S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Son Umut - Desperate Measures - 1998 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

San Francisco'lu polis Frank Connor (Andy Garcia), ölümcül hasta oğlu için uygun bir kemik nakli arayışında. Birçok cinayet işlemiş olan Peter McCabe (Michael Keaton) için ise hastaneye girmeyi başarmak, özgürlüğüne kavuşması için çok önemli. McCabe'in kaçmasıyla, tüm hastane bir savaş alanına dönüyor ve Connor ironik bir şekilde, cani kaçağı korumak zorunda kalıyor. Bunun, oğlununun kurtulabilmesi için tek yol olduğunu bilen polis Connor için her şey daha da karmaşıklaşıyor.



Katil Köpek - Rottweiler - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Feci şekilde dövülerek sakat bırakılınca ameliyatla metal kemikler takılan yarı robotlaşmış bir köpeğin tüyler ürpertici hikayesi. 2018 Yılında İspanya’da mahkum Dante (William Miller) hapisten kaçar ancak peşine yarı robotlaşmış ve dehşet saçan bir köpek takılmıştır. Dante sevgilisini bıraktığı Puerto Angel şehrine ulaşmaya çalışırken onunla İspanya’daki aşk dolu günlerini de yer yer anımsamaktadır.



Notre Dame'ın Kamburu - The Hunchback Of Notre Dame - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Claude Frollo adlı bir papaz kilisenin önünde bir bebek bulmuştur ve çok çirkin bir bebek olduğundan ona Fransızca da "eksik-tamamlanmamış" anlamına gelen Quasimodo ismini verir. Quasimodo büyüdüğünde ise papaz ona zangoçluk görevi verir. Bir süre sonra zilin sesi nedeniyle Quasimodo sağır olur. O sırada bir gün Esmeralda adında bir kızla tanışır kız bir Çingene'dir. Ama aslında Esmeralda dünyaya bir Çingene olarak gelmemiştir. Çingeneler onu küçükken kaçırmış ve yerine sakat bir çocuğu bırakmışlardır ve bu çocuk Quasimodo'dur. Esmeralda genç ve güzel bir kızdır. Quasimodo'nun onu görüp aşık olmasıyla olaylar karışır. Çünkü papaz Claude Frollo'da bir din adamı gibi yaşamaktan bıkmıştır ve Esmeralda'ya duygular beslemektedir.



Yanardağ Dehşeti - Terror Peak - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A thrill-seeking couple disregard warnings and scale a volcano in New Zealand--and quickly learn why the locals call it "Terror Peak".

Google Çeviri - Heyecan arayan bir çift, Yeni Zelanda’daki uyarıları göz ardı ediyor ve bir volkanı ölçeklendiriyor.



Yarasalar İnsan Hasatı - Bats Human Harvest - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çığlıklarınızı kimse duyamayacak ! Zaman: Günümüz. Yer: Afganistan. Görev: Labirent benzeri mağaralarda yaşayan fanatik arap teröris Fazul'u yakalamak. Özel olarak eğitilmiş ve silahlandırılmış seçkin askerlerden oluşan bir ekip, bu azılı teröristi adalete teslim etmek için sonsuz labiretlerin içinde korku dolu bir maceraya atılır. Ancak bulmak üzere oldukları şey, savaşmayı pek de tercih etmeyecekleri türden bir düşman olacaktır. İnsan eti ve kanına susamış, genetik kodlarıyla oynanmış katil yarasalar.



Yaşlı Adam Ve Deniz - The Old Man And The Sea - 1990 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ernest Hemingway`in aynı adlı öyküsünden sinemaya uyarlanan filmin konusu şöyledir: Küba`da babası gibi yıllardan beri balıkçılık yapan Santiago, 84 gündür balık yakalayamamaktadır. Bu durumdan ötürü diğer balıkçıların uğursuz olmakla nitelendirdikleri yaşlı balıkçıya bir tek balık tutmayı öğretmiş olduğu küçük Manola inanmaktadır. Yalnız yaşayan Santiago`ya ihtiyaçlarını karşılamada da yardım eden çocuk ne kadar istese de onunla balığa çıkamaz. Santiago ise artık bahtsızlığının denize açılacağı 85. gün kırılacağına inanmaktadır.



Yılan Adası - Snake Island - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Filmde turistik gezi amaçlı ıssız bir adaya giden ve adada mahsur kalan bir grup insanın yılanlarla dolu bu adadaki yaşam mücadelesi anlatılıyor.



Yılanların Öfkesi - Silent Predators - 1999 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir yerleşim alanına dadanan çıngıraklı yılanlar çevreye dehşet saçarlar ve gerilim dolu saatler başlar.



Cazcı Kardeşler - Blues Brothers - 1980 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jake Blues, hapisten çıktıktan sonra kardeşi Elwood'la birlikte rahibeler tarafından bakıldıkları eski evlerine giderler. Kilisenin desteğini çekmek üzere olduğunu ve bu yeri eğitim için satacaklarını öğrenen kardeşler, tek kurtuluşun 11 gün içinde 5000 $'lık bir ödeme yapmak olduğunu öğrenirler. Blues kardeşler, evi kurtarmak için yardımcı olmak isterler ve bir caz albümü sayesinde gerekli parayı kazanmaya çalışırlar. Görevleri "Tanrı Hizmeti" olsa da karşılarına beklemedikleri engeller çıkar, nereye gitseler düşman edinmeye başlarlar.



Cazcı Kardeşler 2000 - The Blues Brothers 2000 - 1998 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Cazcı kardeşlerin "Tanrının bize verdiği görev" dedikleri orjinal misyondan 18 yıl sonra Elwood Blues hapishaneden çıkar. Aradan geçen onca yıl sonra birçok şeyin değiştiğini görür. Ortağı Jake artık yoktur ve eski grupları da dağılmıştır. Üstüne üstlük çocukluğunu yaşadığı o yetimhane de yıkılmıştır. Bu sefer yeni bir misyona başlaması gerekmektedir. Eski grubunu yeniden bir araya getirmelidir. Bunun için de çok iyi yürekli bir barmen olan John'dan yardım alır. Kraliçe Mausette'in grupların savaşı dediği yarışmaya girecek ve kazanırsa yetim Buster'ın geleceğini garati altına alacaktır.