S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Seni Gömmeye Geldim - The Last Hard Men - 1976 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

19. Yüzyılın son zamanlarında hapishaneye gönderilen mahkumlardan biri olan yarı Kızılderili Zach Provo'dur. Zach ve 6 mahkum hem onu yakalayan hem de en azından Zach'in zihninde karısının ölümünden sorumlu olan kanun adamı Sam Burgade'den intikam almak için kaçmışlardır. Zach'ın planının bir parçası Sam'in kızını kaçırmaktır. Sam, Zach'i indirmek için hangi yolu izleyecek?



Kamçılı Adam - Untamed - 1955 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dünyanın çeşitli ülkelerinden başta İrlanda Fransa gibi yerlerden olmak üzere Afrika'nın bereketli topraklarına arazi, altın, elmas ve refah bir hayat için göç eden insanların aşkları, hayatın zorlukları ve Afrika kıtasının yerli insanları tarafından kimince hor görülmeleri kimilerince ise savaşa zorlanmaları, bu insanlara yeni hayatlarını kurmaları için yardım etmeleri konu ediniyor. Bu yolda ölecekler ve kalacaklar olacak yerli Zulu kabileleri ile zorlu bir savaş başlayacaktır.



Aşk Ve Yalanlar - Something To Talk About - 1995 - HDTVRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerika’nın güneyindeki bir kasabada sakin bir yaşam süren Grace, hayat hakkında çok kafa yormayan evli bir kadındır. Bir gün kasabanın sokalarında tanımadığı bir kadınla tutkuyla öpüşen kocası Eddie’ye rastlar. Bir çok kadın gibi ağlayıp kaçmak yerine herkesin içinde onunla yüzleşir ve görülmeye değer bir sahne yaşatır.

Olayın ardından eve dönmek yerine varlıklı ve tanınmış kişiler olan ailesinin yanına gider. Burada anlayış ve konfor yerine babasının suçlayıcı tavırlarıyla karşılaşır. Grace’i tüm kasabaya konuşacak bir şeyler verdiği için suçlar ve bir kadının yerinin ne olursa olsun kocasının yanı olduğunu savunur. Bunun üzerine genç kadın hayatı, evliliği, sosyal rolleri ve kadının yerini sorgulamaya başlar.

Lasse Hallstrom’ın yönettiği filmin Julia Roberts ve Dennis Quaid gibi başrol oyuncularının yanısıra Thelma ve Louise’i de yazmış olan Oscar ödüllü bir senaristi de var: Callie Khouri.



Küçük Ağaç'ın Eğitimi - The Education Of Little Tree - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1930 Yıllarında Tennessee Smoky Dağları'ndaki sekiz yaşındaki bir erkek çocuğunun maceralarını anlatan ve çok satan romanınıdan uyarlanmış filmde James Cromwell rol alıyor. Küçük Ağaç anne ve babasını kaybetmesinin ardından büyük anne ve babasıyla yaşamak üzere dağlara gönderilir. Böylece Küçük Ağaç için keşiflerle ve mistik Kızılderili Willow John gibi iyi arkadaşlarla yeni bir hayat başlar. Büyük buhran zamanlarında hayatın tüm zorluklarına rağmen Küçük Ağaç unutulmaz zamanlar geçirir. 



Çizmeleriyle Gömüldüler - They Died With Their Boots On - 1941 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Genereal Custer’ın West Point Askeri Akademisi'ne girmesiyle başlayan hikâyesinde, Amerika İç Savaşı sırasında Güneyliler ve Kuzeyliler arasında yaşanan Little Big Horn Muharebesi’ni ve sonunda Little Big Horn’daki ölümüne kadar olan olaylar anlatılıyor. Custer, Kızılderililere toprakları vermek isteyen politikacı ve büyük bir şirket arasındaki ahlaksızca yapılan anlaşmadan dolayı Şef Çılgın At'a karşı olan savaşların etkileyici hikâyesi.



Yıkıntı Saray - Brokedown Palace - 1998 - HDTVRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bu heyecan dolu gerilimde, Claire Danes ve Kate Beckinsale hayalini kurdukları tatilleri kabusa dönüşen en iyi iki arkadaşı oynuyorlar. Alice (Danes) düşüncesiz ve umarsızdır; Darlene (Beckinsale) ise içine kapanık birisidir. Ama her ikisi de aynı esrarengiz erkekten hoşlandıklarında, tedbiri elden bırakır ve bir anda hayatları sonsuza dek değişir. Artık yabancı topraklardadırlar ve çok geç olmadan masumiyetlerini kanıtlamalıdırlar. Bu akıcı (People Magazine) kendini bulma ve sonsuz özveri ve arkadaşlık hikayesinde Bill Pullman'da yeralıyor!



Tetik - The Trigger Effect - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Büyük bir Amerikan kentinde bir gece elektrikler kesilip, iletişim sağlanamaz hale gelince, medeniyet kuralları tarihe gömülüyor. Ta ki her şey eski halini alana kadar...



Takım Çantası Cinayetleri - Lanetli Apartman - Toolbox Murders - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Los Angeles’a yeni taşınan Nill (Angela Bettis) ve Steven Barrow (Brent Roam) Lusman Apartmanı’nda bir dairede kalırlar. 1940’larda Art Deco tarzında lüks bir otel olarak inşa edilen bu bina, o yılların zengn ve ünlü Hollywood sosyetisin gözde mekanıdır. Ancak daha sonra kötü günler başlar ve bina bakımsızlıktan harap bir hale gelir. Binayı eski görkemine kavuşturmak için bir restorasyon çalışması başlatılmıştır. Ancak kimsenin bilmediği bir şey vardır: Lusman asla kurcalanmamalıdır! Binayı yenileme çalışmaları, binanın tüm sırlarını bilen ve her kilidi açabilen doğaüstü bir varlığın ortaya çıkmasına yol açmıştır.



Kaptan Horatio - Captain Horatio Hornblower - 1951 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İngiltere ve Fransa'nın kıyasıya savaştığı 1800'lü yıllarda bir İngiliz gemisi, gizli görevle okyanusa açılır. Görevin ne olduğunu Kaptan Horatio'dan başka kimse bilmemektedir. Aylarca yol alan gemide, yiyecek ve içecek sıkıntısı baş gösterir. Mürettebat görevlerini bilmedikleri için huzursuzlanmaya başlar.



Her Türlü Yabancı - All The Kind Strangers - 1974 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jimmy Wheeler bir yolculuk sırasında küçük bir çocuğu yolda görür. Çocugu evine kadar bırakmak ister. Çocuk evinin yakında olduğunu söyler, ama Jimmy uzun bir yolculuktan sonra çocugun evine gelir. Evde 3 küçük erkek çocuk ve 2 de kız çocugu vardır. Bir de kadın bulunmaktadır. Evdeki herkes kadına anne demektedir. Ama gerçek öyle değildir. O kadın aslında küçük çocukların rehin aldığı sıradan bir kişidir. Jimmy eve esir düşmüştür. Kurtulmak için bir yol aramaktadır. Çocuklar çok tehlikeli ve silahlıdırlar.

Halka - Ringu - The Ring - 1998 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Şehirde bir efsane dolaşmaktadır. Rivayete göre, insanların seyrettiği bir kaset, bu insanların yedi gün sonra ölümüne sebebiyet vermektedir. Denilen odur ki, dört genç, sırf bu kasetleri izledikleri için şüpheli bir biçimde ölmüşlerdir. Rachel yaşanan bu tuhaf olayları bir şekilde aydınlığa kavuşturmaya kararlıdır. Ancak araştırmaları esnasında küçük oğluyla birlikte kaseti izlemek durumunda kalmıştır. Rachel'ın artık bu olayları çözmek için sadece yedi günü vardır.



Halka 2 - Ringu 2 - The Ring 2 - 1998 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Japonya tarihinin o güne kadar en çok gişe elde etmiş olan filmi Ringu’nun devam filminde, serinin ilk filminde canlı kalmayı başaran karakterlerin üzerinden ölümcül kasetin sırrına doğru bir yolculuğa çıkılıyor. Sadako’nun otopsisi ile açılan film, intikam için yeminli lanetli ruhunun izinden ve etkilediği bedenlerin peşinden gidiyor.
Sadako’nun doğaüstü güçleri Reiko’nun oğlu olan Yoichi’yi etkilediği gibi önceki filmde ölen Reiko’nun kocasının metresini de etkilemektedir. Sadako ile ve esrarengiz kaset ile temas eden herkesin hayatı artık bir kâbusa dönüşmüştür. İşler daha fazla sarpa sarmadan ve Sadako daha fazla öldürmeden bu sorunun çözülmesi gerekmektedir.



Bir Erkek On Günde Nasıl Kaybedilir - How To Lose A Guy In 10 Days - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Composure dergisindeki “Nasıl Yapmalı” köşesinin yazarı olan Andie Anderson’ın önünde kısa sürede teslim etmesi gereken alışılmadık bir görev vardır. Kadınların erkeklerle ilişkilerinde yaptığı ve onların kaçmasına sebep olan hataları birinci elden deneyimleyerek yazması gerekmektedir. Önündeki süre ise sadece 10 gündür. Bu süre içinde bir erkek bulması, onu kendisine aşık etmesi, sonra da kendisinden bıktıracak klasik flört hatalarını yapması gerekmektedir. Bu görev için hedef seçtiği Benjamin Barry adlı reklamcı gencin durumu da başka bir alemdir. O da kendi patronuyla iddiaya girmiştir ve istediği kadını 10 gün içinde kendisine aşık edebileceğini ileri sürmektedir. Herkesin dürüstlük aradığını söylediği bir dünyada tamamen aldatmacaya dayalı bir ilişkinin yürüme şansı var mıdır?



Pırlanta 13 - Diamond 13 - Diamant 13 - 2009 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir çok arkadaşı vardır fakat o sadece 1 kişi ile çok samimidir. Samimi olduğu arkadaşının da şehirde aranan çok ünlü bir eroin kaçakcısı olduğunu öğrenince hayatında çeşitli değişiklikler olur. Şimdi ne yapmalıdır? Temposu yüksek, her bölümünü merakla izleyeceğiniz macera dolu bir film.



Korkusuz - Beyond Fear - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A martial arts expert turned wilderness guide has to defend her tour group against two killers out to retrieve an incriminating videotape.

Google Çeviri - Bir dövüş sanatları uzmanı, vahşi doğada rehberlik eden, eğlenceli bir video kaseti almak için tur grubunu iki katil karşısında savunmak zorunda kaldı.