S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Tehlikeye Yarış - Race To Danger - 1987 - BETARip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Vanessa tenta di fare l'attrice a New York, ma con poco successo ed è in rotta col regista. Francis dopo anni di navigazione ha messo da parte diecimila dollari per acquistare un bar a Thaiti. Sembra non ci sia niente in comune... Ma Vanessa viene chiamata in Columbia perchè ha eredito dal padre una concessione diamantifera. Là scopre di avere anche un fratello, un diamante e un nemico: il potente Sanchez. Quando il diamante incontra i diecimila dollari iniziano i fuochi di artificio e i guai.

Google Çeviri - Vanessa New York'ta bir aktris olmaya çalışıyor, ancak çok az başarılı ve yönetmene doğru gidiyor. Yıllarca süren taramadan sonra Francis, Thaiti'de bir bar satın almak için on bin dolar ayırdı. Ortak hiçbir şey yok gibi görünüyor ... Ancak Vanessa, Columbia'dan çağrıldı çünkü babasından bir elmas imtiyazı devraldı. Orada bir kardeşi, bir pırlanta ve bir düşmanı olduğunu keşfeder: güçlü Sanchez. Elmas, on bin doları karşıladığında havai fişekler ve belalar başlıyor.



Yeni Bir Ülkede - In America - 2002 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Johnny ve Sarah, iki kızlarıyla beraber İrlanda'dan Amerika'ya göç etmiştir. Yeni dünyada yepyeni bir yaşama hep birlikte adım atarlar. Johnny burada oyuncu olma isteğini gerçekleştireceğini düşünmektedir. Küçük çocuklar ise büyüyecekleri yeni ortamı tanımaya çalışır. Ve aile yeni ülkeye adapte olmaya çalışırken, birbirlerini de farklı bir gözle yeniden keşfedecektir.



Babalar Ve Oğulları - It Runs In The Family - 2003 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Gromberg ailesi oldukça başarılı bir ailedir. Fakat kendi içlerindeki sorun onları bir hayli gergin yapmaktadır. Büyükbabaları Mitchell geçirdiği kalp krizinden dolayı ailesi ile birlikte vakit geçirmek istemektedir. Yanına eşini ve kardeşini alarak oğlu Alex’in evine akşam yemeğine giderler. Fakat bu ikilinin arasında soğuk rüzgarlar esmektedir. 2003 ABD yapımı drmatik türündeki filmde Michelle Monaghan, Michael Douglas ve Kirk Douglas gibi isimler başrolleri paylaşırken filmin yönetmenliğini de Fred Schepisi üstlenmiştir.



Kanca - Hook - 1991 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Peter Banning, işkolik bir avukattır. Karısı ve iki çocuğunu fazlasıyla ihmal etmektedir. Ailece İngiltere'deki büyükanne Wendy'i ziyarete gittiklerinde, çocukları Kaptan Hook tarafından kaçırılır. Peter, peri Tinkerbell'in yardımıyla Olmayan Ülke'ye döner. Peter Banning, artık Peter Pan olmuştur ve Kayıp Çocuklar'ın da yardımıyla çocukluk anılarını ve uçmayı hatırlayacak ve Kaptan Hook ile savaşacaktır. 



Kuralsızlar - Take The Lead - 2006 - HDTVRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Pierre Dulaine cezalı ve sorumsuz öğrencilere salon dansı veren ve işinde başarılı bir dans öğretmenidir. Öğrenciler Pierre Dulaine'i tanımadan önce ona şüphe ile bakmışlardır. Öğrenciler Pierre Dulaine'i tanımaya başladıktan sonra verdiği programa uymaya başlamışlar ve bazen daha da ileriye giderek kendilerinden bir şeyler katarak ortaya eşsiz bir karışım çıkartırlar. Bir süre sonra Pierre Dulaine dans hocasından çok öğrencilerin akıl hocası olma yolunda ilerlemiştir. Hayatlarında bir hedefi olmayan çocuklardan eşsiz bir değer çıkaran Pierre Dulaine bundan oldukça mutludur.



Mira'nın Şansı - Lucky In Love - 2014 - HDTV 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Mira, 1 Nisan şakasının sonunda, kendisini mükemmel bir eşe, mükemmel bir eve ve mükemmel işe sahip olarak bulur.



Monte Carlo - 2011 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

New Jersey'li dört arkadaşın Monte Carlo'da kendilerine zengin imajı vererek çılgın bir tatil yapmaları ve zengin erkekler aramaları anlatılıyor. Fakat güzel kadınlar bir hata sonucu kendileriyle aynı amacı taşıyan sahte zengin erkeklerle tanışıyor.



Taj Mahal - 2015 - HDTV 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Mumbai, Taj Mahal’de bir otel odasında tek başına ailesinin dönüşünü bekleyen Louise önce garip bir ses duyar, hemen ardından ise bunun bir terör saldırısı olduğu ortaya çıkar. Şehrin diğer ucunda kargaşa ile boğuşan ailesiyle olan tek bağlantısı ise cep telefonudur. Genç kız, korku dolu geceyi tek başına geçirmek zorunda kalacak ve bir daha asla eskisi gibi olmayacaktır.



Zor Aşkım - Griffin And Phoenix - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Aralarındaki bütün engelleri yıkarak aşka bir şans daha tanımaya çalışan ve yaşayacak fazla zamanı kalmamış olan iki insanın hayatlarındaki en güzel aşk hikayelerini anlatıyor.



Trooper And The Legend Of The Golden Key - 2012 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Trooper the Bloodhound is a slow talking, slow walking natural-born sleuth, devoted to his "human", 10 year-old Tommy. Trooper, Tommy and their family have just moved to a new town, but they soon discover it's a small town with a mysterious legend...a legend of a Golden Key that could be worth one million dollars! While Tommy delivers newspapers, Trooper sniffs out clues, helped by his new doggie pal, Dash...the mischievous and ever energetic little pup. With each new discovery the mystery deepens, and now danger is headed their way! Will Tommy and Trooper be able to unlock the Legend of the Golden Key before it's too late? Will Trooper be able to save Picklebees? One thing's for sure...With Trooper the Bloodhound on the case, things are bound to get interesting.

Google Çeviri - Tazı Avcısı Trooper, yavaş konuşan, yavaş yürüyen, doğuştan doğmuş, 10 yaşındaki Tommy. Asker, Tommy ve aileleri yeni bir şehre yeni taşındılar, ama yakında gizemli bir efsaneye sahip küçük bir kasaba olduğunu keşfettiler ... bir Altın Anahtar'ın bir milyon dolar değerinde olabileceğini söyleyen bir Altın Anahtar efsanesi! Tommy gazeteleri yayınlarken, Trooper ipuçlarını alıp yeni köpek arkadaşı Dash'in yardımcısı ... yaramaz ve enerjik küçük yavru köpeklerin yardımı ile. Her yeni keşifte gizem derinleşiyor ve şimdi tehlike kendi yoluna gidiyor! Tommy ve Trooper çok geç olmadan Altın Anahtar Efsanesinin kilidini açabilecek mi? Trooper Picklebees'i kurtarabilir mi? Kesin olan bir şey var ... Trooper ile davadaki Bloodhound, ilginçleşmek için herşeye bağlı.



Sineklerin Tanrısı - Lord Of The Flies - 1990 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Okyanus üzerinde iken uçakları kaza yapan otuz kadar Amerikan askeri okul öğrencisi yakınlardaki ıssız bir tropikal adaya çıkarlar. Kazadan hiçbir erişkin sağ kurtulamamıştır. Yetişkinlerin dolayısı ile baskının ve kuralların olmadığı bir dünya üstelik de bir mercan adasının cenneti andıran ortamı ile birleşince çocuklara başlarda çok güzel gelir. Kendilerine göre bir düzen kurup oyunlar oynayıp avlanırlar. Ancak aradan zaman geçtikçe oluşan rekabet, korku ve güvensizlik bu bir bakıma demokratik düzeni terkedip kabile düzenine geçmelerine ve bunun sonucunda da gitgide vahşileşip korkunç bir kişiliğe bürünmelerine yol açar. Kaçınılmaz olarak da kamplaşma başlar. Bir grup çocuk uygarlığı temsil eden akılcı ve karizmatik Ralph'ın liderliğini kabul ederken, diğer bir grup da ilkelliğin temsilcisi olan Jack'in peşinden giderek kampı terkederler. Jack çevresindekileri 'bilinmeyen' le korkutarak kendine bağlamış ve kontrol altında tutmaktadır (dinlerin metaforu). Jack ve etrafındakiler avlanırlar, çiğ et yerler ve bunun sonucunda gittikçe daha da vahşileşirler. Ralph'ın kampına baskınlar düzenleyip işi cinayet işlemeye kadar vardırırlar.



Amansız Takip - The Bravados - 1958 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Jim Douglas (Gregory Peck), dört haydutun asılmasından bir gece önce Santa Rita kasabasına gelir. Karısına tecavüz edip öldürdüklerine inandığı için o haydutların peşindedir. Fakat idamlarına saatler kala, dört haydut kaçar ve yanlarına da rehine olarak güzel bir kadını alırlar. Meksika sınırına doğru ölümcül bir kovalamaca başlar.



Winchester 73 - 1950 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bu film, iki düşman kardeşin öldürülmüş bir baba ve çalınmış çok değerli bir eski silah çerçevesinde gelişen mücadelesini anlatır. Bu şiddet yüklü intikam öyküsünün sinema tarihi açısından önemi, Mann’ı ilk kez James Stewart’la buluşturmasıdır.