken dağda rehin kalır. Kurtların içinde büyüyen ve akıllıların deli olarak adlandırdığı bir adam onu kurtarır. Ve ona aşık olur. Bir yanda insanların nasıl doğal yaşam alanlarını mahvettiklerini izlerken diğer yandan da içi insandan çok hayvan sevgisiyle dolu olan bir kadın ile bir adamın yaşam mücadelesini, güçlünün güçsüzü yediği bu vahşi ortama şahit olacaksınız.



Dehşetin Gözleri 3 Hasta Sıfır - Cabin Fever 3 Patient Zero - 2014 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Gençler scuba diye adlandırılan su altı dalışı yapmak için kendilerine yer ararlar ve Karayiplerde bir yere gelirler, su altında ne olduğu belirsiz birşeyler bulurlar, daha sonra araştırma yaparak buldukları şeyin Porter olduğunu anlarlar yani bilinen adıyla sıfır numaralı hasta. Bu hastalık hızla yayılmaya başlar, gençler bu hastalıktan kurtulmak için tedavi ilacını bulmak zorundalar.



Taklitçi - Replikator - 1994 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yüksek teknoloji sayesinde bir buluşa imza atan bir gencin buluşunun peşine kötü adamlar düşer. Amaç bu buluş sayesinde insan ırkından hastalıksız güçlü itaatkar bir ordu kurmaktır.



Yanlış Hedef - The Point Men - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Uzun süredir aranan Filistinli bir teröristin yakalanmasının ardından İsrail ajanları, birer birer öldürülmeye başlanır. Ekibin lideri, sıra ona gelmeden ve işler tamamen yolundan çıkmadan bu ölümlerin arkasında kimin olduğunu bulmak üzere harekete geçer.



Soygun - Reindeer Games - 2000 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir otomobil soygunu sonucunda altı yıl hapis yatan Rudy (Ben Affleck) ve Nick (Gary Sinise), sonunda şartlı tahliye ile çıkacaklardır. Rudy, biran önce ailesinin yanına gitmek ve sıcak bir kahve içmekten başka bir şey istememektedir. Nick ise daha önce hiç görmediği bir kadınla yazışmakta ve onunla buluşmak için can atmaktadır. Ancak Nick, dışarı çıkamadan öldürülür. Rudy ise olayı araştırmak için Nick’in kimliğini kullanarak bu gizemli kadınla buluşmaya karar verir.