S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kuzey Faresi - Lemming - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Alain Getty, Fransa'dan gelen bir iş teklifini kabul eder ve karısını da alarak Güney Fransa'ya taşınır. Mühendislik mesleğine devam eder ve her şey yolunda gibidir. Bir gün patronu Richard tarafından akşam yemeğine devam edilir ve eşi Benedicte ile birlikte Richard ve karısı Alice'in evlerinin yoluna tutar. Benedicte ve Alain sorunları nedeniyle yemeğe biraz geç giderler ve vardıklarında ev sahibesi Alice, misafiri Benedicte'e hiç de hoş davranmıyordur. Alain'ın mutfakta bulduğu bir kemirgenin ardından işler çığrından çıkmaya başlar.



İman Kuvveti - Pillars Of The Sky - 1956 - WEB-DL 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

In 1868 Oregon, when the Army violates the treaty by building a road across the reservation, several tribal chiefs decide to unite their forces against the trespassing whites.

Google Çeviri - 1868 Oregon'da ordunun antlaşmayı rezervasyon boyunca bir yol inşa ederek ihlal ettiği zaman, birkaç kabile şefi kendi güçlerini geçip geçmekte olan beyazlara karşı birleşmeye karar verir.



Savaşçı Kızılderili - The Indian Fighter - 1955 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kızılderililer’in egemenliği altındaki bir bölgeden geçecek trenin başındaki Subay kendini beklenmedik gelişmeler neticesinde savaşın ortasında bulur.



Bandolero - 1968 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dee Bishop (D.Martin) ve çetesi bir soygun için Val Verde kasabasına gelirler, ancak işler yolunda gitmez ve yakalanırlar. Onları tutuklayan şerif J.Johnson (G.Kennedy) asılmalarını sağlamak için bir cellat çağırır. Fakat Bishop'un kardeşi Mace Bishop bunu önlemek için cellatın kılığına girerek kasabaya gelecek ve idamı önleyerek çetenin kaçmasını sağlayacaktır. Sonrasında şerif ve beraberindekiler Bishop kardeşlerin ve çetenin peşine düşer... Büyük bir kovalamaca başlar. Baştan sona aksiyonun bitmediği ve akıcı senaryosuyla izleyiciyi etkileyen Bandolero, güçlü kadrosu ile de dikkat çekiyor.



Kanunsuzlar Diyarı - Day Of The Outlaw - 1959 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Aralarında toprağın kullanım hakkı nedeni ile gerilim olan kovboyların ve çiftçilerin kasabaya gelen bir çeteye karşı birlikte mücadele etmelerinin hikâyesi.



Zoraki Kahramanlar - Almost Heroes - 1998 - WEB-DL 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kaşifler Bartholemew Hunt ve Leslie Edwards, rakipleri Lewis ve Clark'a karşı Pasifik Okyanusu'nu geçmek için bir yolculuğa çıkarlar. Ancak yolculuk boyunca aksilik ve talihsizlikler yakalarını bırakmamaktadır.

Öldürücü Güzellik - Dead Sexy - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir kadın dedektif, bir takım seri cinayetleri çözmek için bir cinayet tanığı ile araştırmaya koyulur.