S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Silahşörlerin Yüzüğü - Ring Of The Musketeers - 1992 - DVDRip - Türkçe Duıblaj





Film Özeti

Modern-day "Musketeers" attempt to live the lives of protectors of the innocent. While the biking trio rescues kidnapped children, guards witnesses, and chases Mafia types, they also seek for the missing fourth Musketeer, who wears the famous Musketeers' ring.

Google Çeviri - Günümüzdeki "Silahşörler" masumların koruyucularının hayatlarını yaşamaya çalışıyor. Bisiklet üçlüsü kaçırılan çocukları kurtarırken, tanıkları korurken ve Mafya türlerini kovalarken, aynı zamanda ünlü Silahşörlerin yüzüğünü giyen kayıp dördüncü Silahşör'ü de arıyorlar.



Lanetli Ev - Salem's Lot - 1979 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dünyaca ünlü, Amerikalı gerilim ve korku yazarı Stephen King'in aynı adlı, çok satan romanından Tv için filme çekilen tüyler ürpertici bir vampir hikayesi. Ödüllü yazar Ben Mears, uzun zamandır haber alamadığı akrabasını merak ettiği için doğup büyüdüğü kasaba olan Salem's Lot'a gelir ve olaylar yavaş yavaş gelişmeye başlar. Kasaba da kimse yoktur, hatta masalarda yenmemiş yemekler, marketler de doluca paralar yerlerinde durmaktadır. Vampirler kasabayı ele geçirmişlerdir.



Lanetli Ev - Salem Kasabasına Dönüş - Return To Salem's Lot - 1987 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir adam ve oğlu, sessiz vampire ev sahipliği yapan Salem'in Lot şehrine tatile gidiyor.



Kafesteki Kadın - Lady In A Cage - 1964 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kalçasını kıran, oğluna fazlasıyla düşkün bir annenin, evin içindeki asansörde kitli kalmasından sonra, eve giren hırsızlarla olan mücadelesi anlatılmaktadır.



Soyguncu Kuzenler - The Pope Of Greenwich Village - 1984 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Charlie (Mickey Rourke) ve başı dertten bir türlü kurtulmayan kuzeni Paulie (Eric Roberts), şikeli bir yarışta birinci gelecek ata yatırmak için 150 bin dolar çalmaya kalkışırlar. Ancak hem mafyayla hem de polisle başları derde girer.



Soyguncu Kuzenler - The Pope Of Greenwich Village - 1984 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Charlie (Mickey Rourke) ve başı dertten bir türlü kurtulmayan kuzeni Paulie (Eric Roberts), şikeli bir yarışta birinci gelecek ata yatırmak için 150 bin dolar çalmaya kalkışırlar. Ancak hem mafyayla hem de polisle başları derde girer.



Amerikanın İstilası - Invasion U.S.A. - 1985 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Chuck Norris'in Amerika'nın işgal edildiği sırada ülkeyi kurtarmasının anlatıldığı bir aksiyon filmi.



Lanetli Cüce - Rumpelstiltskin - 1995 - WEB-DL - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Onbeşinci yüzyılda yeşim taşına yapılmış heykel tarafından tutsak edilen Rumpelstiltskin, 1995 yılında dul bir hamilenin heykeli kazayla kırmasıyla serbest kalır ve kadının doğmamış çocuğunu ister.



Seksten Sonra - Life After Sex - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A romantic story about a regular guy who strives for success, sex, and a woman without having to commit. The woman he wants in particular is a Lane Lenhart, who's ardent, dashing, and strives for success, love, and him (with commitment). The movie answers the fundamental question for these two - Is there life after sex?

Google Çeviri - Başarı, seks ve bir kadın için çalışmak zorunda kalmadan çabalayan normal bir erkek hakkında romantik bir hikaye. Özellikle istediği kadın ateşli, gösterişli ve başarıya, sevgiye ve ona (kararlılıkla) çaba göstermeye çalışan bir Lane Lenhart. Film bu ikisi için temel soruyu cevaplıyor - Seksten sonra yaşam var mı?



Lanetli Ev - Salem's Lot - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Stephen King'in 'Salem's Lot' romanı ilk kez 1979'da korku sinemasının ustalarından Tope Hooper tarafından Tv için filme çekilmişti. Ardından kötü bir de devam filmi yapılmıştı. Çok sonraları, 2004'de King'in ülkemizde 'Korku Ağı' adıyla yayımlanmış olan bu muhteşem romanı ikinci kez Tv için yeniden çekildi. Jerusalem topraklarına hoş geldiniz. Yerlilerin deyimiyle Salem toprakları. Nüfus 1319. Bu kasabaya esrarengiz iki yabancının gelmesiyle kasabalıların hayatı kabusa dönüşüyor. Bu iki yabancı kasabanın en korkunç evi olan Marsten Malikanesine taşınıyorlar ve ondan sonra kasabalılar birer birer vampirlere dönüşüyor. Bunu durdurabilecek tek kişi de çocukluğunu bu kasabada geçirmiş olan Pulitzer ödüllü yazar Ben Mears'dır.