S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Donato Ve Kızı - Donato And Daughter - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir seri katili ele geçirmek için bir araya gelen birbirlerine yabancılaşmış bir baba ve kızın aksiyon dolu hikayesi.



Claire'nin Sevgilisi - Picture Claire - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A woman gets in way over her head when she's in the wrong place at the wrong time.

Google Çeviri - Bir kadın, yanlış zamanda yanlış yerdeyken başına gelir.



Zarif Bir Cinayet Gecesi - They Do It With Mirrors - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A reformatory for delinquent boys run by Miss Marple's philanthropic friend becomes the scene of arson and poisoning, and ultimately murder.

Google Çeviri - Bayan Marple'ın hayırsever arkadaşı tarafından yürütülen suçlu çocuklar için bir canlandırma, kundaklama, zehirlenme ve nihayetinde cinayet mahalline dönüşüyor.



Bunu Hakedecek Ne Yaptım - What Have I Done To Deserve This - 1984 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

In Madrid, the housewife Gloria lives in a tiny apartment with her husband, the taxi driver and forger Antonio; her lunatic mother-in-law, who is addicted in bottled water and cupcakes; and two teenage sons, one of them a drug dealer and the other gay. Gloria works as cleaning lady to raise some money for her dysfunctional family and is addicted in pills; her best friend is her neighbor, the call-girl Cristal. Antonio has a secret passion on a decadent German singer for whom he had worked as driver in Germany. A writer tries to convince Antonio to forge letters from Hitler and travels to Germany to meet the singer to invite her to participate in the scheme. Meanwhile Gloria delivers her gay son to a pervert dentist. Her mother-in-law finds a lizard while walking with her grandson on the street and they call it Dinero (Money) and bring it home. When Gloria has an argument with Antonio, she hits him on the head with a piece of wood, killing him. Now the police detectives investigate the murder case.

Google Çeviri - Madrid'de ev hanımı Gloria, kocası, taksi şoförü ve sahtekar Antonio ile birlikte küçük bir dairede yaşıyor; şişelenmiş su ve keklere bağımlı olan kayınvalidesi; biri de uyuşturucu satıcısı diğeri eşcinsel olmak üzere iki genç oğlu. Gloria, işlevsiz ailesi için biraz para toplamak için temizlikçi kadın olarak çalışıyor ve haplara bağımlı; En iyi arkadaşı komşusu Cristal adlı kız arkadaşı. Antonio'nun, Almanya'da şoför olarak çalıştığı çökmekte olan bir Alman şarkıcıya karşı gizli bir tutkusu var. Bir yazar, Antonio'yu Hitler'den mektuplar almaya ikna etmeye çalışır ve onu programa katılmaya davet etmesi için şarkıcıyla buluşmak üzere Almanya'ya gider. Bu arada, Gloria eşcinsel oğlunu sapık dişçiye götürür. Kayınvalidesi sokakta torunuyla yürürken bir kertenkele bulur ve buna Dinero (Para) adını verir ve eve getirir. Gloria, Antonio ile tartıştığı zaman, kafasına bir tahta parçası ile vurur ve onu öldürür. Şimdi polis dedektifleri cinayet davasını araştırıyor.



Kabile - The Forgotten Ones - 2009 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir grup genç, tatil için yelkenliyle denize açılır. Ancak bir kaza geçirirler ve kendilerini ıssız bir sahilde bulurlar. Fakat burası göründüğü kadar sessiz sakin bir yer değildir. Ormanda sıradışı yaratıklar yaşamaktadır. Yaratıklar birer birer gençleri avlamaya başlar.



Yükselen Yıldızlar - Rising Stars - 2010 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Challenged with creating songs and music videos, three musical acts find more than their futures on the line when the competition gets fierce and their lives are caught on tape broadcast to the nation. Egos clash and worlds collide as these teens find how far they will go to win the coveted prize and achieve stardom.

Google Çeviri - Şarkı ve müzik videoları oluşturmaya meydan okuyan üç müzik, yarışma sertleştiklerinde ve hayatları millete yayınlanan kaset yayınlarında yakalandıkları sırada geleceklerinden daha fazlasını bulurlar. Egos çatışması ve dünyalar çarpışıyor, bu gençler istedikleri ödülü kazanıp yıldızlığa kavuşmak için ne kadar ileri gideceklerini buluyorlar.



Senden Sonra - Not Since You - 2009 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film NYU’dan mezun olmuş bir grup üniversite arkadaşının yıllar sonra yeniden bir araya gelişlerini konu almaktadır. Bu bir araya geliş ise Georgia’da bir düğün mekanında gerçekleşecektir. Aradan bunca yıl geçmiş olmasına ve herkesin bambaşka hayatlara gitmiş olmasına rağmen tarih tekerrürden ibarettir. Öyle ki yıllar önce çözülmemiş olan çelişkiler ve hatta hesapta olmayan aşk hikayelerine dair kıvılcımlar meydana gelmeye başlayacaktır. Geçmişin izleri yeniden gündemdedir. Bu kez başka bir zaman ve mekanda.