S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Amerikan Haydutları - American Bandits Frank And Jesse James - 2010 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Frank ve Jesse James çetesi ordunun arabasını basıp bütün maaşı alırlar. Çeteyi yakalamak üzere iyi bir avcı şerif olan Burdette (Anthony Tyler Quinn) görevlendirilir. Yalnız onları bulmak için çıktığı yolculuğunda epey zorlanır; çünkü halk kendilerinin kahramanı olan Frank ve Jesse James kardeşleri ele vermez. Bu arada Jesse arabayı soyma esnasında yara almıştır ve tedavi olması gereklidir. Bu sebeple paranın çete tarafından paylaşılması sonraya bırakılmış ve bu diğer çete üyelerini rahatsız etmiştir.



Bad News Bears - 2005 - WEB-DL 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ligden düşmek üzere olan 12 yaş beyzbol takımının başına alkol tedavisi görmüş ve kısa bir süre beyzbol oyunculuğu yapmış Morris Buttermaker gelir. Onun takıma, takımında ona adapte olması gerçekten zor olacaktır. Tüm bu adaptasyon sürecinin sonucunda eğlenceli, komik maçlar başlar.



Best Of The Badmen - 1951 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Çetelere karşı mücadele eden ve onları topluma kazandırmaya çalışan bir albayın hikayesi.



Esaretin Bedeli - The Shawshank Redemption - 1994 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Andy Dufresne, genç ve başarılı bir bankerdir. Karısını ve karısının sevgilisini öldürmek suçundan yargılanır ve ömür boyu hapis cezası alır. Shawsank Hapishanesi'nde dayak, işkence, tecavüz, her türlü durum yaşanmaktadır fakat Andy gene de hayata bağlı ve iyimserdir. Bu tutumu etrafındakileri de etkiler. Andy umutlu bakış açısıyla çevresindeki tüm mahkumları, parmaklıklar arkasında bile özgür bir yaşam olabileceğine inandırır. Andy'nin bu çabalarına ortak olacak bir arkadaşı da olacaktır: Red.
Bir Stephen King uyarlaması olan filmde Morgan Freeman ve Tim Robbins başrolde. Film, 1995'te, aralarında en iyi film adaylığı da olmak üzere tam 7 dalda Oscar'a aday gösterildi.



Küçük Rita Batıda - Little Rita Nel West - 1967 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Rita kasabanın en iyi silah kullanan kızıdır. Bir hayali vardır o da daha iyi bir dünyadır.



Ödül Avcısı - Hard Bounty - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kanning makes a good living as a bounty hunter. He always brings the guilty to justice and never makes a mistake. One day he makes a mistake, and decides to leave the bounty business: he buys the town saloon where his woman Donnie works as a whore. Meanwhile Carver busies himself extorting land claims for Bartell Mining Company, and comes into town to register some deeds. Kanning and Carver have bad feelings over a past incident, and Carver kills a whore to get Kanning's attention. When the sheriff and Kanning won't do anything to help find Carver, Donnie and her whores strap on guns, saddle up, and ride out seeking justice.

Google Çeviri - Kanning, ödül avcısı olarak iyi bir yaşam sürüyor. Her zaman suçluyu adalete teslim eder ve asla hata yapmaz. Bir gün hata yapar ve ödül işinden ayrılmaya karar verir: kadını Donnie'nin fahişe olarak çalıştığı kasaba salonunu satın alır. Bu arada Carver, Bartell Mining Company için toprak taleplerini gasp etti ve bazı işler yapmak için kasabaya geldi. Kanning ve Carver'ın geçmiş bir olayla ilgili kötü hisleri vardır ve Carver, Kanning'in dikkatini çekmek için bir fahişeyi öldürür. Şerif ve Kanning, Carver'ı bulmak için hiçbir şey yapmayacaksa, Donnie ve fahişeleri silaha sarılır, susturulur ve adalet arayışı içinde olurlar.



Red Kit - Lucky Luke - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Red Kit, Daisy Town’un şerifi olmuştur ve bütün suçluları hapishaneye göndermiştir. Daisy Town’a daha önce hiç rastlanmamış bir huzur hâkimdir. Ancak daha sonrasına kasabaya musallat olan Daltonlar, Kızılderelileri isyana teşvik edip bu huzur ortamını tehdit etmeye başlayacaklardır. Red Kit’in huzuru koruması gerekmektedir.



Sineklerin Tanrısı - Lord Of The Flies - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Okyanus üzerinde iken uçakları kaza yapan otuz kadar Amerikan askeri okul öğrencisi yakınlardaki ıssız bir tropikal adaya çıkarlar. Kazadan hiçbir erişkin sağ kurtulamamıştır. Yetişkinlerin dolayısı ile baskının ve kuralların olmadığı bir dünya üstelik de bir mercan adasının cenneti andıran ortamı ile birleşince çocuklara başlarda çok güzel gelir. Kendilerine göre bir düzen kurup oyunlar oynayıp avlanırlar. Ancak aradan zaman geçtikçe oluşan rekabet, korku ve güvensizlik bu bir bakıma demokratik düzeni terkedip kabile düzenine geçmelerine ve bunun sonucunda da gitgide vahşileşip korkunç bir kişiliğe bürünmelerine yol açar. Kaçınılmaz olarak da kamplaşma başlar. Bir grup çocuk uygarlığı temsil eden akılcı ve karizmatik Ralph'ın liderliğini kabul ederken, diğer bir grup da ilkelliğin temsilcisi olan Jack'in peşinden giderek kampı terkederler. Jack çevresindekileri 'bilinmeyen' le korkutarak kendine bağlamış ve kontrol altında tutmaktadır (dinlerin metaforu). Jack ve etrafındakiler avlanırlar, çiğ et yerler ve bunun sonucunda gittikçe daha da vahşileşirler. Ralph'ın kampına baskınlar düzenleyip işi cinayet işlemeye kadar vardırırlar.



Wyatt Earp - 1994 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Wyatt Earp, bir adam ve ailesi hakkında bir film. Bir Hollywood yapımından ziyade belgesel tadındaki filmde Batı'nın eski kahramanlarının iyi ve kötü zamanları anlatılıyor. Kasdan/Costner işbirliğiyle çekilen Wyatt Earp destanı tam 191 dakika boyunca süren, Wyatt Earp'ün gençliğinden yaşlılığına kadar hayatını anlatan bir western klasiği. Koyu renkler ve karanlık mekanlarda çekilen filmin şiirsel bir anlatımı ve derin bir tonu var. Filmin iki lokomotifini Oscar ödüllü Kevin Costner ve Dennis Quaid oluşturuyor.